KESÄHAASTE

Foorumilla suunniteltu yhteinen projekti

The Tribe - Klaanin foorumilla on yhdessä suunniteltu Siferan ehdotuksen pohjalta kesähaastetta. Sen tarkoituksena on, että jokainen aktiivinen foorumilainen tuottaa jotain kivaa yhteistä projektia varten. Ideana on myös nostattaa ryhmähenkeä ja kesäfiilistä.

Aiheina ovat Klaani, kesä, ystävyys, yhteisöllisyys ja hyvä mieli, joista saa valita yhden tai usemman. Materiaaleina saa käyttää mitä tahansa. Tuotos voi olla piirustus, käsityö, nukke, rooliasu, askartelu, video, runo, kortti, blendi tai jokin muu.

Alla näette valmiit tuotokset tekijöiden mukaan aakkosjärjestyksessä. Työt on lähetetty toukokuun loppuun mennessä ylläpidolle ja koottu tälle sivulle 8-vuotissyntymäpäivien kunniaksi! Voit klikata kaikkia kuvia isommiksi! Tämän pitkän taipaleen juhlistaminen alkaa vasta tästä, sillä ylläpidolla on paljon mukavia yllätyksiä tulevalle vuodelle odottamassa toteuttamista! Pidetään siis kaikki sormet ja varpaat pystyssä, että hienot suunnitelmamme toteutuvat ja meillä on tarjota teille faneille jotain hienoa! Pyrimme myös jatkamaan tätä hienoa yhdessä tekemistä jatkossakin ja toteutamme toivottavasti vielä monta tämän tyylistä yhteistä projektia!


Jeanne askarteli syntymäpäivän kunniaksi kollaasimaisen taulun, jossa esiintyvät Amber, Ebony ja Slade. Hauska idea, jonka kuka vain fani voi toteuttaa. Tauluun voi vaikka yhdistää joitakin vanhoja piirroksiaan tai jos ei itse halua piirtää, niin tulostaa netistä kuvia.

Katharine kirjoitti nopeasti etenevän tarinan Bradysta The Sims 3 peliä pelatessaan. Ideoita pelin tapahtumiin on saatu Klaani sarjasta, TTK roolipeleistä sekä The Sims 3 pelin haasteista. Tapahtumia ei ole suunniteltu, vaan niitä on ideoitu pelin edetessä ja haasteita suorittaessa. Sim on luotu valitsemalla yksi satunnainen pelin sim, joka muistutti eniten Trudya ja Zootia. Aiheina tarinassa ovat Klaani, ystävyys ja yhteisöllisyys sekä hyvässä että pahassa. Lue koko tarina!

Sifera työ on magneetti, jonka voi laittaa esimerkiksi jääkaapin oveen ja kuvassa se on yhdessä muiden Siferan itse tekemiensä magneettien ympäröimänä. Klaanikuva on melko suuri, joten sen takana on kaksi magneettia kannattelemassa koristusta. Siferalle oli tärkeää, että se mitä hän tekee, olisi jokin tavara jolle olisi käyttöä. Sifera valitsi kuvaksi Tai-Sanin ja Lexin, koska he kuuluvat hänen lempihahmoihinsa, ja kuva on niin kaunis ja lempeä. Tässä on siis hyvä esimerkki siitä, että Klaanin fanituotteita voi tehdä myös itse kun näkee hieman vaivaa ja käyttää kekseliäisyyttään!

Tres teki piirroksen, jossa ovat Ved ja Lola. Pariskunta on tuttu sivuston foorumiroolipelistä. Ved on Klaanista tuttu hahmo, kun taas Lola on itse keksitty hahmo, jonka luoja on Sifera.

Zipzu sai ideansa synttäriyllätykseensä Katharinen Sims 3 tarinasta. Zipzu päätti tehdä Klaanin hahmoja Sims 2 pelin hahmoiksi, koska on suuri the Sims pelien ystävä. Tunnistatko hahmot yllä olevasta kortista? Yllä on linkki sivulle, jossa hahmot esitellää vielä tarkemmin kuvineen. Sivulta löytyvät myös linkit latauspaikkoihin, joista saa ladttua Zipzun käyttämiä ladattavia. Ladattavat eivät missään nimessä ole pakollisia, jos haluat itse luoda Simsiin Klaanin hahmoja, sillä pelin lisäosissa tulee paljon käyttökelpoisia asuja ja kampauksia. Zipzullakaan ei ole mitään Klaaniin liittyviä ladattavia, eikä hän ladannut näitä hahmoja varten mitään uutta peliinsä. Katso tarkemmin Klaanilaisia Sims 2 pelin hahmoina!


Töistä voi keskustella foorumilla! Suuri kiitos kaikille projektiin osallistuneille! Pidetään yhdessä unelma elossa!