THE LEGEND OF WILLIAM TELL

Sarja, jossa Klaani sarjan näyttelijä esiintyy

Sarja

The Legend of William Tell on fantasia ja draamasarja, jonka Cloud 9 on tuottanut vuonna 1998 Uudessa-Seelannissa. Sarjassa kapinallinen William Tell taistelee kuvernööriä vastaan. Hahmon nimi on otettu perinteisestä tarinasta, mutta sarja sijoittuu fantasiamaailmaan. Sarjassa on yliluonnollisia teemoja. Se kertoo rohkeudesta, taikuudesta, myyteistä ja romantiikasta. William Tell on nuorekas kapinallisten johtaja, jota pimeyden voimat jahtaavat ikuisesti. Hänen tehtävänään on saattaa nuori prinsessa Vara hänen oikeutetulle paikalleen kuninkaallisella valtaistuimella ja voittaa Xaxin ja Kreelin joukot. Tällä tavoin kuningaskuntaan palautuisi rauha ja järjestys. Sarjassa on toimintaa, seikkailua, taikuutta, olentoja, mystiikkaa sekä draamaa.

Jaksot

Sarjassa on kuusitoista puolen tunnin jaksoa: Shaytana's Eye, The Fifth Column, Escape into Fear, Darkness and Light, Hidden Valley, The Challenge, The Spirit of Kale, Swarm, The Sorcerer's Apprentice, Master of Doubt, The Lotus Eaters, The Tomb of the Unknown Warrior, The Labyrinth, Dobbelganger, Combat ja Resurrection.

Hahmot

Sarjan näyttelijät ovat Kieren Hutchison (William Tell), Andrew Binns (Xax), Nathaniel Lees (Leon), Katrina Browne (Aruna), Ray Henwood (Kreel), Sharon Tyrell (Kalem) ja Drew Neemia (Drogo). Klaani sarjan Amberia näyttelevä Beth Allen on prinsessa Vara. Amelia Reynolds (Tally) ja Michael Wesley-Smith (Jack) esiintyvät kuudennessa jaksossa nimeltään The Challenge. Amelian hahmo on Tilly ja Michaelin on Flynn.