Arkiston otsikkokuva

RAYMONDIN, TOM HERNIN JA TRIBEMASTERIN FANICHATIT

26.9.2011 Postittanut Katharine

Suomensin Raymond Thompsonin, Tom Hernin (Ram) ja Tribemasterin pre-fanichatit. Mitä Tom on varastanut kuvauksista? Mikä on hänen lempijaksonsa? Entä paras ystävänsä Klaanista? Saammeko kuulla tulevissa Klaani kirjoissa lisätietoa Paulista ja Valvojasta? Onko Tribemaster esiintynyt Klaani sarjan jaksoissa?

NÄYTTELIJÖIDEN UUSIMMAT PROJEKTIT

26.9.2011 Postittanut Katharine

Beth Allen (Amber) esiintyi TVNZ kanavan Good Morning ohjelmassa 20.9.2011. Hän mainosti Basement Fest 2011 festivaalia, joka pidetään Basement Theatressa ja joka järjestetään yhtä aikaa Rugby World Cupin kanssa. Rugby otteluun saapuvat ihmiset, jotka etsivät myös kulttuuria, saavat näin laatuviihdettä. Toisaalta rugbyyn kyllästyneet voivat paeta kulttuurin pariin. Beth kertoi haastattelussa myös koirastaan Nedistä sekä matkastaan uudeksi vuodeksi New Yorkiin! Katso haastattelu You Tubesta.

Aidan Weekes (Ved) esiintyi The Bats Theatren lavalla Wellingtonissa projektissa nimeltään Sketch. Sitä esitettiin 6-17.9.2011. Aidanilla on myös Band Camp sivusto, joka on täynnä musiikkia.

Caleb Ross (Lex) osallistui 9.9.2011 Toronto International Film Festival 2011 tapahtumaan, jossa oli The Last Dogs Of Winter dokumentin maailman ensi-ilta. Hän ja Brian Ladoon pääsivät haastatteluun lavalle. Variety.com sivusto antoi dokumentille hyvän arvostelun. Caleb kertoi New Zealand Herald lehdelle, että hän oli hieman shokissa ja että ihmiset tulivat kehumaan dokumenttia. Hän ei voinut toivoa parempaa. Lue lisää dokumentista ja katso kuvia täältä.

Lähde: Tribe Heaven

ANTONIAN KUULUMISIA

25.9.2011 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) on saanut roolin uusiseelantilaisesta elokuvasta nimeltä The Cure. Antonian roolihahmo elokuvassa on biokemisti Beth Wakefield. Elokuva kuvataan marraskuussa Wllingtonissa. Elokuvassa Antonian kanssa esiintyy mm. Taru Sormusten Herrasta ja Narnian Tarinat elokuvista tuttu John Bach. Elokuvasta lisätietoa viralliselta sivulta, Facebookista, Twitteristä (studion sivu) ja Screen Hub lehden artikkelista.

Antonia raportoi tapahtumista Uuden-Seelannin muotiviikoilla ja uutisoimme jo aiemmin, että muotiviikolta löytyy kuvia Antonian sivulta facebookista. Antonia raportoi tapahtumista The New Zealand Herald'lle. Antonia toimi myös mallina merkille Brady. Alla video, jossa Antonia nähdään Bradyn mallina. Voit tsekata kaikki Antonia tekemät raportit TribeHeavenin jutusta.

Lähde: TribeHeaven

VIDEOKOOSTEITA

25.9.2011 Postittanut Zipzu

YouTubestasta löytyy hyvät koosteet muutaman Klaanin näyttelijän esiintymisistä muissa tv-sarjoissa. Ari Boyland (KC) on nähty mm. sarjoissa Shortland Street ja Power Rangers RPM. Videon ensimmäinen pätkä sisältää muuten kiroilua! Eikä ole tietoa, mistä sarjasta/elokuvasta pätkä on peräisin. Myöskin Fleur Saville (Ruby) on tähdittänyt sarjaa Shortland Street ja ollut pääroolissa sarjassa Being Eve. Tom Hern (Ram) esiintyy videolla pätkissä sarjasta Shortland Street ja Power Rangers Dino Thunder.


Lähde: TribeHeaven

VIRALLISEN TAHON ILMOITUKSIA

25.9.2011 Postittanut Zipzu

Virallinen taho on jälleen facebookin välityksellä julkaissut tiedotteen, jossa mainitaan mm. seuraavista uutisista.

Uusi cd-levy The Tribe album Volume 2 julkaistaan 25.10. ja samalla tullaan julkaisemaan muitakin Cloud 9:n sarjojen levyjä. Tribemaster tulee julkaisemaan kappaleita joulun alla, joten kannattaa seurata tarkasti myös hänen päivityksiään täällä.

Jouluksi on suunnitteilla myös erityisen DVD:n julkaisu ja toivotaan, että sellainen saadaan pian myyntiin Tribeworldin nettikauppaan!

YouTubeen ollaan lataamassa lisää jaksoja, mutta koko sarjan lataaminen sinne on mahdotonta. Koko ajan tehdään töitä, että sarjan DVD-boxit saataisiin julkaistua eri puolilla maailmaa.

Elokuvan tekeminen etenee, mutta siitä ei ole tarkempia uutisia.

Seuraava maailmanlaajuinen tapaaminen järjestetään, kun facebook saavuttaa 50000 fanin määrän. Virallinen taho on laskeskellut, että tämä saavutettaisiin joskus tammikuun paikkeilla. Eli nyt kaikki vain kannsutamaan kavereitaan tykkäämään sivusta ja odotetaan innolla jo tulevaa tapaamista!

Lopuksi vielä uutinen koskien Meryl Cassieta (Ebony). Hän esiintyy 20.11. Raymond Thompsonin omistamalla viinitilalla nimeltä Tirohana Estate. Erikoisvieraana esiintymässä on Drew Neemia. Myös Australiassa hyvin suosittu bändi Livewire esiintyy tilalla.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

UUTISIA NOVELLEISTA

25.9.2011 Postittanut Zipzu

Pian julkaistava ensimmäinen novelli kantaa nimeä The Tribe: A New World. Novellin voi ennakkotilata 9.10.2011 alkaen ja virallisella sivsutolla on laskenta käynnissä novellin ennakkotilauksen alkuun. Virallisesti novelli julkaistaan vasta joulukussa 2011, mutta Tribeworldin kautta kirjan voi ennakkotilata ja ennakkojulkaisu tapahtuu kuukausi ennakkotilausten alakmisen jälkeen. Jokainen ennakkotilattu kirja on nimikirjoituksella varustettu. Jos olet kiinnostunut kirjojen ennakkotilaamisesta, tarkkaile Tribeworldia.

Raymond Thompsonin kirja Keeping The Dream alive on saanut todella hyvän vastaanoton ja siitä tehdään vielä lisäpainos, jonka voi edelleen ennakkotilata Tribeworldista ja kirjan saa nimikirjoituksella varustettuna. Virallinen julkaisu on tämänkin kirjan osalta joulukuussa. Katso lisätietoja virallisella sivsutolla.

Pian pitäisi tulla virallista tietoa myös seuraavaksi julkaistavasta novellista, kunhan muutamia yksityiskohtia on saatu lyötyä lukkoon.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

MIRIAMAN JA JACOBIN FANICHATIT

22.9.2011 Postittanut Katharine

Suomensin Miriama Smithin (Moz) ja Jacob Tomurin (Luke) vanhat fanichatit. Ne paljastavat muun muassa heidän parhaat ystävänsä Klaanin näyttelijöistä. Miriama kertoo myös Atlantis High sarjasta, ensimmäisestä tv-suudelmastaan ja lempihahmostaan Klaanissa. Jacob puolestaan paljastaa lempieläimensä ja kohtauksensa Klaanissa.

NOVELLIT EHKÄ SUOMEKSI!

22.9.2011 Postittanut Katharine

Laitoin sähköpostia viralliseen Klaani sähköpostiin ja esitin pyynnön Klaani dvd:n suomenkielisiin tekstityksiin. Sain tällaisen viestin: "Many thanks for the email and for your ongoing support and interest in The Tribe. We will keep your details in pending and one day will hopefully be able to make this happen. We are trying to get the Keeping the Dream Alive and the novels available in Finnish Translations and we will keep the Finnish fans posted on this, via the website. Many thanks for your interest." Eli en usko, että suomennoksia ollaan tällä hetkellä tai lähitulevaisuudessa suunnittelemassa, mutta Keeping the Dream Alive kirja ja novellit ollaan yrittämässä saada suomeksi! Lisää tietoa saamme toivottavasti pian virallisilta sivuilta!

ARVONTA!

21.9.2011 Postittanut Zipzu

Nyt on jälleen uuden arvonnan aika! Itse asiassa arvontoja on oikeastaan kaksi, eli nyt on kaksi eri mahdollisuutta voittaa postikortteja, joissa on kaikissa Raymond Thompsonin nimikirjoitus takana! Lue lisätietoja täältä.

KÄSIKIRJOITTAJIEN HAASTATTELU

17.9.2011 Postittanut Katharine

Lisäsin sivuille suomentamani Raymond Thompsonin ja Harry Duffinin yhteishaastattelun, josta selviää muun muassa kuinka Klaani sarja kehittyi, kuka keksi Zoot nimen, miksi päähahmot asuvat ostarilla, mistä käsiteltävät aiheet keksittiin ja mikä oli Bob-koiran alkuperäinen nimi.

UUSIA KUVIA ANTONIASTA

17.9.2011 Postittanut Katharine

Antonia Prebblen (Trudy) facebook sivulle on lisätty uusia kuvia Station to Station näytelmään liittyen. Lue lisää aiheesta täältä.

Lähde: Antonia Prebble Facebook

FANITAVAROITA

11.9.2011 Postittanut Zipzu

Päivitin fanituotteita koskevia osioita. Skannauksissa on nyt ottamiani valokuvia Abe Messiah CD:stä. Skannauksien nimikirjoitusosiosta löytyy kuvia Raymond Thompsonin nimikirjoituksilla varustetuista korteista. Kirjoitin myös muista fanituotteista hieman lisätietoa, koska erilaisia fanituotteita on tällä hetkellä saatavilla TribeWorldin shopista. Lisäsin esittelyyni ylläpidon osioon kuvia omistamistani fanituotteista.

Paljastan nyt sen verran vielä tulevasta, että hyvin pian on alkamassa seuraava kilpailu, jossa voi voittaa postikortteja! Lisäksi uusi ulkoasu on tulossa sivustolle hyvin pian!

Vanhoja uutisia on siirretty kesän osalta arkistoon.

VIRALLINEN FOORUMI

8.9.2011 Postittanut Zipzu

Cloud9 on nyt luonut Klaanille virallisen maailmanlaajuisen foorumin! Voit vierailla foorumilla tästä klikkaamalla! Kirjautuminen vaatii hyväksynnän, joten odota sitä rauhassa. Nyt on hieno mahdollisuus päästä vaihtamaan kuulumisia maailmanlaajuisesti fanien kanssa. Cloud9 muistuttaa kuitenkin, ettei facebookin sivustoa kannata kuitenkaan unohtaa, vaan olla jatkossa myös sielläkin aktiivinen.

Klaanin ensimmäinen jakso tullaan muuten julkaisemaan Youtubessa myös saksankielisenä.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

JAIMEEN RASKAUS

8.9.2011 Postittanut Zipzu

Jaimee Kaire-Gataulu (Cloe) odottaa siis toista lastaan, kuten aiemmin uutisoimme. Lapsi on poika. Jaimeella on ennestään Phoenix niminen poika.

Lähde: Facebook

UUTISIA ANTONIASTA

5.9.2011 Postittanut Zipzu

Uutisoimme jo aiemmin Antonia Prebblen (Trudy) olevan mukana tv-ohjelmassa My Kind of Place. Ohjelmassa Antonia matkustaa ja vierailee Australian eri lomakohteissa. Sarjasta on nyt viime aikoina ollut paljon artikkeleita netissä ja voit lukea ohjelmasta täältä tai täältä englanniksi. Sarja vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta matkustusohjelmien ystäville. Antonia on lisännyt myös facebookiin hauskan kuvan ohjelmasta. Sarjasta lisäinfoa löytyy täältä.

Antonia toimi myös juontajana Uudessa-Seelannissa järjestetyillä muotiviikoilla. Asiasta uutisoitiin myös Antonian nettisivulla. Katso video muotiviikolta, jossa Antonia on haastattelijana täältä. Facebookista löytyy Antonian sivulta myös kuvia muotiviikoilta. Lisäksi Antoniasta löytyy muutama gaalakuva tästä artikkelista.

Lähde: Antonia Prebble Facebook

ENSIMMÄINEN KLAANIN JAKSO YOUTUBESSA

5.9.2011 Postittanut Zipzu

Cloud 9 on ladannut Klaanin ensimmäisen jakson nettiin Klaanin omalle kanavalle. Jakso on kahdessa osassa. Jakson voi katsoa täältä. Toinen osa löytyy videon oikealta puolelta valikosta.

Lähde: Antonia Prebble Facebook

JAIMEE RASKAANA

4.9.2011 Postittanut Zipzu

Jaimee Kaire-Gataulu (Cloe) on julkaissut facebookissa statustekstin, jonka mukaan hän olisi raskaana! Onnea paljon Jaimeelle! Hänellä on ennestään jo yksi lapsi!

Lähde: Facebook

REVELATIONS'N JAKSOJA

1.9.2011 Postittanut Zipzu

Cloud 9 on ladannut nettiin pari jaksoa sarjasta Revelations. Katso ne Cloud9:n kanavalta YouTubesta.

Facebookissa on julkaistu myös tiedote. Tiedotteessa tulee nyt viralista infoa siitä, että mahdollinen uusi foorumin tyyppinen kohtauspaikka Klaanin faneille olisi harkinnan alla. Samalla kuitenkin pohditaan onko sellaiselle tarvetta nyt, kun sosiaalista mediaa on paljon ja muitakin kanavia pitkin fanit voivat pitää yteyttä. Moni fani on kysellyt vanhan bulletingboadin perään ja sen "paluuta" ei siis ole täysin tyrmätty viralliselta taholta.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.