Arkiston otsikkokuva

ANTONIA VASTASI FANIEN KYSYMYKSIIN

30.5.2011 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) on vastannut fanien facebookin kautta lähettämiin kysymyksiin. Voitte katsoa kysymykset ja Antonian vastaukset hänen viralliselta sivultaan.

Lähde: AntoniaPrebble.Com

ANTONIA PREBBLEN UUSI NÄYTELMÄ

30.5.2011 Postittanut Katharine

Antonia Prebble (Trudy) palaa takaisin Station To Station näytelmään, jota esitettiin viimeksi vuonna 2009 Aucklandissa Uudessa-Seelannissa. Nyt näytelmää esitetään Hawkes Bayssa 16.-17.6, New Plymouthissa 23.-24.6 ja Hamiltonissa 1.-2.7. Näytelmässä on mustaa huumoria. Sen on kirjoittanut Michael Galvin. Lue lisää kuvien kera täältä.

Lähde: Antonia Prebble Facebook

OIKEA KLAANIKOKOUS

30.5.2011 Postittanut Katharine

Klaani sarjan virallisilla facebook sivuilla on nyt ylitetty 20 000 jäsenen raja. Klaani kokous (tribal gathering) järjestetään tämän kunniaksi sunnuntaina 26.6.2011 (Uuden-Seelannin aikaa). Kokousta suunnitellaan parhaillaan, joten tarkemmat ohjeet annetaan myöhemmin. Kokous kestää 12 tuntia, jotta kaikilta aikavyöhykkeiltä voitaisiin osallistua siihen. Luvassa on yllätyksiä, erityisiä vieraita, tehtäviä, kilpailuja, julkaisuja ja paljon muuta. Kokoukseen liittyy muistovideo, missä fanit voivat olla mukana. Jokainen voi kuvata oman videotervehdyksensä, jotka sitten liitetään yhdeksi videoksi, joka julkaistaan kokouksen yhteydessä Cloud 9 Youtube sivuilla. Videon voi lähettää missä muodossa tahansa. Sen koko saa olla enintään 15MB. Omassa videotervehdyksessä voi olla pukeutuneena klaanimaiseen asuun. Videot voi lähettää osoitteeseen contact[at]entercloud9.com 20.6.2011 mennessä. Kokoukseen liittyy myös digitaalinen muotikulkue. Fanit voivat lähettää itsestään kuvan klaanimaisessa asussa ja meikeissä joko facebookissa tai sähköpostitse contact[at]entercloud9.com. Kuvista valitaan voittaja. Virallisessa tiedotteessa kerrataan neljän kuukauden aikana tehdyt työt: Tribeworld nettisivun uusiminen ja päivitys, neljän albumin saatto globaalisti iTunesiin, Klaani fanituotteiden löytyminen fanien saataville, fanichattien pitäminen näyttelijöiden kanssa, videoiden julkaiseminen Cloud 9 Channelissa Youtubessa, elokuvakäsikirjoituksen kirjoittaminen, What Happened Next novellin kirjoittaminen, Klaani päiväkirjan julkaiseminen myöhemmin tänä vuonna. Toisessa tiedotteessa kerrotaan, että 20 000. jäsen on nimeltään Toni Vukoja (suomalainen?), ja ensimmäinen facebook sivusta tykkääjä on nimeltään Benjamin Reyna. 19 999 jäsen on Sarah Hothersall ja 20 001 jäsen on Rita Genath. Nämä kolme saavat erityisen Klaani aiheisen paketin lahjaksi. The Dream Is Truly Alive, unelma on todellakin elossa!

Lähde: Tribeworld ja Tribe Official Facebook

UUSIA SIVUJA

25.5.2011 Postittanut Katharine

Suomensin triviaa talosta, jossa Klaani sarjan näyttelijät asuivat, kun he kuvasivat sarjaa, sekä kiertueista, joilla näyttelijät ovat mainostaneet sarjaa. Lisäsin tietoa myös kahvilasta, jossa näyttelijät lounastivat kuvausten aikana. Lue toki myös muita juttuja kuvauksista ja kiertueista.

DIGITAL TRIBAL GATHERING

22.5.2011 Postittanut Zipzu

Facebookin kautta on julkaistu tiedote, jossa lupaillaan, että virallinen taho aikoo järjestää digitaalisen tapaamisen fanien kanssa kun facebookin sivulla on faneja 20000. Tällää hetkellä luku on 19462. Tarkoituksena on siis pitää 12 tuntia kestävä tapahtuma netin välityksellä, jossa juhlitaan 20000 saavutettua fania. Sen aikana järestetään esim kilpailuja ja huutokauppoja, sekä Klaaniin liittyvät vieraat vastailevat fanien kysymyksiin. Luvassa on kaikkia upeita yllätyksiä! Joka tunti tapahtuu jotain. Pitkän kestonsa puolesta fanien ympäri maailmaa on mahdollista osallistua tempaukseen. Tribeworldissa kannustetaan järjestämään yksin tai yhdessä pienet bileet kotiin ja vaikka pukeutumaan suosikki hahmosi inspiroitumana. Tapahtuman tarkoituksena on myös, että fanit ympäri maailmaa pääsevät tapaamaan toisiaan. Lisätietoja voit lukea Tribeworldista tai facebookin tiedotteesta, jossa on mainittu myös myynnissä olevista harvinaisista fanituotteista.

Lähde: Tribe Official Facebook

HARVINAISIA FANITUOTTEITA TARJOLLA!

22.5.2011 Postittanut Zipzu

Tribeworldin kautta on nyt mahdollisuus ostaa erilaisia Klaaniin liittyviä fanituotteita, joita Cloud 9 on sattunut nyt löytämään varastoistaan! Tarjolla n todellisia keräilyharvinaisuuksia, kuten Raymond Thompsonin nimikirjoituksella varustettuja julisteitaa ja kortteja, joita meidänkin fanituoteosiossa on esitelty. Tuotteisiin tulee tietenkin rahtikulut mukaan, mutta kaiken kaikkiaan tuotteet eivät ole mitenkään karmaisevan kalliita. Katso tarjolla olevat tuotteet täältä. Ostettavana on myös musiikkia, niin keräilyharvinaisuus vanha Abe Messiah cd kuin juuri iTunesissa julkaistu The Tribe Soundtrack CD volume 1. Musiikkia pääset ostamaan täältä.

Lähde: Tribeworld

KYSYMYKSIÄ ANTONIALLE

16.5.2011 Postittanut Zipzu

Antonia Prebblelle (Trudy) voi lähettää nyt kysymyksiä facebookin kautta! Lisää oma kysymyksesi Antonian fanisivulle facebookissa ja kysymyksesi lähetetään eteenpäin Antonialle. Antonian fanit voivat myös äänestää Antoniaa seuraavksi isoksi nimeksi Uudessa-Seelannissa täällä.

Lähde: Antonia Prebble Facebook

CALEBIN HAASTATTELU

16.5.2011 Postittanut Zipzu

Caleb Ross (Lex) on seuraava näyttelijä, joka tulee vierailemaan facebookissa chatin merkeissä. Ajankohta on vielä varmistamatta. Cloud 9 on julkaissut äänenlaadultaan parannellun version Calebin haastattelusta, joka on tehty kolmoskauden kuvausten aikana. Voitte kuunnella haastattelun Youtubesta Cloud 9:n kanavalta. Jatkossa sinne tullaan lataamaan muitakin paranneltuja versioita sarjan näyttelijöiden haastatteluista.

Lähde: Tribe Official Facebook

MUSIIKKIA SAATAVILLA

16.5.2011 Postittanut Zipzu

Tribeworldin kautta on nyt julkaistu tiedote, jonka mukaan The Tribe Soundtrack Volume 1 on ladattavissa iTunesista. Tulevaisuudessa levy tullaan lataamaan muihinkin nettikauppoihin. Kappaleita on hyvä etsiä esim hakusanoilla cloud 9 tribe. iTunesista löytyy nyt myös muiden Cloud 9:n sarjojen musiikkia. Niistä voit lukea lisää Tribeworldin tiedotteesta.

Lähde: Tribeworld

MERYLIN VASTAUKSET FANIEN KYSYMYKSIIN

16.5.2011 Postittanut Zipzu

Meryl Cassie (Ebony) vieraili Klaanin virallisella sivustolla facebookissa vastailemassa fanien kysymyksiin sunnuntaina 15.5. ja kaikki kysymykset ja vastaukset on koottu englanniksi uudistettuun Tribeworldiin! Suomennos on tulossa sivullemme, mutta työstän valitettavasti vieläkin aiempien chattien suomennoksia, joten yrittäkää jaksaa odottaa. Meryl oli paikalla vastailemassa vain vajaan tunnin, koska hänen sisarensa Megan Alatini (Java) oli lähdössä seuraavana päivänä (eli tänään) takaisin Japaniin ja viimeinen yhteinen ilta vietettiin perheen kesken juhlien. Eli suuri kiitos Merylille, joka suostui uhraamaan hieman aikaansa kesken perheillan faneilleen! Chatin jälkeen facebookissa julkaistiin tiedote, jossa kerrottiin mm. edellä mainitsemani syy Merylin lyhyeen paikalla olemiseen. Lisäksi tiedotteessa kerrottiin, että eräs paikalla olija oli käyttäytynyt epäasiallisesti ja hänet on jouduttu bannaamaan. Klaanin facebooksivuston ylläpito muistuttaakin, että faneilta odotetaan kohteliasta käytöstä. Voit lukaista tiedotteen englanniksi täältä. Meryl vastasi myös ennen varsinaista chattia lähetettyihin kysymyksiin ja ne löytyvät täältä.

Lähde: Tribe Official Facebook

SHORTLAND STREET PROMOJA

10.5.2011 Postittanut Zipzu

Sarjassa Shortland Street on nähty monia Klaanin näyttelijöitä. Tällä hetkellä mukana ovat Ari Boyland (KC), Beth Allen (Amber), Lee Donoghue (Spike) ja Sally Martin (Kandy). Sarjan uusimmat promokuvat on julkaistu. Ryhmäkuvan näet tästä ja jos sinulla on vaikeuksia bongata Klaanista tuttuja kasvoja, theTribeCastin kuva voi auttaa. Näyttelijöistä on myös yksilökuvia ja tästä näet Beth Allenin ja Ari Boylandin kuvat. TheTribeCastista löytyy kuvat myös musita sarjan Klaanilaisista (katso) ja jos kiinnostaa tsekata vielä edellset ryhmäkuvat, nekin löytyvät täältä.

Lähde: Tribe Heaven

THE NEW ZEALAND FILM FESTIVAL 2011

10.5.2011 Postittanut Zipzu

Uutisoin jo aiemmin, että Michelle Angin (Tai-San) tähdittämiä elokuvia nähdään kaksi Lontoossa. Ne esitetään osana tämän vuoden The New Zealand Film Festivalia. Muitakin linkkejä festivaalilla ja Klaanilla on, nimittäin elokuva Sione’s Wedding esitetään myös Lontoossa ja elokuvaa tähdittää Fleur Saville (Ruby) ja Kelson Henderson (Pony Joe kaudelta 3).

Michelle Angista (Tai-San) voi lukea hieman lisää juuri julkaistusta haastattelusta täältä. Michelle kertoo haastattelussa mm. työstävänsä tällä hetkellä yhden naisen showta teatterilavalle. Haastattelussa Michelle kertoo miten päätyi New Yorkiin, jossa tällä hetkellä asustaa. Haastattelussa on puhetta myös Michellen viimeisimmistä rooleista, kuten pääroolista elokuvassa My Wedding & Other Secrets ja esiintymisestä elokuvassa Big Mommas: Like Father, Like Son, joka on toistaiseksi ollut ehdottomasti isoin ja kallein elokuva, missä Michelle on ollut mukana.

Lähde: Tribe Heaven

UUDISTUNUT TRIBEWORLD

10.5.2011 Postittanut Zipzu

Tribeworld eli Klaanin virallinen sivusto on päivitetty ja sen ulkoasu on uudistettu! Pääset katsomaan uudistettua sivua täältä. Kaikki vanha tieto on tallella ja tulossa on päivityksiä. Facebookin kautta julkaistiin uusi tiedote, jonka pääuutinen oli tietenkin uudistetun Tribeworldin julkaisu. Voitte lukea tiedotteen täältä. Tiedotteessa mainittiin mm. että ainakin kaksi novellia tullaan julkaisemaan tänä vuonna ja ensimmäinen voisi olla saatavilla heinäkuussa, toinen noin syyskuun tienoilla. Tiedotteen mukaan on ollut puhetta myös sarjan kausien julkaisusta DVD:llä eri alueilla ja tätä kautta mahdollistaa boxien saanti mahdollisimman laajasti ympäri maailmaa.

Lähde: Tribe Official Facebook

MERYL LIITTYI BÄNDIIN

9.5.2011 Postittanut Zipzu

Meryl Cassien (Ebony) on liittynyt coverbändi Contagiousiin. Meryl vastaa bändin naisvokalistin työstä. Bändi keikkailee ahkerasti ja nyt Merylin faneilla on mahdollisuus nähdä idolinsa keikkailemassa Uudessa-Seelannissa. Tutustu bändiin sen kotisivulla. Merylhän on seuraava fanichatinkin veiras facebookissa. Jos et pääse chattiin paikalle, voit laittaa kysymyksesi Merylille tänne.

Lähde: Tribe Heaven

KLAANILAISIA CANNESISSA

9.5.2011 Postittanut Zipzu

Tänä vuonna Cannesin filmifestivaaleilla nähdään kaksi elokuvaa, joissa nähdään Klaanin näyttelijöitä. 17. toukokuuta nähdään Dwayne Cameron (Bray) tähdittämä Desired , joka kantoi aiemmin nimeä Arresting Love. Elokuvasan voi tutustua facebookissa ja kannattaa katsoa myös tämä video, jossa Amanda Phillips kiittelee Dwayne Cameronin työpanosta elokuvassa. Desiredin lisäksi festivaaleilla nähdään lyhytfilmi The Potential Wives Of Norman Mao 11.-21. toukokuuta. Elokuvaa tähdittää Michelle Angin (Tai-San). Elokuvasta lisää facebookissa

Lähde: Tribe Heaven

ÄITIENPÄIVÄ

8.5.2011 Postittanut Zipzu

Ihanaa äitienpäivää kaikille, erityisesti siis äideille! Voitte lukea Klaanin äideistä ja äitienpäivästä uudelta sivultamme, jonka Katharine on suomentanut. Sivulle pääset tästä.

KREDIITTEJÄ PÄIVITETTY

7.5.2011 Postittanut Zipzu

Päivitin tuossa muutamia päiviä sitten hieman krediittejämme ja sieltä löytyy nyt esim uusia textureiden/taustakuvien lähteitä. Muuta uusia affejakin on tullut, käykääpä tsekkaamassa!

David Taylor (Sasha) viettää tänään syntymäpäiväänsä! Onnea hänelle! Sasha nähtiin Klaanin ensimmäisellä kaudella. Hän teki sarjassa vain lyhyen vierailun. Amber meinaa lähteä tämän matkaan ja hylätä ostarin, mutta lopulta Amber jää ja Sasha jatkaakin matkaansa yksin. Jos Sasha ei ole tuttu henkkilö, voit lukea hänestä hieman lisää täältä ja Davidista löytyy lisätietoa täältä.

MICHELLEN ELOKUVIA

7.5.2011 Postittanut Zipzu

Michelle Angin (Tai-San) suhteellisen tuore elokuva My Wedding & Other Secrets nähdään Lontoossa 3.7. ja samaan aikaan näytillä on myös Michellen tähdittämä lyhytfilmi Take 3. Lisää infoa löytyy täältä

Lähde: Tribe Heaven Twitter

RIP BOB THE DOG

4.5.2011 Postittanut Zipzu

Facebookin kautta on tullut valitettavasti tieto, että Bob-koira on menehtynyt. Iäkäs koirahan eli Klaanin luojan Raymond Thompsonin kanssa tämän viinitilalla. Facebookin kautta fanit voiat käydä jättämässä suruvalittelunsa ja osoittaa kunnioitustaan ja kaipuutaan. Bob rakasti Klaanin faneilta saamaansa huomiota.

Lähde: Tribe Official Facebook

FACEBOOKIN SEURAAVA CHATTI

4.5.2011 Postittanut Zipzu

Meryl Cassien (Ebony) saapuu vastailemaan fanien kysymyksiin sunnuntaina 15. toukokuuta ja chat alkaa laskujeni mukaan klo11 aamulla (Suomen aikaa). Tälöin kello on Uudessa-Seelannissa 20.00 illalla.

Lähde: Tribe Official Facebook

TOUKOKUU

1.5.2011 Postittanut Zipzu

Hyvää toukokuuta kaikille! Vaihdoin jälleen kuukauden valinnat. Teemanksi tällä kertaa valitsin Lexin, koska edellisessä gallupissa toivottiin seuraavaan kalenterikuvaan eniten Lexiä tai muita Klaanin miehiä. Kuvaksi valitsin minusta hauskasti rajatun kuvan maassa makaavasta Lexistä ja lainauksissakin on Lexin ja Brayn lyhyt keskustelu. Kalenterikuvat ilman valmiita päivämääriä löytyvät muuten täältä ja niitä voi käyttää siis minä vuotena vain.

Eilen oli Klaanin näyttelijän Victoria Spencen (Salene) syntymäpäivä, mutta en ehtinyt onnittelukorttia vielä eilen lisäämään, joten laitoin sen nyt näkyville. Victoria täytti 26-vuotta.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.