Arkiston otsikkokuva

LEEN HAASTATTELU

30.5.2012 Postittanut Zipzu

New Zealand Woman's Weekly on haastatellut näyttelijä Lee Donoghueta (Spike). Haastattelussa Lee kertoo New Yorkista ja tyttöystävästään Angelicista, joka on myös näyttelijä. Voit lukea haastattelun täältä.

Lähde: TribeHeaven

ULKOASU ON VAIHTUNUT

30.5.2012 Postittanut Zipzu

Kuten varmasti kaikki sivulle saapuneet huomaavat, on TTK saanut uuden ulkoasun. Täältä voit katsastaa nykyisen ja aiempien versioiden tiedot. Siirsin myös hieman vanhoja uutisia arkistoon. Sivusto saavuttaa muuten merkittävän 9-vuoden iän ensi sunnuntaina 3.9. ja sen kunniaksi tulossa ainakin kesähaasteen tuotoksien esittely!

MEGANIN HAASTATTELU

30.5.2012 Postittanut Zipzu

Megan Alatini (Java) antoi ajella hiuksensa hyväntekeväisyyden puolesta, kuten aiemmin jo uutisoimme. Tähän tapahtumaan liittyen on tehty haastattelu Woman’s Weekly lehteen, jossa Megan paljastaa, miksi hän suostui tämmöiseen tempaukseen. Meganin ystävä kysyi kerran Meganilta, josko tämä suostuisi ajelemaan hiuksensa. Meganin vastaus oli välittömästi ehdoton ei. Hänen ystävänsä kysyi, tekisikö Megan sen lasten syöpähoidon takia ja Megan mietti viisi minuutti ja vastasi "todennäköisesti". Ystävä lupasi olla Meganiin yhteydessä myöhemmin ja Megan siis lopulta suostui ajelemaan hiuksensa auttaaksee syöpäsairaita lapsia. Voitte lukea koko haastattelun (ja katsoa muutaman kuvan siilitukkaisesta Meganista!) täältä.

Lähde: TribeHeaven

MICHELLEN TUORE VIDEOHAASTATTELU

29.5.2012 Postittanut Zipzu

Michelle Ang (Tai-San) on tehnyt videohaastattelun AsiansOnFilm.com-sivutolle. Haastattelussa puhutaan hänen roolistaan Klaanin Tai-Sanina ja muistakin Michellen roolisuoristuksista. Michellehän on nähty mm. sarjoissa Outrageous Fortune (jossa oli muitakin Klaanin näyttelijöitä) ja Neighbours. Michelle muuten pyysi itse, että hänet kirjoitetaan ulos sarjasta Outrageous Fortune. Haastattelussa Michelle paljastaa myös miten sai roolin uusimmassa Hamekyttä elokuvassa ja lyhytfilmissä The Potential Wives Of Norman Mao.

Lähde: TribeHeaven

VIRALLISIA UUTISIA

29.5.2012 Postittanut Katharine

Virallisilla The Tribe Official Facebook sivuilla kerrotaan, että WAM kanava näytti 24 tuntia kestävän Klaani maratonin Yhdysvalloissa 28.5.2001. Kyseessä oli kaikki toisen tuotantokauden jaksot. Toinen tärkeä päivämäärä on 29.5.2011, jolloin The Tribe Online Gathering (26.6.2011) julkistettiin sen kunniaksi, että virallisilla facebook sivuilla oli 20 000 jäsentä. Facebookissa aiotaan järjestää seuraava tapaaminen, kun jäseniä on 50 000!

Lähde: The Tribe Official Facebook

ONNEA BETH ALLEN

27.5.2012 Postittanut Katharine

Beth Allen (Amber) täyttää huomenna maanantaina 28 vuotta! Myös The Tribe Official Facebook sivulla onnitellaan Bethiä sekä virallisen tahon että fanien puolesta. Voit tutustua enemmän Beth Alleniin näyttelijäsivulta ja haastattelusivulta. Lue myös hänen hahmostaan Amberista sekä hahmon menneisyydestä ja ihastuksista.

LISÄÄ KUVIA MONIQUEN HÄISTÄ

17.5.2012 Postittanut Zipzu

Facebookista löytyy nyt kokonainen kansio kuvia Monique Cassien (Siva) häistä! Nyt kuvissa näkyy myös itse morsian, jolla on muhkea valkoinen hääpuku! Morsiusneitoja oli kuvien perusteella kolme ja heidän joukossaan olivat Meryl Cassie (Ebony) ja Megan Alatini (Java).

Lähde: Meryl Cassie Facebook

SYNTYMÄPÄIVÄT LÄHESTYY

17.5.2012 Postittanut Katharine

The Tribe Klaani täyttää 3.6.2012 yhdeksän vuotta! Sen kunniaksi teemme jälleen kesähaasteen! Siihen voi tutustua foorumilla sekä edellisen vuoden kesähaaste sivulla! Tule mukaan juhlistamaan syntymäpäiviä! Foorumilla on tietoa myös synttärimiitistä!

KUVIA CASSIEN SISKOKSISTA

16.5.2012 Postittanut Zipzu

Satuin nyt bongaamaan facebookista muitakin kuvia Cassien siskoksista ja päätin linkittää niitä tännekin. Itseäni ainakin kiinnostaa nähdä, miltä näyttelijät näyttävät nykypäivänä. Tämä kuva voisi hyvinkin olla Monique Cassie (Siva) polttareista, vai mitä? (alempana on uutinen Moniquen avioitumisesta, jos et vielä huomannut!)

Löysin myös kuvan kaikista kolmesta sisaruksesta eli kuvassa ovat sisarukset Meryl, Monique ja Megan, jotka kaikki siis näyttelivät Klaanissa. Lisäksi kuvassa voisi olla heidän äitinsä? Uutisoimme joskus aiemmin, että Megan Alatini (Java) leikkautti hiuksensa hyväntekeväisyyden takia ja kuvassa hänellä näyttäisikin olevan aivan lyhyt siilitukka. Tässä vielä toinen kuva Meganista.

Lähde: Meryl Cassie Facebook

MONIQUE CASSIE NAIMISIIN

16.5.2012 Postittanut Zipzu

Meryl Cassien (Ebony) sisar Monique Cassie (Siva) on mennyt naimisin Fijillä! Meryl oli kuvien perusteella morsiusneitona. Itse morsiammesta en ole nähnyt kuvia, mutta täältä, täältä ja täältä voitte nähdä miltä Meryl näytti häissä. (En ole varma näkyvätkö kuvat, jos et ole kirjautunut facebookiin tms.) Erittäin paljon onnea Moniquelle!

Lähde: Monique Cassie Facebook

HOLDING THE SUN TRAILERI

16.5.2012 Postittanut Zipzu

Lyhytelokuvan Holding the Sun traileri on julkaistu. Elokuvan tuottaja, käsikirjoittaja, ohjaaja ja pääosan esittäjä on siis Dwayne Cameron (Bray). Katsokaa traileri alta.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

UUSIA KUVIA

11.5.2012 Postittanut Katharine

Sain tänään 3.kauden dvd boksin postitse ja päätin heti lisätä dvd:n kuvagallerian kuvat tänne galleriaan! Lisäsin myös muutaman 3.kauden jaksokuvan.

UUSI TRAILERI

10.5.2012 Postittanut Katharine

Foorumin käyttäjä Bray on tehnyt uuden hienon trailerin foorumilla pelattavaan roolipeliimme liittyen. Kaikki ovat edelleen tervetulleita mukaan!

MATT ROBINSONILTA UUSI KAPPALE

10.5.2012 Postittanut Katharine

Matt Robinson (Slade) on työskennellyt Last Picture Show bändin kappaleiden parissa, mutta myös kirjoittanut ja nauhoittanut uuden kappaleen The Tipping Point. Sen voi ladata ilmaiseksi facebookissa ´Band Profile´ osiosta. Matt toivoo facebook päivityksessään, että kaikki nauttivat kappaleesta. Hän toivoo myös, että saisi tietää ihmisten ajatuksia siitä. Kuuntelin kappaleen, ja mielestäni se on ihan hyvä, mutta se voisi olla parempi, jos sen laatua olisi paranneltu vielä lisää. Jostain syystä kappaleesta tulee mieleeni Linkin Park. Matt Robinsonin facebook sivuilla lukee, että hän on vasta julkaissut oman soolo ep:n nimeltään Awakenings. Sivuilta löytyvä The Boxer kappaleen melodia on mielestäni kaunis. Mattin ääni sopii siihen hyvin. Samoin kappaleissa Incredible Light ja Awakenings. Mielestäni Towers Will Rise kappale on paras sivuilta löytyvistä kappaleista. Se on hieman erilainen kuin muut. Mitä mieltä te olette Mattin musiikista?

Lähde: Matt Robinson Official Facebook

UUSI JAKSOSELOSTUS

7.5.2012 Postittanut Katharine

Jaksoselostukset ovat saaneet viimein jatkoa! Lue, mitä tapahtui viidennen tuotantokauden 19.jaksossa! Viidennellä kaudella Ebony, Java ja Siva hallitsevat kaupunkia Zootin avulla, kun taas Mega ohjailee tapahtumia taustalla. Ostarinrotat ovat täysin voimattomia - vai ovatko? Lisäsin jaksoselostusta varten ottamani kuvat myös galleriaan! Lue myös muita jaksoselostuksia!

UUTISIA SIIRRETTY ARKISTOON

3.5.2012 Postittanut Katharine

Siirsin alkuvuoden uutiset arkistoon!

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.