TRIVIAA KIERTUEISTA

Tietoa kiertueista

Tribeworld sivuilla on esitelty triviaa kiertueista: Neljäs Klaani kiertue sijouttui Eurooppaan, ja toinen sijoittui Saksaan. Mukana matkalla olivat Caleb Ross, Meryl Cassie, Michael Wesley-Smith ja Victoria Spence. Lento Uudesta-Seelannista Frankfurtiin kesti 23 tuntia ja 15 minuuttia. Siinä ajassa ehtisit katsoa 46 Klaani sarjan jaksoa! Näyttelijät lensivät matkan aikana 18 601 kilometriä. Saman matkan käveleminen kestäisi 3720 tuntia tai 155 päivää, jos kävelyvauhti olisi viisi kilometriä tunnissa! Saksassa matkalla oli mukana erityinen linja-auto, jossa oli nahkasohvat, televisio, videolaite, cd-soitin, jääkaappi ja paljon muita mukavuuksia. Kiertueella käytiin kahdeksassa kaupungissa, jotka olivat Frankfurt, Stuttgart, Göppingen, Munich, Bad Tölz, Bayreuth, Berlin ja Erfurt. Matkustustapoina käytettiin lentokoneita, linja-autoja sekä jopa rekeä lumisilla vuorilla! Näyttelijät söivät lounasta onnekkaiden kilpailuvoittajien kanssa Lontoossa. He antoivat haastatteluja kaikissa muodoissa: televisioon, radioon, lehtiin, sanomalehtiin, Internetiin ja jopa puhelimitse. Meryl, Michael, Caleb ja Victoria tekivät live-esiintymisen Starcityssa Birminghamissa ja jakoivat nimikirjoituksia. Näyttelijät opettelivat muutaman lauseen saksaa: Ein Glass Wasser bitte, mikä tarkoittaa että yksi lasi vettä kiitos, Ich verstehe nur Wurstsalat, mikä tarkoittaa että en ymmärrä mitään mitä sanot, sekä Was ist los, mikä tarkoittaa että miten menee.

Caleb, Meryl, Michael ja Victoria olivat kiertueella kolme viikkoa. He matkustivat Saksaan ja Englantiin. Matkan aikana he lensivät lentokoneilla 51 tuntia. He ajoivat 1700 kilometriä läpi Saksan. He viettivät 12 tuntia kuvattavina lehtiin, sanomalehtiin ja niin edelleen. He tekivät Cannelot studioilla eniten haastatteluja yhden päivän aikana. Haastatteluja oli tuolloin 12. Näyttelijät esiintyivät Birmingamissa ja tapasivat paljon faneja, jotka olivat saapuneet paikalle ympäri Saksaa. He kirjoittivat noin 6300 nimikirjoitusta! Michael rakastaa mehua. Kerrotaan, että hän joi noin viisi lasillista aamiaisella ja hieman lisää päivän aikana! Michael joi noin 176 lasillista mehua kolmen viikon aikana! Se tekee 44 litraa. Meryl rakastaa hedelmiä. Hän söi noin kolme lautasellista hedelmiä päivän aikana. Se tekee 66 lautasta hedelmiä kolmen viikon aikana Tori rakastaa elokuvien katselua. Hän katseli elokuvia lentokoneissa. Hän katsoi noin kymmenen elokuvaa 51 lentotunnin aikana. Musiikinkuunteluun kulutettiin 30 tuntia. Linja-autossa kuunneltiin musiikkia, kun matkustettiin Saksassa.

Tribeworld sivuilla on esitelty myös triviaa kiertueesta, jota ei ole tarkemmin määritelty: Kiertueella oleminen on hauskaa. Siellä koetaan mukavia hetkiä ja sieltä saa upeita muistoja. Eräällä kiertueella käytiin Espanjassa, Saksassa, Englannissa ja Yhdysvalloissa. Kiertueella oltiin kauan poissa kotoa, joten tähän on listattu mielenkiintoisia faktoja ja tilastoja.

Lämpötila: 35 astetta

Veden määrä: 560 litraa

Syötyjen omenoiden määrä: 336

Suudelmien määrä: 11000

Kuunneltujen kappaleiden määrä: 1400

Unen määrä yötä kohti: 5 tuntia

Syötyjen kanasalaattien määrä: 224

Syötyjen suklaiden määrä: 394

Käytettyjen hammastahnatuubien määrä: 7

Päivittäinen matkustusaika: 6 tuntia

Päivittäinen sisällä vietetty aika: 20

Syötyjen lentokoneaterioiden määrä: 90

Päivittäinen otettujen kuvien määrä: 80

Päivittäinen näyttelijöistä otettujen kuvien määrä: 2000

Juodun kahvin määrä: 980

Päivittäinen näyttelijän meikkaajalla vietetty aika: 3 tuntia

Lyötyjen krikettipallojen määrä: 1

Luettujen lehtien määrä: 112

Ravintoloissa kulutettu aika: 154 tuntia

Haastatteluissa kulutettu aika: 210 tuntia

Syötyjen purukumien määrä: 980

Kävely: 4 mailia

Lähetettyjen sähköpostien määrä: 1400

Kuinka usein Jennifer Lopez mainittiin päivittäin: 3

Taksissa kulutettu aika hullun taksikuskin kera: 30 minuuttia

Kadonneen matkalaukun odottaminen: 30 tuntia

Ravintolan etsimiseen kulutettu aika: 1 tunti

Örkkien kanssa hississä vietetty aika: 3 minuuttia

Storm troopers hahmojen bongaus: 5 tuntia

Bongattujen lohikäärmeiden määrä: 57