HAASTATTELUT: CALEB ROSS

Suomennos Caleb Rossin videohaastatteluista

Tribeworld nettisivut

Caleb Ross vastasi ´6 questions with Caleb´ haastattelun kysymyksiin Tribeworld nettisivuja varten.Korvaavatko kuuluisuuden hyvät puolet yksityisyyden ja vapauden menetyksen?
- Yleisesti ottaen täällä Uudessa-Seelannissa... Ohjelma on tietenkin televisiossa. Täällä on niin, että hyvin tunnetut ihmiset tai kuuluisat ihmiset - heidän luokseen ei mennä sanomaan hei tai muuta vastaavaa. Täällä ihmiset tunnistavat sinut joskus kadulla, mutta ei niin paljon kuin Iso-Britanniassa. Kiertueella ihmiset tulevat luoksemme tervehtimään. Se on oikeastaan todella mukavaa. Me arvostamme sitä. Asiassa ei ole oikeastaan huonoja puolia. Olemme huomanneet joutuvamme ottamaan mukaan turvamiehiä, jos haluamme mennä ulos Iso-Britanniassa. Se ei ole koskaan ollut ongelma.

Mitä sellaista hahmosi on tehnyt, mitä et hyväksy?
- Zandran raiskausyritys. Vahvasti sitä vastaan. Se uudistettiin erään toisen toimesta myöhemmässä jaksossa. Hänen yleinen nuorten lasten kiusaamisensa oikeastaan. En usko, että reagoisin samalla tavalla. Hän ei ole hyvä lasten kanssa.

Milloin olisit reagoinut samalla tavalla kuin hahmosi?
- Tilanteet, joissa hänen on ollut pakko toimia selviytyäkseen hengissä tai auttaakseen ystävää. Hän pelasti Brayn toisen tuotantokauden lopussa. Hän tiesi, että hänen täytyi tehdä niin ja hän teki niin.

Millaisen roolin haluaisit tulevaisuudessa?
- Ei ole olemassa tietynlaista roolia. Haluaisin siirtyä esimerkiksi toimintaelokuviin. Se olisi todella hauskaa.

Kuinka selviytyisit suuresta kuuluisuudesta?
- En usko, että kukaan voisi valmistautua niin suureen kuuluisuuteen. Ei voi vain kertoa jollekin, millaista se tulee olemaan ja että kaikki on hyvin. Se on shokki kävi miten kävi.

Mitä tykkäät tehdä kuvaustauoilla?
- Levätä. Kuvaaminen on intensiivistä. Silloin ei näe ketään muita kuin työkavereita. Heräät aikaisin aamulla, menet kuvauksiin ja sitten meikki ja vaatteet. Yleensä kun menet kotiin niin on pimeää ja vain opiskelet vuorosanojasi, syöt illallista ja menet nukkumaan. Tauolla on mukavaa tavata ystäviä ja oleskella auringossa, rentoutua, lukea kirjoja, kirjoittaa musiikkia, sellaisia asioita.

DragonCon 2006

Caleb Ross osallistui Kellygirl's Pop Culture Palace: DragonCon 2006 haastatteluun, joka videoitiin ja jonka tekivät Dreago ja KellyGirl. Keskustelu on jaoteltu väliotsikoin, jotta sitä olisi helpompi lukea.

Alkutervehdykset

D: Hei! Tule ja istu alas.
C: Hei. Kuinka voit?
D: Hyvin. Olemme innostuneita puhumaan kanssasi. Olet meidän pyhimyksemme.
C: Pyhimyksenne?
D: Kyllä. Olemme vakavissamme.
K: Sinä nimesit meidät.
Calebin kasvot näyttävät tyhjentäviltä. Tytöt nauravat hänelle.
D: Hänellä ei ole aavistustakaan, mistä me puhumme. Se on kamalaa.
K: Ensimmäisenä vuotena, kun olit täällä, me haastattelimme sinua, kaikkia näyttelijöitä.
C: Muistan sen.
K: Ja sinä sanoit, että mistä haastattelussa oli kysymys. Andrea sanoi, että upeana olemisesta! Joten nyt meidät tunnetaan Fabulous Girls nimellä.
C: Se on upeaa!
Caleb nauraa kovaa ja lyö polveensa.
D: Olimme niin innostuneita siitä, että palasit takaisin. Olemme tehneet tätä noin kolme-neljä vuotta. Tällaisen haastattelun tekeminen teidän ansiostanne. Te teitte sen meille. Olette tehneet sen niin hyvin meille.
C: Se on upeaa! Se on hienoa! Kiitos!

Vanhan haastattelun muistelu

D: Palataksemme takaisin ensimmäiseen haastatteluumme. Mitä tapahtui alastomalle rugby elokuvalle?
Caleb on vaitonainen.
D: Olit todella huolestunut asiasta.
K: Kaikki näyttelijät halusivat tietää, koska he eivät saa olla treffeillä tai alastomina elokuvissa.
C: Sitä ei koskaan tapahtunut. Joten valitettavasti tai aika onnekkaasti...
D: Michaelin onneksi, koska hän oli todella huolissaan.
C: Rugby elokuvassa ei ole alastonta Calebia tällä hetkellä.

Klaani

K: Puhuaksemme Klaanista... Olit mukana alusta loppuun.
C: Kyllä.
K: Mikä sai sinut pysymään mukana?
C: Hmm, no, olin aika nuori, kun Klaani alkoi. Olin vain 16-vuotias luulisin. 16 tai 17. Ja hmm, tarkoitan, on aika harvinaista saada jotain niin vakaata Uudessa-Seelannissa. Tarkoitan, meillä on oikeastaan vain yksi pitkäkestoinen televisiosarja Uudessa-Seelannissa: Shortland Street. Tom on mukana siinä tällä hetkellä. Olen jo tehnyt osuuteni siinä muutama vuosi sitten. Se oli noin vuosi ennen Klaania. On todella hyvin, jos on mahdollista saada jotain, joka on mahdollisesti pitkäkestoinen näyttelijän työ Uudessa-Seelannissa. Hmm, joten luulen, että kokemuksellinen puoli piti minut siellä. Se oli jotain, josta sain viiden vuoden kokemuksen. Se olisi minulle hyväksi loppuelämääni ajatellen. Myös nämä (näyttelijät) saivat minut jatkamaan, tiedäthän. Meillä oli vain niin hauskaa kuvata yhdessä. Menimme töihin ja leikimme yhdessä.
D: Näyttelijät ylistävät sinua. Paitsi Matt (Slade) kutsuu sinua ***.
C: (Vääntää vitsiä) Tiedäthän, hän on ***. En pidä hänestä. Itse asiassa, en pidä Mattista ollenkaan. En ole koskaan pitänyt Mattista. Toivon, että hän kuolee.
D: Se vastaakin seuraavaan kysymykseemme. Kenen toivot kuolevan?
C: Voi kyllä, Matt, ehdottomasti Matt. Hän ei ole mukava. Hän pitää hymyä kasvoillaan, mutta todellisuudessa...
D: Hän on ääliö. Okei, hyvä tietää.

Tulevaisuuden suunnitelmat

D: Mitä teet nyt?
C: Mitä teen nyt? Hmm, tällä hetkellä korjaan taloa myytäväksi. Sitten matkustelen Uudessa-Seelannissa ja Australiassa. Aion muuttaa Kanadaan seuraavana vuonna. Vien uraani eteenpäin siinä osassa maailmaa.
D: Miksi Kanadassa?
C: Etsin myös Yhdysvalloista ja Iso-Britanniasta, koska olen brittein kansalainen. Vietin kuukauden Kanadassa huhtikuussa. Lumilautailua ja hauskanpitoa. Tapasin mukavia ihmisiä. Vancouverissa on hyvä tapahtumapaikka. Kanadassa tehdään paljon televisiota ja elokuvia, jopa Amerikkaan. Se on mukava, rento oleskelupaikka. Ajattelin antaa sille tilaisuuden vuodeksi ja katsoa, miten se sujuu.
K: Onko vaikea jättää Uusi-Seelanti?
C: Se tulee olemaan vaikeaa, koska Uusi-Seelanti on todella kaunis paikka. Paljon perhettä ja ystävät ovat siellä. Joten se tulee olemaan vaikeaa. Kanada on todella samanlainen kuin Uusi-Seelanti. Ihmiset ovat todella samanlaisia. Kulttuuri on todella samanlainen. Jopa maaseutu on samanlainen, vaikka se saattaa olla kuusi miljoonaa kertaa isompi kuin Uusi-Seelanti, mutta...
K: Siellä on vähemmän rantoja.
C: Niin, rantoja, se on totta. Joten se on suunnitelma.
D: Toivotamme onnea.
C: Kiitos. Sillä välin työskentelen televisiopilotissa joidenkin ystävien kanssa. Yritän saada sen tehtyä ennen lähtöä. Näemme, miten siinä käy.
K: Näytteletkö vai oletko kameran takana?
C: Näyttelen.
K: Mitä jos se huomataan?
C: Luulen, että silloin suunnitelmani lykkääntyvät hieman. Huolehditaan siitä sitten, jos siihen tullaan.

Promotilaisuudet

K: Onko sinusta outoa esiintyä edelleen Klaanin parissa näiden vuosien jälkeen?
C: Se on hieman outoa, eikö olekin? Keskustelin hieman Tomin (Ram) kanssa siitä matkalla tänne. Lopetimme kolme-neljä vuotta sitten. Sarjan esittäminen täällä on päättynyt muutama vuosi sitten. Luulen, että sen jatkumisen syynä etenkin täällä on fanien uskollisuus ja kiinnostus sarjaan, mikä on vain upeaa meille.
K: Fanit ovat aika hulluja.
C: Luulen, että se on yksi tapa ilmaista asia.
D: Eikö se saa sinut sekoamaan, että ihmiset kutsuvat sinua edelleen Sexy Lexyksi, kun teet haastatteluja? Sen täytyy olla outoa.
C: En ole edes ajatellut asiaa. He eivät saata ajatella niin, koska minulla ei ole enää niitä hiuksia.
D: On totta, että eräs tyttö sanoi oudon kommentin.
C: Kyllä, joten en tiedä, saattaa olla, etten enää ole se Sexy Lexy. Saatan olla se heppu, jolla oli kerran pitkä tukka.

Lex

K: Vaikutat erilaiselta kuin Lex. Kuinka vaikeaa sinun oli saada hänet itsestäsi esille?
C: Se ei oikeastaan ollut. Usko tai älä. En sano, että olisin sisältä todella kamala ihminen, mutta...
D: No ehkä sanot niin.
C: Ehkä olen ja en vain tajunnut sitä. Hmm, ei, mielestäni se oli aika helppoa. Ehkä koska se oli niin erilaista minulle niin tiesin tarkkaan, mitä sen piti olla, jos siinä on mitään järkeä. Hmm, luulen, että se oli myös hyvä irtiotto, koska haluan ajatella, että en ole todellisuudessa sillä tavalla kamala. Jos minulla koskaan oli sellaista käytöstä niin se oli loistava tilaisuus saattaa sellainen käytös ulos, sillä siitä hahmossa oli kysymys. Joten, se ei ollut niin vaikeaa.