Arkiston otsikkokuva

UUSI ULKOASU

31.10.2011 Postittanut Zipzu

Sain vaihdettua sivustolle uuden ulkoasun, joka on nyt harmaata ja keltaista. Kyselin jossain vaiheessa eräässä kyselyssä, millaista ulkoasua sivulle toivotaan ja voittajaksi selviytyi "harmaa + jokin tehosteväri". Kuukausi vaihtuu pian, joten uusi galluppi ja kalenteri ovat tulossa. Päivitän pian myös uuden ulkaosun tiedot versioista kertovalle sivulle. Kommentit ulkoausta ovat hyvin tervetulleita ja kertokaa ihmeessä, jos ilmenee joitakin ongelmia.

HALLOWEEN

31.10.2011 Postittanut Zipzu

Hyvää halloweenia näin sivuston ylläpidon puolesta! Klaanin viralliselle kanavalla YouTubeen on ladattu video liittyen halloweeniin. Näet sen alta.

Kiitos kaikille, jotka ovat hienoja kortteja tehneet halloweenin kunniaksi!

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

DVD:T SUOMEKSI TEKSTITETTYINÄ?

24.10.2011 Postittanut Katharine

Kirjoitin sähköpostiviestin Klaanin viralliseen sähköpostiosoitteeseen ja kysyin, tullaanko dvd bokseja julkaisemaan suomenkielisillä tekstityksillä. Sain vastauksen, jossa kerrottiin, että ollaan kovasti yrittämässä järjestää dvd ja jopa kirja julkaisuja eri kielillä. He lupasivat ilmoittaa, jos ja kun heillä on tietoa asiasta. He olivat myös kiitollisia suomalaisten fanien tuesta. Tässä viesti kokonaisuudessaan englanniksi: "Hi, Thank you so much for your email. We are trying very hard to arrange DVD and even book releases in various languages. And we will certainly post if and when we have information on this. We are very grateful for all the support from all our fans in Finland. KTDA :)"

CALEB ROSSIN JA JOHN WILLIAMSIN FANICHATIT SUOMEKSI

22.10.2011 Postittanut Katharine

Suomensin Caleb Rossin (Lex) ja John Williamsin (säveltäjä) fanichatit, jotka pidettiin aiemmin tänä vuonna. Sinua luultavasti kiinnostaa, kehen näyttelijöistä Caleb oli ihastunut tai kuka oli hänen mielestään paras suutelija! Entä kenen kanssa Caleb on läheisin (aika yllättävää!)? Lue myös kiinnostavia faktoja Klaani musiikista, jota John Williams on ollut säveltämässä. Mitä hän muun muassa ajatteli Meryl Cassien (Ebony) laulusta?

DVD BOKSIEN JULKAISUSTA

20.10.2011 Postittanut Zipzu

Bongasin tämän tiedon Klaanin viralliselta kanavalta YouTubesta. Alla ensin suora lainaus ja sitten pieni tiivistelmä suomeksi.

Hey - due to agreements with broadcasters and DVD partners, all episodes can't be shown on YouTube. But The Tribe WILL be released in the USA on DVD in 2012 (and more countries) so there will be a way to watch the series, if it is not currently being aired in your country. Also we hope episodes will be available on outlets like iTunes soon. Stay tuned for many Tribe clips coming up, we've been going through loads of footage so lots to see. Thanks for all the support and keep the dream alive, lots of exciting things coming up. Details will be posted on Tribeworld.com as soon as possible...

Eli valitettavasti kaikkia Klaanin jaksoja ei tulla lataamaan YouTubeen, koska tämä on aiheuttanut kiistaa sarjaa näyttävien kanavien ja DVD:n osilta yhteistyötä tekevien tahojen kanssa. Kuitenkin viestissä on hyviä uutisia, sillä Klaani tullaan julkaisemaan DVD:llä USA:ssa vuonna 2012 ja myös muissa maissa, jotta faneilla on mahdollista sarjaa seurata. Toivotaan, että tämä tarkoittaisi Klaanin tulevan myös Suomeen ja siis suomeksi tekstitettynä! Lisätietoja tulossa Tribeworldiin mahdollisimman pian.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

"UUSI" VIDEO

20.10.2011 Postittanut Zipzu

Thetribetvseries kanavalle YouTubeen on ladattu video, jossa Amber esittelee asuaan viidenneltä tuotantokaudelta. Video ei varsinaisesti ole uusi, mutta huomattavasti parempilaatuinen, kuin edellinen versio, jonka olen nähnyt. Lisää vastaavia videoita ulisseista on Cloud9:n mukaan tulossa. He lupaavat materiaali, jota emme ole ennen nähneet! Odottelen ainakin itse innolla, muta heidän arkistoistaan löytyy!

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

NOVELLIN MAINOSKUVIA

17.10.2011 Postittanut Zipzu

Facebookissa julkaistiin tulevaan novelliin liittyen muutama mainoskuva. Kuva itsessään ei ole mitään uutta, mutta hienoa kun tuleva novelli saa näin näkyvyyttä. Novellin “The Tribe: A New World” voi ennakkotilata nyt TribeWorldista.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

NOVELLIN ENNAKKOTILAUS

17.10.2011 Postittanut Zipzu

Nyt Tribeworldin kautta on mahdollista ennakkotilata kutoskautta käsittelevää novellia, joka kantaa nimeä “The Tribe: A New World”. Novellissa siis kerrotaan, mitä Ostarinrotille tapahtui viidennen kauden loputtua. Novellin on kirjoittanut A J Penn. Novelli ennakkojulaistaan 9.11. ja ennakkotilatun kirjan saa tämän jälkeenkotiinsa nimikirjoituksella varustettuna. Kirjan voi tilata täältä ja maksu tapahtuu PayPalin kautta. Tribeworldista löytyy myös sivu, josta voi seurata laskentaa ennakkopainoksen julkaisuun. Pääset sivulle tästä.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

ANTONIASTA KUVIA

14.10.2011 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) esiintyy Station to Station näytelmässä ja facebookista löytyy kuvia Antoniasta ja muista näytelmän tähdistä. Katso kuvat täältä.

Lähde: Antonia Prebble Facebook

PÄIVITTELYÄ

14.10.2011 Postittanut Zipzu

Olen päivittänyt yhteistyöläisiä, kalenterikuvia ja kuukauden gallupin. Vanhoja galluppien tuloksia löytyy edelleen täältä ja vanhemmat kalenterikuvat (valmiilla päivämäärillä) löytyvät täältä. Muistakaa vastailla galluppiin ja osallsitukaa edelleen arvontaan, jossa on palkintona nimikirjoituksilla varustettuja postikortteja! Lisätietoja täällä! Jatkoin osallistumisaikaa, sillä en ehdi vielä ensi viikolla mitään palkintoja arpomaan tai postittelemaan, joten aikaa osallistua on 30.10. asti!

KUVIA MERYLISTÄ

14.10.2011 Postittanut Zipzu

Meryl Cassie (Ebony) on toiminut Glasfame merkin korumallina ja facebookista löytyy nyt kuvia hänestä merkin koruja yllään. Katso kuvat täältä. Kuvat on lsiätty viime keskiviikkona. (En ole varma näkyvätkö kuvat kaikille, vai vain Merylin ystäville facebookissa.)

Lähde: Meryl Cassie Facebook

PALJON UUSIA SUOMENNETTUJA FANICHATTEJA

10.10.2011 Postittanut Katharine

Suomensin vanhat Jaimee Kaire-Gataulun (Cloe), Caleb Rossin (Lex), Meryl Cassien (Ebony), Michael Wesley Smithin (Jack) ja Victoria Spencen (Salene) fanichatit! Neljä jälkimmäistä on pidetty Klaani promokiertueella. Saat vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Millainen Jackin ja Ellien ensisuudelma oli? Kuka on pahin unohtamaan vuorosanojaan? Kuka näyttelijöistä mainitaan useimmin parhaana ystävänä? Kuka sai lahjaksi sydämenmuotoisen ilmapallon? Ketkä saavat eniten fanipostia?

MICHAELIN, JAMESIN JA MICHELLEN FANICHATIT

3.10.2011 Postittanut Katharine

Suomensin uuden Michael Wesley Smithin (Jack) fanichatin sekä vanhat James Napierin (Jay) ja Michelle Angin (Tai-San) fanichatit! Niistä selviää monia mielenkiintoisia asioita heistä yksityishenkilöinä ja näyttelijöinä sekä uutta tietoa Klaanista.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.