KLAANI KIERTUEET VIDEOLLA

Klaani sarjan näyttelijät kiertueella

Tribe Tour 2002

Klaani sarjan näyttelijät olivat kiertueella vuonna 2002. Mukana matkassa olivat Caleb Ross (Lex), Michael Wesley-Smith (Jack), Meryl Cassie (Ebony) ja Victoria Spence (Salene). Heidän videopäiväkirjastaan selviää, mitä kaikkea he tekivät kiertueella. Caleb juonsi videopäiväkirjan.

Kiertue alkoi Uuden-Seelannin lentokentältä, jossa Meryl otti päiväunet, Michael luki lehteä ja Caleb videokuvasi. Näyttelijät lensivät ensin Singaporeen, jossa he yöpyivät Singapore International Hotellissa. Lentokoneessa he pelleilivät puhelimien kanssa. Caleb luki kirjaa ja tilasi singaporelaisia jälkiruokia hotelliin. Ne maistuivat pahalle.

Caleb heräsi kuudelta aamulla Frankfurtin hotellissa eikä saanut enää unta, joten hän meni ulos. Hän kertoi, että he matkustavat sinä päivänä linja-autolla Stuttgartiin ja että heitä oli aiemmin lentokentällä vastassa joukko faneja. He katselivat paikkoja. Myöhemmin he lastasivat linja-auton ja lähtivät matkaan. Heillä oli mukava sohva linja-auton takana, vessa, televisio ja stereot. He tapasivat matkan varrella ja perillä faneja, joille he jakoivat nimikirjoituksia.

Näyttelijät pääsivät radiohaastatteluun. He saivat myös ajaa miniautoradalla. He heittelivät lumipalloja ennen kuin menivät takaisin linja-autoon. Seuraavana kohteena oli curling rata. Calebin muistin mukaan Meryl voitti. Hän itse oli huono pelissä. Michael pyöri ympyrää jäällä ja teki lumeen lumienkelin. He menivät sitten hevosajelulle. Kuvaaja seurasi kaiken aikaa heidän kannoillaan, mutta hävisi sitten yhtäkkiä omille teilleen. Ajelun päätteeksi he saivat illallista. Kuvausryhmä kuvasi heitä koko päivän. Calebin mielestä se oli hassua. Hän kertoi, että kesti tottua ajatukseen.

Näyttelijät matkustivat neljä tuntia linja-autolla Berliiniin. Caleb ja Michael ajoivat partansa. Victoria meikkasi itse itsensä ja auttoi Michaeliakin meikin kanssa. Näyttelijät jakoivat nimikirjoituksia. Victoria ja Michael harjoittelivat Abe Messiah kappaleen tanssirutiinia. Victoria neuvoi Michaelia liikkeiden teossa. Michaelilla vaikutti olevan ongelmia niiden muistamisessa.

Näyttelijät esiintyivät televisio-ohjelmassa. Se ei ollut livelähetys, joten he ottivat muutamia ottoja. Näyttelijät eivät tehneet kuitenkaan tanssirutiineja, vaan tanssivat ja lauloivat fanien kanssa. Seuraavaksi he matkustivat taas linja-autolla ja tekivät livelähetyksen KIKA studioilla. He harjoittelivat ensin aamulla sitä varten. Sitten näyttelijät nauhoittivat esimerkiksi "Hei, olen Lex" lausahduksia. Myöhemmin Meryl kertoi, että he olivat Channel 5 kanavan haastattelussa, mikä kesti 40 minuuttia jokaiselta näyttelijältä. Hän oli juuri syönyt lounaan ja söi parhaillaan jäätelöä. Caleb söi koko jäätelöpallon yhdellä kertaa. Siitä tuli paha olo. Näyttelijät tapasivat innokkaita faneja kadulla.

Näyttelijät söivät lounasta ja juttelivat kilpailuvoittajien kanssa Planet Hollywoodissa. Michael keskusteli fanien kanssa aina jalkapallosta. Näyttelijät pääsivät radiohaastatteluun. Caleb kertoi, että hänen mielestään sarja on niin suosittu, koska lapset voivat samaistua siihen. Hän uskoi, että lapset unelmoivat maailmasta ilman aikuisia. Näyttelijät tekivät todella paljon radiohaastatteluja.

Sitten koitti kiertueen ehkä suurin päivä. Näyttelijät valmistautuivat wc-tiloissa. Michael meikkasi. Sitten he kulkivat turvamiesten kanssa kirjoittamaan nimikirjoituksia. Heillä oli hauskaa mukavien ihmisten kanssa. Monet fanit olivat saapuneet kaukaa junalla. Osa oli odottanut kauan ennen tilaisuuden alkamista. Osalla faneista oli klaanimaiset meikit kasvoillaan. Näyttelijöistä otettiin sitten valokuvia.

Näyttelijät menivät Disneylandiin Pariisiin. He kävivät Disney kaupassa. Michael ja Caleb kokeilivat siellä hauskoja hattuja. Caleb kävi ensimmäisen kerran elämässään vuoristoradassa. Englantilaiset fanit tunnistivat näyttelijät, joten he jakoivat nimikirjoituksia. He näkivät taianomaisen Disney paraatin. Matkalta jäi paljon mukavia muistoja ja kuvia.