Arkiston otsikkokuva

GALLERIAA ON PÄIVITETTY

29.1.2012 Postittanut Zipzu

Olen tehnyt galleriaan uuden ulkoasun. Lisäksi voin ilokseni ilmoittaa, että pystymme jälleen päivittämäään galleriaa! Kuvien lisäyksessä oli pidemmän aikaa ongelmia, mutta nyt nekin on korjattu ja voimme jälleen lisätä uusia kuvia galleriaamme! Pari uutta kuvaa onkin lisätty.

Vanhoja päivityksiä on siirretty arkistoon ja sieltä löytyvät nyt kaikki viime vuoden uutiset.

UUTTA SISÄLTÖÄ SIVULLA

29.1.2012 Postittanut Zipzu

Olen päivitellyt joitakin TTK:n sivuja. Mm. Harry Duffinin haastatteluun on lisätty kuva ja Raymond Thompsonin fanichattia on päivitetty.

Katharine on suomentanut monta fanichattia: Michael Wesley-Smithin (Jack) vanha chat, Meryl Cassien (Ebony) vanha chat ja vielä toinen Meryl Cassien vanha chat. Käykää ihmeessä lukemassa! Lisäksi Katharine on suomentanut Caleb Rossin (Lex) haastattelun.

Itse päivitin sarjasta Revelations kertoan sivun, jossa on nyt kuvaukset kaikista jaksoista, joissa Klaanin näyttelijöitä esiintyy. Katharinen toimesta myös parista muusta sarjasta löytyy nyt tietoa sivultamme: The Legend of William Tell ja Mercy Peak (nähty Suomessakin Ylellä nimellä Mercy Peakin lääkäriasema).

Päivitin myös sivuston yhteistyöläiset, joista poistelin yli puoli vuotta kuolleina olleita sivuja. Jos sivusi on vahingossa tai muuten aiheetta mielestäsi kadonnut affeista, ilmoita siitä ihmeessä ja korjaan asian! Lisäsin myös uusia yhteistyöläisiä. tervetuloa heille!

TTO JUHLI JA JAKOI PALKINTOJA

24.1.2012 Postittanut Zipzu

TTO eli The Tribe (Official) juhli lauantaina sitä, että on ollut pystyssä vuoden. Sen kunniaksia rvottiin mm. Valvojan rooliasu, jonka voitti Sabine Kivits. Myös muita pienempiä arvontoja järjestettiin ja niissä palkintona oli cd, kirja tai DVD. Voittaja sai itse valita palkintonsa vaihtoehtojen joukosta.

Raymond Thompson ja A J Penn chattasivat sivustolla fanien kanssa n. 1,5h ja heille esitettiin monia mielenkiintoisia kysymyksiä! Huomionarvoista on ainakin se, että Klaaniin liittyvät novellit pyritään kääntämään mahdollisimman monille eri kielille (myos suomeksi!), mutta se on hidas prosessi. Myös elokuvaan liittyen kuultiin uutisia. Klaanimaailmaan sijoittuva elokuva on yleisön nähtävilä aikaisintaan vuonna 2014. Eli meillä on harmillisen pitkä odotusaika vielä. Mutta uskon, että se on sen arvoista!

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

TÄNÄÄN CHAT FACEBOOKISSA!

21.1.2012 Postittanut Zipzu

Muistutus kaikille Klaanin faneille! Tänään illalla klo23 (Suomen aikaan) kannattaa olla facebookissa, koska The Tribe (Official) sivulle tulee vierailemaan Raymond Thompson ja A J Penn. He chattaavat fanien kanssa puoli tuntia ja siirtyvät sitten chattaamaan Klaanin viralliselle foorumille! Kysyjien kesken arvotaan jälleen puhelinsoitto!

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

ARVOTTAVANA VALVOJAN PUKU

21.1.2012 Postittanut Zipzu

The Tribe (Official) juhlii 1-vuotista taivaltaan ja sen kunnniaksi fanien kesken arvotaan Valvojan rooliasu! Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat ostaneet jotain Tribeworldin kautta. Arvonta suositetaan Suomen aikaan klo9 aamulla sunnuntaina. Sen jälkeen on luvassa vielä monia muita arvontoja ja pelejä, joissa faneilla on mahdollisuus voittaa palkintoja. Kannattaa olla paikalla!

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

KLAANIN TEKIJÄT FACEBOOK-VIERAIKSI

19.1.2012 Postittanut Jeanne

Klaanin tekijät kiittelevät kaikista ihanista viesteistä ja kirjeistä joita saivat The Tribe Officialin 1-vuotissynttärien kunniaksi. Raymond Thompson ja A J Penn saapuvat facebookiin vastailemaan fanien kysymyksiin. Thetribe-foorumilla ja facebookissa on avattu keskustelu, jonne voit lähettää kysymyksesi ennen varsinaista chattia, jos et pääse silloin paikalle. Chat alkaa UudenSeelannin aikaa 10 aamulla ensi sunnuntaina, joka on suomenaikaa lauantaina klo 23. Ray ja AJ siirtyvät puolentoista tunnin päästä siitä Klaanin foorumille. Chat-tapahtumaa varten kehitetään kivoja pelejä, kilpailuja ja arvontoja . Myöhemmin näistä on luvassa tarkempaa tietoa. Silloin arvotaan myös joku onnekas, joka voittaa jonkun Klaanissa näkyneen rooliasun. Tämä on todella hieno ja jännittävä palkinto, varsinkin kun vielä ei tiedetä kenen asu tulee olemaan kyseessä!

Linkit: Klaanin virallinen foorumi, The Tribe (Official) Facebook

Lähde:The Tribe (Official) Facebook

TOMIN LYHYTFILMI

11.1.2012 Postittanut Zipzu

Tom Hern (Ram) on mainostanut facebookissa lyhytelokuvaansa Lambs. Elokuvalle on oma sivu facebookissa täällä. Lambs on tyyliltään draama ja se kertoo Jimmy-nimisestä 14-vuotiaasta pojasta, joka myy huumeita ja menestyy huonosti koulussa. Lisäksi riesana on Jimmyn äidin miesystävä, joka hakkaa Jimmya. Jimmyn paras ystävä on lähtenyt Aucklandiin ja Jimm haluaa lähteä myös. Voiko hän kuitenkaa jättää pienempiä sisaruksiaan?

Lyhytelokuvan päärooleissa ovat Waka Rowlands, Dyanni Ross ja Shaden Tehuna. Tom on elokuvan tuottaja yhdessä Zelda Edwardsin kanssa. Elokuvan ohjaajana ja kirjoittajana on muuten Sam Kelly, joka nähdään Klaani sarjassa ekoklaanin Hawk-nimisenä jäsenenä.

Lähde: Tom Hern Official Facebook

TRIBE FACEBOOK JUHLII

11.1.2012 Postittanut Jeanne

Eilen 10. päivä tuli kuluneeksi vuosi täyteen siitä kun Klaani siirtyi virallisesti facebookiin. Tämä on luonnollisesti juhlan paikka. Harvinaislaatuisia Klaanituotteita myydään alennettuun jopa 50% hintaan. Mukana on termosmukia, naisten t-paitaa klaaniprintillä, klaanilippistä, harvinaislaatuisia cd-julkaisuja, erilaisia klaanijulisteita, hiirimattoa, sekä kaikkea muuta. Alennusmyyntiä jatkuu ainoastaan kolme päivää eli 13. tammikuuta asti! Kannattaa pitää kiirettä, sillä suuri osa näistä tavaroista on harvinaislaatuisia ja kun ne loppuvat niin niitä ei ole tulossa enää lisää.

Lähde:
Tribeworld kauppa
The Tribe (Official) Facebook

TRIBE KIRJAT ONLINE-MUODOSSA!

11.1.2012 Postittanut Jeanne

‘The Tribe: A New World’ ja ‘Keeping The Dream Alive’ kirjat voi nyt tilata e-muodossa Amazon Kindle palvelusta. Kirjat on siis luettavissa Kindlen laitteilla ja muilla laitteilla, joissa on Kindle-ohjelma kuten iPhone, iPad, iPod Touch, Android, Windows, Mac. Apple iBooks:in, Nook:in, Kobo:n ja muiden käyttäjille on myös hyviä uutisia. Kirjat aiotaan julkaista tulevaisuudessa myös näille laitteille sopivaan muotoon. Tämä on ensimmäinen kerta kun Klaanikirjoja julkaistaan digitaalisessa muodossa.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

YHTEENVETOA VUODESTA 2011

1.1.2012 Postittanut Zipzu

Cloud 9 on koonnut viime vuoden tapahtumat yhteen. Katso lista tribeworldista. Listalta löytyy kakki pidetyt fanichatit ja tärkeimmät Klaaniin liittyvät uutiset viime vuodden osalta. Facebook-sivuhan aktivoitiin 10.1. ja 10.3. aktivoitui uudelleen virallinen sivusto Tribeworld. Viime vuoteen mahtui paljon hienoja hetkiä ja toivottavasti ensi vuoteen mahtuu paljon lisää!

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.