Arkiston otsikkokuva

UUSIA KUVIA SIVUILLA JA GALLERIASSA

31.3.2011 Postittanut Katharine

Olen ottanut paljon uusia kuvia 1. ja 2. kauden dvd kansioista sekä jaksoista ja bonusmateriaaleista. Kuvia löytyy faniskannauksista ja galleriasta. Tulossa on pian lisää kuvia!

CHARLIE JA DWAYNE SAMASSA ELOKUVASSA

30.3.2011 Postittanut Katharine

Charlie Bleakley (Troy, Normannit klaanin johtaja) esiintyi Dwayne Cameronin (Bray) kanssa saksalaisessa televisioelokuvassa nimeltään Emilie Richards: Sehnsucht nach Sandy Bay. Elokuva esitettiin 26.3.2011. Se sijoittuu Uuteen-Seelantiin. Charlien hahmon nimi on Leon. Dwaynella on vain sivurooli. Katso kuvia täältä ja täältä.

Lähde: Tribe Heaven

JESSIE GURUNATHAN VIERAILEE

29.3.2011 Postittanut Zipzu

Jessie Gurunathan (farmintyttö Dawn) vieraili sarjan The Almighty Johnsons ensimmäisen kauden jaksossa 7. Jakso on nimeltään "Bad Things Happen" ja Jessien roolihahmon nimi on Leah. Leah liittoutuu sarjan kahden muun hahmon Saschan ja Kylien kanssa kostaakseen naistenmies Andersille. Alla lyhyt pätkä Jessien vierailusta sarjassa.

Lähde: Tribe Heaven

SEURAAVA PELI CHATISSA HUOMENNA!

29.3.2011 Postittanut Zipzu

Seuraavan chat-pelin ajankohta on siis huomenna 30.3.2011 klo18.30! Tulkaa paikalle ajoissa ja uudetkin pelaajat ovat tervetulleita! Jatkamme siitä, mihin edellinen peli jäi. Edellisen pelin (ja muut aiemmin pelatut pelit) voi lukea täältä ja kaikista pelatuista peleistä löytyy lyhennelmät täältä.

VIRALLISIA UUTISIA

29.3.2011 Postittanut Katharine

Klaanin virallisilla facebook sivuilla kerrotaan uutta tietoa Klaani musiikista, kirjoista ja internetsivuista. Työt ovat loppusuoralla, mutta vielä odotetaan, että Apple ja iTunes saavat joitain töitä valmiiksi. Tämän jälkeen musiikki ja muut asiat ovat julkaisuvalmiita. Sitten kerrotaan myös julkaisupäivämäärät. Internetsivut ovat todennäköisesti valmiit huhtikuun puolessa välissä. Kirjat tullaan julkaisemaan internetissä ja pokkareina. Ray on kiireinen elokuvan käsikirjoittamisessa. Sivuilla on julkaistu myös kuvia ja uusi video liittyen Swiss Family Robinson sarjaan.

Lähde: Tribe Official Facebook

CALEB ROSS TYÖSKENTELEE ÄÄRIRAJOILLA

29.3.2011 Postittanut Katharine

Caleb Ross (Lex) esiintyy tulevassa dokumentissa nimeltään The Last Dogs Of Winter. Dokumentin takana on itsenäinen elokuvantekijä Costa Botes, joka tapasi Calebin ensimmäistä kertaa, kun hän toimi Klaani sarjan ohjaajana. Dokumentissa seurataan Brian Ladoonin tarinaa. Hän asuu Churchillissa Manitobassa Kanadassa. Brian on kasvattanut kanadalaisia eskimo koiria. Costa kertoi, että Caleb tekee kaiken sataprosenttisesti. Hän selviytyi hyvin Kanadassa ajaen lumimyrskyjen halki, ruokkien koiria raa´alla lihalla sekä vartioiden itseään ja Briania aseen kanssa. Kaikki oli jännittävää ja todellista. Lisää tietoa projektista saa Costan blogista. Katso myös kuvia täältä ja täältä.

Lähde: Tribe Heaven

SYNTTÄREITÄ

26.3.2011 Postittanut Zipzu

Ensinnäkin joudun nyt onnittelemaan erästä Klaanin näyttelijä hänen syntymäpäivänsä johdosta hieman myöhässä, koska olen ollut taas kipeänä ja en ole ehtinyt tulla aiemmin asiasta ilmoittelemaan. Eli James Napier täytti muutaman päivä sitten 29-vuotta! Onnea!

Sain nyt tehtyä myös synttärikyselyn tulokset! Kaksi aikaisempaa ulkoasua olivat ylitse muiden. Käykää katsomassa tuloksista, mitkä ne olivat. Foorumi pärjäsi hyvin kyselyssä ja siitä olen iloinen. Lisää mediaan toivottiin kalenterikuvia. Niitä tulee onneksi ainakin yksi uusi joka kuukausi. Seuraavaan ulkoasuun tulee väreiksi kyselyn perusteella harmaata ja jotain tehosteväriä.

PIRAATTITUOTTEITA

22.3.2011 Postittanut Zipzu

Tribe Revival on julkaissut kuvia Klaanin epävirallisista DVD-boxeista, jotka ovat siis laittomia, eikä niiden julkaisuun ole saatu lupaa Cloud9:ltä tai miltään muultakaan taholta. Piraatti on esim iso boxi, joka sisältää kaikki Klaanin viisi tuotantokautta 35. levyllä. Klaanista on ilmestynyt myös laaittomia versioita, joissa on tekstitys kiinaksi. Älä osta laittomia kopioita, koska se vain vaikeuttaa uusien virallisten painosten myyntiin tuloa!

Lähde: Tribe Revival

DWAYNE JAKAA NIMMAREITA

22.3.2011 Postittanut Zipzu

Dwayne Cameron (Bray) oli promoamassa Australiassa juuri ilmestynyttä Klaanin ensimäisen tuotantokauden DVD:tä. Promokiertueeseen kuului kaksi nimikirjoitusten jakoa, joista toisesta löytyy nyt kuvia TribeHeavenista. Kuvat on otettu 19.3. ja toinen nimikirjoitusten jako pidettiin seuraavana päivänä 20.3.2011. Myös Tribe Revivalista löytyy uutinen aiheesta, jossa hieman eri kuvia.

Lähde: Tribe Revival, Tribe Heaven

MICHELLE MUSIIKKIVIDEOLLA

21.3.2011 Postittanut Zipzu

Michele Ang (Tai-San) esiintyy aritstin Lips musiikkivideolla. Kappale on nimeltään One Not Two. Michelle on videolla isojen punaisten huulien kaveri. Michelle on todennäköisesti myös toiminut ohjaajana videolla. Lipsistä lisätietoa esim täällä ja täällä.

Lähde: Tribe Heaven

SEURAAVA FANICHAT FACEBOOKISSA!

20.3.2011 Postittanut Zipzu

Seuraavan fanichatin ajankohta ja vieras ovat nyt selvillä! Matt Robinson (Slade) tulee vastailemaan facebookiin fanien kysymyksiin sunnuntaina 3.4. klo 9 illalla (brittien aikaa). Tämä aika ei ole meille suomalaisille paras mahdollinen, koska se on meillä klo 11 yöllä, jos oikein laskin yrittäessäni huomioida myös kesäaikaan siirtymisen. Tarkemmin ajankohta varmistuu lähempänä, kun selviää miten tuo kesäaika vaikuttaa ympäri maailmaa. Nyt voit jo lähettää kysymyksiäsi Mattille täällä.

Lähde: Tribe Official Facebook

TRIBES ELOKUVASTA

18.3.2011 Postittanut Zipzu

Raymond Thompsonin (Klaanin luoja) haastattelu koskien uutta Klaaniin pohjautuvaa elokuvaa "Tribes" löytyy nyt netistä useampien eri lehtien sivuilta. Katso haastattelu täältä, täältä tai täältä. Elokuva on suunniteltu erityisesti amerikkalaisille markkinoille. Raymond Thompson sanoo myös, että on aina haaveilult työstävänsä jotain klaaniin liittyvää valkokankaalle. Hänestä on mielenkiintoista tutkia, millaisen maailman lapset rakentaisivat.

Lähde: Tribe Heaven

MATT ROBINSONIN MUSIIKKIA

18.3.2011 Postittanut Zipzu

Alkuviikosta julkaistiin Matt Robinsonin (Slade) bändin Last Picture Show'n uusi EP ja sen kappaleet voi ladata nyt kolmesta eri paikasta: iTunes, TuneTribe ja Play.Com. Bändin aikaisempaa musiikkia löytyy Amazonista. Alla vielä EP:n kappalelista.

1. Static (03:18)
2. Break In The Clouds (04:04)
3. Planets (04:28)
4. Had In The Sand (04:25)

Lähde: Tribe Heaven

CLOUD9 TRAILEREITA

17.3.2011 Postittanut Zipzu

Facebookin kautta on jälleen mainostettu uusia Cloud9:n sarjojen trailereita. Nyt on nähtävillä video sarjasta William Shatner's A Twist in the Tale (katso) ja Return to Treasure Island (katso). Kummatkin videot nähtävillä Cloud9:n virallisella YouTube kanavalla.

Lähde: Tribe Official Facebook

SEURAAVA CHAT-ROPE

15.3.2011 Postittanut Zipzu

Seuraavan kerran chatissa pelataan keskiviikkona, eli huomenna klo18.30! Tervetuloa paikalle (ajoissa!) kaikki halukkaat!

LISÄÄ DWAYNEN AUSTRALIAN VIERAILUSTA

15.3.2011 Postittanut Zipzu

Dwayne Cameron (Bray) promoaa Australiassa Klaania, kuten jo aiemmin uutisoimme. Nyt on varmistunut, että Dwayne vierailee ABC:n studion lisäksi kahdessa ABC:n liikkeessä jakamassa nimikirjoituksia faneille heidän ostaessaan juuri ilmestyneen Klaanin ensimmäisen tuotantokauden DVD:n. Dwayne on jakamassa nimikirjoituksia 19.3. ja 20.3. klo11 alkaen. Alla pieni mainosvideo.

Lähde: Tribe Heaven

LISÄÄ TIETOA ALATININ PERHEEN TILANTEESTA JAPANISSA

15.3.2011 Postittanut Zipzu

Jo aiemin saatiin selville, että Megan Alatinin (Java) perhe selvisi onneksi hengissä maanjäristyksestä ja tsunamista. Eilen illalla perhe pääsi vihdoin soittamaan puhelun sukulaisilleen Uuteen-Seelantiin ja Meryl Cassie (Ebony) kertoi tästä facebookin välityksellä. Puhelu oli tunteikas, eikä kyyneliltä vältytty. Puhelimessa selvisi, että perhe odottaa kovasti pääsevänsä pois Japanista ja sukulaisten luo Uuteen-Seelantiin. Meryliä kosketti erityisesti oman äidin äänen kuuleminen. Järistys ja tsunami tuhosivat Alatinin perheen pienen kotikaupungin täysin. Nyt he ovat evakoituna muiden rugbyn pelajien perheiden kanssa pienen ruokavaraston turvin. Sähköä ei ole ja puhelinlinjat ovat vielä suurilta osin epäkunnossa tai ylikuormittuneet. Armeija on juuri saapunut evakoitujen avuksi. Monet Alatinin perheen tutut menehtyivät onnettomuudessa ja perhe on suunnattoman kiitollinen, että he kaikki selvisivät hengissä.

Perheestä on kirjoiteltu paljon lehdissä myös Uudessa-Seelannissa ja voitte lukea heitä koskevia artikkeleita täältä, täältä ja täältä.

Loppukevennykseksi hauska video vuodelta 2010. Videolla Megan Alatinin laulaa Lady Gagan kappaleista kootun esityksen ja tasutalla tanssivat hänen oppilaansa. Megan on opettanut tanssia ja esiintymistä lapsille ja nuorille Kamaishissa.

Lähde: Meryl Cassie Facebook, Tribe Heaven

LISÄ KUVIA MICHELLEN ELOKUVAN ENSI-ILLASTA

13.3.2011 Postittanut Zipzu

Nyt on nähtävillä lisää kuvia elokuvan My Wedding And Other Secrets ensi-illasta. Elokuvaa siis tähdittää Michelle Ang (Tai-San). Katso kuvat täältä.

Lähde: Tribe Heaven Twitter

UUTISIA VIRALLISILTA SIVUILTA

13.3.2011 Postittanut Katharine

Klaani sarjan virallisilla facebook sivuilla on tiedotettu, että paperityöt on saatu nyt päätökseen koskien Klaani musiikin julkaisua. Parhaillaan odotetaan päätöstä julkaisupäivästä. Ensimmäisen albumin nimi on Tribe Volume 1, joka sisältää kymmenen kappaletta sekä bonus kappaleen. Kappaleiden nimet julkaistaan tulevina viikkoina. Facebookin jäsenet saavat ennakkotilata albumia. Vuoden aikana julkaistaan vielä albumit Tribe Volume 2 ja Tribe Volume 3, jotka sisältävät miksauksia, joita ei olla aiemmin kuultu. Myös kirjan julkaisun paperityöt ovat loppusuoralla. Pian julkaistaan myös sen julkaisupäivä. Työ on kestänyt kauan, sillä tuotteet ovat saatavilla sekä internetissä että oikeina käsiteltävinä tuotteina. Tribeworld sivuston uusi ulkoasu esitellään päätoimistolle tulevalla viikolla, minkä jälkeen sivustoa voidaan alkaa uudistaa.

KLAANI KIERTUE 2002

12.3.2011 Postittanut Katharine

Nyt voit tutustua suomentamaani Klaani kiertueeseen 2002 sekä päiväkirjan että videopäiväkirjan kautta! Klaani sarjan näyttelijät ovat tosiaan kiertäneet maailmaa mainostamassa sarjaa. Mukana matkassa olivat sillä kertaa Caleb Ross (Lex), Michael Wesley-Smith (Jack), Meryl Cassie (Ebony) ja Victoria Spence (Salene).

UUTISIA MEGANISTA

12.3.2011 Postittanut Zipzu

Megan Alatinin (Java) koko perhe jouduttiin evakoimaan, koska Japanin maanjäristys iski myös heidän kotikaupunkiinsa. Hänen siskonsa Meryl Cassie (Ebony) kertoi eilen, että oli kuullut Meganista juuri maanjäristyksen jälkeen, hieman ennen tsunamin iskemistä ja silloin perhettä oltiin evakoimassa kotoaan. Meganin perheeseen kuuluu aviomies Pita ja lapset Trey ja Tiara. Myös siskosten äiti Barbara oli käymässä Japanissa järistyksen aikaan. Tänään aamulla on tänne tullut tieto, että koko perhe olisi kunnossa! Tämä on upea uutinen!

Lähde: Meryl Cassie Facebook

MEGAN ALATININ PERHE MAANJÄRISTYKSESSÄ

11.3.2011 Postittanut Zipzu

Megan Alatini (Java) asuu perheineen Japanissa, jossa on koettu juuri yksi maailman pahimpia maanjäristyksiä ja sen seurauksena Japania (ja muutakin maailmaa) ovat piinanneet myös sunamit. Meganin sisko Meryl Cassie (Ebony) kertoi facebookin välityksellä, että Megan on perheineen jouduttu evakoimaan järistyksen takia kotoaan. Toivomme, että heillä (ja kaikilla muillakin) olisi asiat hyvin ja he pääsisivät mahdollisimman pian palaamaan normaaliin elämään.

Lähde: Tribe Heaven Twitter

ANTONIASTA UUTISIA

11.3.2011 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) on lupautunut mukaan hyväntekeväisyystempaukseen, jossa pyöräillään ympäri Vietnamia. Lisää hyväntekeväisyyspyöräilystä kerrotaan täällä. Pyöräilemään voi mahdollisesti edellen päästä mukaan, mutta se on maksullista. (Lisätietoja edellisestä linkistä.) Jos et halua lähteä pyöräilemään, voit lahjoittaa silti rahaa hyväntekeväisyyteen täällä. Tempauksella kerätään rahaa lapsille ja tällä kertaa erityisesti Christchurchin maanjäristyksen uhreille. Antonian mielestä tempaus on hyvä tapa tutustua uuteen maahan ja samalla auttaa maanjäristyksestä kärsiviä. Antonia odottaa pyöräilyä innolla ja on alkanut jo reenaamaan sitä varten.

Lily Richards on haastatellut Antonia Prebbleä koskien kirjoja, jotka ovat muuttaneet hänen elämäänsä. Voitte kuunnella haastattelun täältä.

Lähde: AntoniaPrebble.Com, Tribe Heaven Twitter

DWAYNE VIERAILEE AUSTRALIASSA

9.3.2011 Postittanut Katharine

Dwayne Cameron (Bray) aikoo matkustaa Australiaan ABC3 kanavaa varten. Kanava esittää Klaani sarjaa. Se julkaisi tiedotteen Facebook sivuillaan: "Kuka on Klaani fani? Bray vierailee luonamme ensi kuussa. Voi ei! Lisää tietoja siitä, kuinka voit tavata hänet, tulee pian tänne!" Seuraa tilannetta kanavan Facebook sivuilta.

Lähde: Tribe Heaven

DAMON ESIINTYI LAVALLA

9.3.2011 Postittanut Katharine

Damon Andrews (Valvoja) kirjoittaa parhaillaan uusiseelantilaista draamasarjaa Shortland Streetiä. Hän palasi vastikään lavalle Niu Sila teatteriprojektia varten. Hän on esiintynyt siinä vuosien varrella Dave Fanen kanssa. Projekti esitettiin kolmena iltana 5.-7.3.2011 Rotorua Convention Centressä. Se oli osana Rotorua Festival of Arts tapahtumaa. Niu Sila on komedia, jonka on kirjoittanut Oscar Kightley ja Dave Armstrong. Se on voittanut palkintoja ja sitä on esitetty vuodesta 2004 alkaen. Esityksestä on arvostelu englanniksi kuvan kera tällä sivulla.

Lähde: Tribe Heaven

MICHELLE ANG ENSI-ILLASSA

9.3.2011 Postittanut Katharine

Michelle Ang (Tai-San) nähtiin elokuvan My Wedding And Other Secrets ensi-illassa, josta on kuvia täällä ja täällä. Ensi-ilta pidettiin Sky Cityssä Aucklandissa Uudessa-Seelannissa 6.3.2011. Michelle näyttelee elokuvassa Matt Whelanin kanssa. He näyttelevät nuorta pariskuntaa Emilyä ja Jamesia.

Lähde: Tribe Heaven

BETH ALLENIN HÄISTÄ KUVIA JA HAASTATTELU!

9.3.2011 Postittanut Jeanne

Beth Allen (Amber) meni lauantaina 26. helmikuuta naimisiin Charlie McDermottin kanssa. Heidän intiimit häät pidettiin Bethin vanhempien Larainen ja Jolyonin puutarhassa. Häihin oli kutsuttu vain ystäviä ja sukulaisia. He kutsuivat häihinsä mukaan myös New Idea Magazinen, jolle antoivat luvan ottaa kuvia ja haastatella heitä. Antonia Prebble (Trudy) oli yksi morsiusneidoista. Beth liikuttui Antonia Prebblen puheesta. Tytöt tutustuivat toisiinsa 14-vuotiaina klaanin kuvauksissa ja Antonia kertoi puheessaan kuinka heillä oli synkannut heti, sillä molemmilla oli sarjassa järkyttävät hiustyylit joita he häpesivät; Trudylla violetti polkkatukka ja Amberilla hirvittävän pitkä juurikasvu.Pariskunnan vihki Alan Spence, joka on artikkelin mukaan erään Bethin ystävän isä, oletettavasti Victoria Spencen, mutta täysin varmaa tämä tieto ei ole.

Charlie johtaa Basement teatteria, jossa he ovat näytelleet yhdessä Bethin kanssa. He luovat yhdessä myös omaa tuotantoyhtiötä, Royale Productionsia.

Lehdestä skannattuja hääkuvia voit katsoa Tribeheavenissa: linkki. Kuvia löytyy myös Beth Allen Websistä, jossa voit lukea myös lisätietoa onnellisesta hääparista ja heidän häistä.

Lähde: Tribe Heaven

MICHELLEN HAASTATTELU

7.3.2011 Postittanut Zipzu

Uutisoimme vasta, että Michelle Ang (Tai-San) on saanut pääroolin MTV:n komediasta Underemployed. Nyt voitte lukea Michellen suosikkiasioista täältä. Yritän suomentaa haastattelun lähitulevaisuudessa.

Lähde: Tribe Heaven Twitter

MERYL ENSI-ILLASSA

7.3.2011 Postittanut Zipzu

Meryl Cassie (Ebony) nähtiin elokuvan Curry Munchers ensi-illassa. Voitte katsoa kuvia ensi-illasta täältä. (Meryl on gallerian toiseksi viimeisessä kuvassa.)

Elokuvassa nähdään Dwayne Cameron (Bray), mutta häntä ei näy ensi-illan kuvissa, emmekä tiedä oliko hän edes paikalla.

Elokuva kertoo intialaisesta maahanmuuttajasta nimeltä Sid. Sid muuttaa Uuteen-Seelantiin ja yrittää sopeutua uuteen asuinympäristöönsä, mutta se ei ole helppoa. Sidin oli aluksi tarkoitus opiskella insinööriksi, mutta hän hankkiikin vanhempiensa avustuksella osa-aikaisen työn ravintolasta. Näin hän saisi tienattua omaa rahaa, joka toisi hänelle kaivattua itsenäisyyttä. Sid tapaa Alisonin, joka haluaa näyttelijäsi Bollywoodiin. Alison kannustaa Sidiä panostamaan intohimoonsa kokkaamiseen. Sid osallistuu keittiöväen kanssa kokkauskilpailuun. Tästä seuraa petoksia, konflikteja ja kuttuurien stereotypisointia. Kaikki johtaa hulvattomaan lopputulokseen.

Lähde: Tribe Heaven

DRAGON CON 2004

6.3.2011 Postittanut Katharine

Klaani sarjan näyttelijät olivat kiertueella DragonCon 2004 tapahtumassa. Mukana olivat Daniel James (Zoot), Victoria Spence (Salene) ja Matt Robinson (Slade). Näyttelijöiden mukana kulkenut Emily Willard kokosi kokemukset päiväkirjaksi, jonka tekemäni suomennos löytyy nyt näiltä sivuilta! Muiden kiertueiden suomennetut päiväkirjat löytyvät kiertueiden valikosta.

UUSI HAUSKA VIDEO KATSOTTAVANA

6.3.2011 Postittanut Katharine

Klaanin virallisilla facebook sivuilla on esitelty jälleen uusi hauska video. Tällä kertaa Klaani sarjan näyttelijät ja työntekijät ovat vaihtaneet osia. Näyttelijät esiintyvät videolla työntekijöiden roolissa ja työntekijät saavat näytellä sarjan hahmoja. Esimerkiksi Dwayne Cameron (Bray) toimii kuvaajana ja Beth Allen (Amber) pitelee mikrofonia. Juonenkäänteet ovat aika hauskoja. Video on kuvattu ensimmäisen tuotantokauden aikoihin. Nauttikaa videosta!

Lähde: Tribe Official Facebook

MATTIN UUSI BIISI LADATTAVISSA

6.3.2011 Postittanut Katharine

Matt Robinsonin (Slade) bändi nimeltään Last Picture Show julkaisee uuden ep:n nimeltään Breaking the Cages 14.3.2011, kuten aiemmin on uutisoitu. Kappale Break in the clouds on nyt ladattavissa bändin Last.fm:n sivulta! Tutustu myös bändin Myspace sivuihin. Lisää tietoa näyttelijästä löydät näiltä sivuilta.

Lähde: Tribe Official Facebook

VIIDENNEN KAUDEN KUVAUKSET

4.3.2011 Postittanut Katharine

Päiväkirjat ovat saaneet huikean päätöksensä! Nyt voit tutustua vapaasti suomentamaani päiväkirjaan viidennen kauden kuvauksista! Kuvaukset alkoivat 28.10.2002 ja päättyivät 1.3.2003. Päiväkirjasta voit lukea yksityiskohtaisen kuvauksen alkutuotannosta sekä lisätietoa kuvauskohteista, vallinneesta säästä, aikaisista aamuherätyksistä, Taru Sormusten Herrasta elokuvan ensi-iltaan menosta, jouluateriasta, promokuvauksista ja 250 jaksoa varten järjestetyistä juhlista. Saat tietää paljon nippelitietoa kuten, milloin Vicky Rodewyk kuvasi ensimmäisen kohtauksensa. Lue päiväkirjasta tarkemmin!

MICHELLEN UUSI ROOLI

3.3.2011 Postittanut Zipzu

Michelle Ang (Tai-San) on saanut pääroolin komediasta, jonka pilotti tullaan näkemään MTV:llä. Sarjan luoja on Craig Wright, jonka käsialaa on esim sarja Dirty Sexy Money. Michellen roolihahmo on Sofia. Sarjasta voitte lukea enemmän täältä. Toivotaan, että pilotti menestyy, koska MTV on kanava, joka näkyy myös Suomessa, joten meillä on mahdollisuus nähdä Michellen roolisuoritus myös ehkä Suomessakin?

Lähde: Tribe Heaven Twitter

MAALISKUUN VALINNAT

3.3.2011 Postittanut Zipzu

Päivitän tänään Kuukauden valinnat, eli tagboardin alta löytyy jälleen uusi kalenterikuva, gallup, lainaus ja kuva. Lainaus ja kuva liittyvät tällä kertaa Trudyyn ja Jayhin. Kalenterikuvassa koreilee Gel. Edellisen gallupin tulokset löytyvät täältä. Nyt on vielä viimeiset hetket vastailla synttärikyselyyn, joten tee se äkkiä, jos et ole sitä vielä tehnyt. Teen tulokset todennäklisesti ensi viikon aikana.

Onnea muuten Beth Allenille (Amber), joka meni naimisiin viime lauantaina kihlattunsa Charlie McDermottin kanssa!

Huomenna on muuten jälleen chat-peli, joka alkaa klo18.30! Halukkaat pelaajat siis ajoissa paikalle! Myös meseä on hyvä pitää päällä, jos jollain osallistujista ilmenee ongelmia.

Lähde: Tribe Heaven Twitter

NELJÄNNEN KAUDEN KUVAUKSET

2.3.2011 Postittanut Katharine

Päiväkirjat saavat taas jatkoa! Nyt voit tutustua vapaasti suomentamaani päiväkirjaan neljännen kauden kuvauksista! Kuvaukset alkoivat 13.8.2001 ja päättyivät 7.12.2001. Päiväkirjasta voit lukea kuvauskohteista, vallinneesta säästä, aikaisista aamuherätyksistä, vierailijoiden tutustumiskäynneistä, chat-tapaamisista, promokuvauksista, ääninauhoituksista ja joulukonsertista. Mutta kuka on Will Isaacs ja mitä hän teki kuvauksissa? Mihin ruumiinosaan Lex joutui käyttämään stunttia? Milloin Antonia Prebble ja Beth Allen olivat kuvauksissa ja miksi? Kuka sävelsi oman kappaleen? Lue päiväkirjasta tarkemmin!

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.