Arkiston otsikkokuva

LISÄÄ PRETRIBEA!

26.3.2012 Postittanut Jeanne


Guardianin pretribe on nyt valmis. Myös Luken tarina on saanut jatkoa. Käy lukemassa tarinat täällä.
Olen lisännyt myös galleriaan lisää kuvia Jaffasta ja Valitut-klaanista.

PRETRIBE TARINOITA

25.3.2012 Postittanut Jeanne

Olen tarkastanut Jayn & Vedin pretriben ja kirjoittanut sen valmiiksi. Lopussa on myös eräs sarjaan liittyvä huomio. Lisäsin tarinaan myös uusia kuvia, yksi Kathyn varta vasten dvd:ltä sieppaama kuva.
Lisää tapahtumaan liittyviä kuvia voit katsoa galleriasta. Linkki.

Lisäsin Lexin pretribeen 3. ja samalla 4. eli viimeisen osan, ja se tarina on nyt saanut siis päätöksensä!

Seuraavaksi on luvassa Guardianin pretribe... Hahmo esiintyy muuten 'A new world' kirjassa, joka on suoraa jatkoa Klaani sarjalle.

VUOSIÄÄNESTYS 2011

19.3.2012 Postittanut Katharine

Vuosiäänestyksen tulokset on viimein saatu selville! Mikä on suosituin klaani? Entä hahmo? Myös foorumista ja roolipelistä on äänestetty suosikit. Lopuksi on lueteltu kunniamainintoja, joita annettiin muun muassa kaikille hyvästä yhteistyöstä. Roolipelaajia kehuttiin hienoista roolisuorituksista ja pitkään pelaamisesta. Valvojia kiiteltiin siitä, että sivustoa päivitetään usein ja että sivuja on jaksettu pitää pystyssä kohta kymmenen vuotta! Myös eräs foorumin jäsen sai oman lisämaininnan! Katso tulokset!

LEXIN PRETRIBE, 2. OSA.

19.3.2012 Postittanut Jeanne

Lexin pretribe on saanut jatkoa! Voit käydä lukemassa toisen osan täällä.

MATTIN MUSAA LADATTAVAA

15.3.2012 Postittanut Zipzu

Matt Robinsonin (Sade) musiikkia voi ladata nyt ilmaiseksi! Uusi EP Awakenings on juuri ilmestynyt ja sisältää kolme kappaletta: "The Boxer", "Incredible Light" ja "Awakenings". Voit ladata kappaleet täältä.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

PÄIVITYKSIÄ PRETRIBEIHIN

11.3.2012 Postittanut Jeanne

Tein Ebonyn, Sivan ja Javan tarinaan korjauksia, sillä sain siitä palautetta. Samalla lisäsin tarinaan kuvia, ja tarina on nyt siis luettavissa sivulla kokonaan. Linkki.

Pretribe-sivun ulkoasu on muuttunut nyt toivottavasti selkeämmäksi. Olen jakanut ne hahmojen mukaan ja yleisiin pretribe-juttuihin. Olen myös tehnyt kaikista tarinoista kertovat kuvakkeet. Klikkaa tästä Pretribe -valikkoon.

Muuta uutta sivulla: Myös Lexin tarinan 1. osa on nyt ilmestynyt sivulle. Siihen seuraa useampi jatko-osa, ja yritän saada seuraavan osan suomennettua lähiaikoina.

Pretribeja on olemassa tosi paljon, joten niitä on tulossa jatkossakin lisää sivulle, sitä mukaa kun ehdin suomentaa. Edelleen jos pretribeissa huomaa virheitä, niin siitä saa huomauttaa. Arvostan sitä että joku viitsii antaa palautetta ja virheet pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

UUSIA SIVUJA JA KUVIA

10.3.2012 Postittanut Katharine

Jälleen uusia sivuja! Kokosin näyttelijöiden kuvia ennen ja nyt sivuksi, josta näkee, miltä näyttelijät näyttivät rooleissaan ja miltä he näyttävät nyt! Suomensin sivuille neljä vanhaa yhteishaastattelua, joissa Caleb Ross (Lex), Michelle Ang (Tai-San), Beth Allen (Amber), Meryl Cassie (Ebony) ja Dwayne Cameron (Bray) kertovat muun muassa Klaanista, musiikista, meikeistä, Uudesta-Seelannista, faneista (joiden joukossa myös eräästä suomalaisesta fanista), näyttelemisestä sekä suutelemisesta sarjassa! Lisäsin galleriaan Caleb Rossin kuvia Xena sarjassa.

HAUSKOJA HETKIÄ

5.3.2012 Postittanut Zipzu

Eräs fani on koonnut YouTubeen videoille hauskoja kohtauksia eri tuotantokausilta. Nämä videot toimivat samalla myös jonkinlaisena koosteena kauden tapahtumista, eli kannattaa katsoa, jos esimerkiksi ensimmäisen kauden tapahtumat tuntuvat olevan hieman hämärän peitossa. Videoilla on erittäin ikimuistoisia sutkautuksia ja kekseliäitä vuorosanoja. Koosteita on tulossa vielä lisää.

Funny Momentis Season 1 part 1
Funny Momentis Season 1 part 2
Funny Momentis Season 1 part 3
Funny Momentis Season 2 part 1

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

FACEBOOKISSA PÄIVITYKSIÄ

4.3.2012 Postittanut Zipzu

Päivitin TTK:n facebookissa sijaistsevan sivuston ulkoasun, eli siellä on nyt käytössä timeline. Aikajanahan olisi tullut käyttöön viimeistään kuun lopussa automaattisesti. Jos et ole vielä käynyt tykkäämässä sivustostamme facebookissa, tee se nyt! Jos fanimäärä saadaan kasvamaan, voimme palkita tykkääjiä myös joillakin palkinnoilla! Pääset sivullemme tästä.

KLAANIN KAHDEKSAS JAKSO

4.3.2012 Postittanut Zipzu

Cloud 9 on julkaissut Youtubessa Klaanin kahdeksannen jakson. He lupaavat ladata lisää jaksoja, niin englanniksi kuin muillakin kielillä. Toivottavasti pian saataisiin jaksoja myös eri kausilta, vai mitä? Katso jakso tästä alta. Muista myös tilata thetribetvseries-kanava, jos et ole vielä sitä tehnyt.

Päivitin hieman ylläpito-sivua osaltani. Lisäsin linkin toiselle sivulleni ja myös kuvan juuri hankkimistani Klaanin DVD-bokseista. Omistan nyt toisen ja neljännen kauden!

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

JACINTA RASKAANA

4.3.2012 Postittanut Zipzu

Jacinta Wawatai (Hiiri) on julkaissut facebookin kautta päivityksen, jonka mukaan hän saa tyttölapsen! Haluamme toivottavaa tulevalle äidille paljon onnea! Laskettu aika on 6.7. ja Jacinta vaikuttaa olevan asiasta hyvin innoissaan. Jacintalla on ennestään yksi tytär nimeltään Destiney Hazel. Tulevan tyttövauvan nimeksi on tulossa Jaleiah. Jacinta muuten asustelee nykyisin Poriruassa Uudessa-Seelannissa.

Lähde: Jacinta Wawatai Facebook

UUSIA SIVUJA

4.3.2012 Postittanut Katharine

Täällä on taas uusia sivuja! Näkökulmia sarjaan sivut ovat saaneet nyt jatkoa aiheella kulttuurin opettaminen Klaanin maailmassa. Mitä mieltä Zoot on koulusta? Entä Amber ja Salene? Kuinka Valitut opettavat ihmisiä? Entä hengellinen Tai-San? Lisäksi sivuilla on nyt Jeannen suomentama Tom Hernin (Ram) fanichat vuodelta 2003 sekä Ebonyn, Javan ja Sivan pretribe tarina!

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.