Arkiston otsikkokuva

2016

Vuoden 2016 uutiset

JOULUKALENTERI 2016

1.12.2016 Postittanut Katriina

Tervetuloa avaamaan joulukalenterin luukkuja blogissa!

DWAYNE CONISSA

3.10.2016 Postittanut Katriina

Dwayne Cameron (Klaanissa Bray) osallistui 12.-13.8.2016 PowerMorphicon nimiseen tapahtumaan Pasadenassa Kaliforniassa Yhdysvalloissa.

BETH ON NYT ÄITI

11.9.2016 Postittanut Katriina

Beth Allen (Klaanissa Amber) synnytti keisarinleikkauksella poikavauvan 6.5.2016. Lapsi sai nimekseen Sidney. Lue lisää blogista.

MICHELLELLE EMMY-EHDOKKUUS

26.7.2016 Postittanut Zipzu

Michelle Ang (Tai-San) on saanu Emmy-ehdokkuuden roolistaan Alexina minisarjassa Fear The Walking Dead: Flight 462. Asiasta uutisoitiin mm. täällä. Flight 462 on minisarja, jota näytettiin minuutin mittaisina pätkinä Walking Death sarjan kuudennnen kauden mainoskatkoilla ja netissä nettisarjana. Sarja sai tämän vuoden Emmyissä kaksi ehdokkuutta, sillä itse sarja on ehdolla kategoriassa Outstanding Special Class Program ja Michelle on sarjan tiimoilta ehdolla kategoriassa Outstanding Actress in a Short Form Comedy or Drama Series. Michellen hahmo Alex nähdään myös Fear The Walking Dead sarjan toisella kaudella. Alex oli suosittu hahmo jo minisarjassa ja fanit olivat hyvin iloisia, kun Alex siirtyi minisarjasta mukaan Fear Walking Deadiin.

Flight 462 on nähtävissä kokonaisuudessaan esim täällä ja se kestää noin 15min. Voit katsoa myös tästä videon, jossa Michelle kertoo lyhyesti Flight 462:sta ja omasta roolihahmostaan.

Michelle on nyt heinäkuussa kuvannut myös Best Thing You'll Ever Do nimistä nettiin tulevaa minisarjaa. Sarjassa keskitytään pohtimaan vanhemmuuden ja uran yhdsitämistä. Michelle julkaisi facebookissa kuvan sarjan kuvauksista Fort Tunstonissa. Sarjan sivun mukaan Michellen roolihahmo on Sena, töissä käyvä äiti, joka yrittää toteuttaa ammatihaaveensa äitiyden ohessa.

Lähde: The Michelle Ang Facebook

MICHELLE NÄYTTELIJÄNÄ

26.6.2016 Postittanut Katriina

Michelle Ang (Klaanissa Tai San) on kuvannut elokuvaa For Izzy the Movie, joka kertoo riippuvuudesta, perheestä, autismista ja toisista mahdollisuuksista. Michelle on myös yksi elokuvan tuottajista. Näyttelijät ovat aasialais-amerikkalaisia. Michellen roolihahmon nimi on Dede Cheung. Dede on työtön valokuvaaja, joka on juuri eronnut kihlatustaan. Voit lukea hahmosta ja elokuvasta lisää täällä. Hän on esiintynyt myös Fear The Walking Dead tv-sarjassa.

Lähde: The Michelle Ang Facebook

VIDEOHAASTATTELUJA

26.6.2016 Postittanut Katriina

Beth Allenin videohaastattelu ja Caleb Rossin videohaastattelu on suomennettu sivustolle. Haastattelut on katsottavissa virallisella YouTube kanavalla.

GALLERIAAN KUVIA

25.6.2016 Postittanut Katriina

Galleriaan on lisätty kuvia Lontoossa pidetystä Klaani tapaamisesta.

DWAYNE ELOKUVAAN

5.6.2016 Postittanut Katriina

Dwayne Cameron (Klaanissa Bray) on valittu näyttelemään nimiroolia Bruce McLarenista kertovaan elokuvaan. Bruce on legendaarinen uusiseelantilainen kilpa-ajaja, jonka nimi elää nykyään McLaren formula tiimissä. Elokuvan ohjaa Roger Donaldson.

MATT SOOLOILEE

4.6.2016 Postittanut Katriina

Oletko jo kuunnellut maaliskuussa julkaistua Matt Robinsonin (Klaanissa Slade) sooloalbumia nimeltään Dissembler? Voit tilata albumin virallisilta sivuilta, jossa mainostetaan nimmarilla varustettuja versioita.

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ ABADEO!

3.6.2016 Postittanut Zipzu

Abadeo täyttää tänään huikeat 13 vuotta, sillä alkuperäinen yhteisö (The Tribe - Klaani nimellä) perustettiin 3.6.2003. Pitkä matka on siitä tultu ja ihanaa, että mukana on vielä samoja ihmisiä, kuin silloin alussa!

LISÄÄ A NEW DAWN LYHENNELMIÄ

24.2.2016 Postittanut Katriina

A New Dawn kirjan lyhennelmiä on nyt luettavissa kappaleeseen 14 asti! Hitaasti, mutta varmasti! Klikkaa lukemaan.

MICHELLEN HAASTATTELU

22.2.2016 Postittanut Zipzu

Michelle Ang (Tai-San) näyttelee elokuvassa Triple 9. Elokuvassa näyttelevät myös mm Woody Harrelson ja Kate Winslet. Yllä voit katsoa haastattelun, jossa Michelle kertoo elokuvasta.

Lähde: Tribe Universe Facebook

MIRIAMAN UUSI ROOLI

21.2.2016 Postittanut Zipzu

Miriama Smith (Moz) täyttää tänä vuonna 40 vuotta ja tekee nyt paluun näyttelijäksi 20-jaksoisessa sarjassa Filthy Rich, jonka tekijöiden käsialaa on myös suosittu Outrageous Fortune sarja, jossa mm Antonia Prebble (Trudy) on näytellyt. Miriaman roolihahmo on sarjan päähenkilö ja nimeltään Brady Truebridge.

Miriama muutti miehensä Dylan Marychurchin kanssa maalle kun heidän poikansa Rauaroha syntyi kolme vuotta sitten. Pari meni naimisiin maatilallaan viime vuonna ystävänpäivänä. Kuvausten vuoksi Miriama joutui hetkeksi muuttamaan Aucklandiin, mutta palasi mielellään kuvausten jälkeen takaisin kotiin tavalliseksi äidiksi ja vaimoksi. Voit lukea koko haastattelun täältä.

Lähde: Tribe Universe Facebook

FLEUR ON KIHLOISSA!

21.2.2016 Postittanut Zipzu

Fleur Saville (Ruby) on kihlautunut poikaystävänsä Dean Cornishin kanssa. Dean on ammatiltaan tv-tuottaja ja -ohjaaja. Kosinta tapahtui heidän yhteisellä lomallaan Aasiassa. Kaksikko oli kolmiviikkoisen lomansa toisena päivänä Siem Reapissa Cambodiassa tutustumassa Angkor Watin temppeleihin, kun Dean päätti kosia Fleuria. Erikoisin käänne tarinassa onkin se, että myös Fleur oli suunnitellut kosivansa Deania samalla matkalla! Kumpikaan ei etukäteen arvannut toisen suunnitelmaa. Voit lukea kaksikon ihanan haastattelun joka löytyy täältä.

Fleur ja Dean tapasivat vuonna 2014 yhteisen ystävän kautta ja ovat selvinneet mm etäsuhteessa elämisestä, sillä työt pitivät Fleurin kiireisenä Yhdysvalloissa ja Dean työskenteli paljon Uudessa-Seelannissa. Pariskunta elää tällä hetkellä LA:ssa, mutta kumpikin haluaisi perustaa perheen tulevaisuudessa Uudessa-Seelannissa.

Lähde: Tribe Universe Facebook

ANTONIAN HAASTATTELUJA

21.2.2016 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) on käynyt Los Angelesissa koekuvauksissa ja haluaisi päästä tekemään näyttelijäntöitä Yhdysvaltoihin. Antonia on ollut kiireinen ja tehnyt paljon töitä Uudessa-Seelannissa viime vuonna (hän näytteli mm pääosaa sarjassa Westside), mutta hänen mukaansa siellä ei ole tarpeeksi työmahdollisuuksia ylläpitää aktiivista näyttelijänuraa, joten seuraava luonnollinen askel olisi siirtyä Yhdysvaltoihin. Antonia ei saanut tällä kertaa vierailullaan roolia, mutta yritykset jatkuvat. Jos Antonia saisi roolin Yhdysvalloista, jäisi hänen kumppaninsa Gareth Williams (näyttelijä myöskin) todennäköisesti Uuteen-Seelantiin. He kuitenkin suunnittelevat perustavansa perheen josssakin vaiheessa. Voit lukea koko FQ-lehden haastattelun täältä. Haastattelussa on upeita kuvia Antoniasta.

Woman's Daily on tenhyt haastattelun pariskunnasta, jossa kerrotan, että Antonia ja Gareth Williams ovat olleet yhdessä kuutisen vuotta. He ovat kummatkin 31-vuotiaita. Pariskunta kävi yhdessä risteilemässä Turkissa ja Kreikassa. Voit lukea lisää heidän matkastaan täältä.

Women's Weekly on tehnyt myös mielenkiintoisen haastattelun Antonista, jossa hän kertoo mm lapsuusmuistojaan ja suosikki näytelmänsä Broadwaylla. Voit lukea haastattelun täältä. Antonia on mukana myös farkkuteemaisessa FQ-lehden jutusta, joka löytyy täältä.

Lähde: Antonia Prebble Official Facebook

MERYL AFRIKASSA

20.2.2016 Postittanut Katriina

Blogin puolella on paljon kuvia Meryl Cassien (Ebony) matkasta Afrikkaan, jossa hän keikkaili ja kävi tapaamassa sukulaisiaan.

Lähde: Meryl Cassie Facebook

INSIDE THE TRIBE VIDEOITA

10.2.2016 Postittanut ZipzuVirallinen taho on alkanut julkaista Inside The Tribe videoita, joissa nähdään ennen julkaisematonta materiaalia kulisseista. Tähän mennessä on julkaistu neljä osaa: Antonia meikissä, Michael ja Caleb viettävät aikaa kuvaustauolla, tunnelmia kuvausten ruokatauolta ja näyttelijät potkivat footbagia.Lähde: The Tribe (Official) Facebook

ABADEON MIITTI

24.1.2016 Postittanut Katriina

Blogissa on kerrottu sivustomme miitistä ja esitelty myös Siferan hieno Bob-koira.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016!

1.1.2016 Postittanut Zipzu

Abadeon ylläpito haluaa toivottaa sivuston kävijöille hyvää uutta vuotta 2016!

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.