Arkiston otsikkokuva

KUVIA NÄYTTELIJÖISTÄ

27.11.2011 Postittanut Zipzu

Dwayne Cameronista (Bray) on julkaistu uusia promokuvia. Niitä on näytillä mm. IMDb:ssä hänen profiilissaan. Voit katsoa kuvia myös TribeHeavenin sivulta: 1, 2, 3, 4 ja 5. Dwaynen elokuvasta Holding The Sun on myös uusia kuvia elokuvan facebooksivulla. Dwayne on ohjannut, tuottanut ja kirjoittanut elokuvan. Hän myös näyttelee elokuvassa.

Myös Vicky Rodewyk (Gel) on saanut uusia promokuvia. Voit nähdä kolme uutta kaunista kuvaa TribeHeavenin sivulta: promo 1, promo 2 ja promo 3.

Lähde: TribeHeaven

ANTONIA PALKINTOGAALASSA

27.11.2011 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) nähtiin Aucklandissa Aotearoa Film and Television Awardseissa. Hänen seurassaan oli Robyn Malcolm, oka on vieraillut Klaanissa ja näytellyt Antonian kanssa Outrageous Fortune sarjassa. Katso pari kuvaa punaiselt matolta täältä ja täältä. Kuvat ovat TribeHeavenista.

Kyseisessä palintojenjakotilaisuudessa palkittiin mm. Michelle Ang ja hänen tähdittämänsä elokuvaMy Wedding And Other Secrets. Klaaniin liittyen voitokas oli myös Miriama Smithin (Moz) tähdittämä lasten sarja Kaitangata Twitch.

Lähde: TribeHeaven

MICHELE & MY WEDDING AND OTHER SECRETS VOITOKAS

27.11.2011 Postittanut Zipzu

Michelle Ang (Tai-San) nähtiin Golden Rooster and Hundred Flowers festivaalilla Kiinassa, joka on vähän kuin Kiinan Oscar gaala. Michellen tähdittämä elokuva My Wedding And Other Secrets oli finaaliehdokkaana festivaalilla ja Michelle saapui punaiselle matolle yhdessä elokuvan ohjaajan Roseanne Liangin ja kanssanäyttelijä Cheng Pei Pen kanssa. Katso kuva kolmikosta TribeHeavenin sivulta täältä.

Michelle Ang ja My Wedding And Other Secrets olivat voitokkaita eräällä toisella festivaalilla, nimittäin Michelle oli ehdolla pääroolistaan parhaaksi naisnäyttelijäksi ja Aotearoa Film and Television Awardseissa ja voitti kategoriansa! Lisäksi elokuva oli ehdolla neljässä muussakin kategoriassa:: Best Feature Film, Best Director in a Feature Film (Roseanne Liang), Best Lead Actor in a Feature Film (Matt Whelan) ja Best Screenplay for a Feature Film (Roseanne Liang & Angeline Loo). Elokuva voitti kategorian Best Screenplay for a Feature Film. Festivaali pidettiin 12.11. Aucklandissa Uudessa-Seelannissa. Ei ole varmaa, oliko Michelle itse paikalla palkintojenjakotilaisuudessa.

Lähde: TribeHeaven

PARI VIDEOTA

20.11.2011 Postittanut Zipzu

Caleb Rossia (Lex) haastateltiin Nine To Noon show'ssa, jossa Caleb kertoi The Last Dogs Of Winter dokumentista. Kuuntele haastattelu alta.

Costa Botes & Caleb Ross - The Last Dogs Of Winter - Radio Interview from tribeHeaven on Vimeo.

Tom Hern (Ram) vieraili uusiseelantilaisessa sarjassa Underbelly ja alla videoklippi hänen vierailustaan. Hänen roolihahmonsa oli nimeltään Billy Kirby.

Lähde: TribeHeaven

ANTONIAN KUULUMISIA

20.11.2011 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) toimii juontajana SmokeFreeRockQuest tv-sarjassa ja tapahtumissa, joissa etsitään uutta tuoretta bändiä, jolla ei ole vielä levytyssopimusta. Samalla on tarkoitus mainostaa terveellisiä elämäntapoja. Sarja on nuorille suunnattu. Sarjaa on näytetty Uudessa-Seelannissa 15. lokukuuta alkaen. Sarjasta löytyy lisätietoa täältä. Antoniasta löytyy myös pari kuvaa tähän liittyen: tämä ja tämä, jotka löytyvät TribeHeavenin sivulta.

Antonia vieraili myös uusiseelantilaisessa sarjassa Auckland Daze. Sarjassa on hieman samanlainen juoni kuin maailmalla tunnetuksi tulleessa Entourage sarjassa. Antonia nähdään sarjan ensimmäisen kauden ensimmäisessä jaksossa. Katso kuvia jaksosta täältä. Sarjaan voi tutustua myös facebookin kautta. Jakson, jossa Antonia vierailee pitäisi pystyä katsomaan täältä.

Antonia uusi haastattelu löytyy täältä. Sen on tehnyt shampanjamerkki Lindauer. Sinun täytyy olla 18, jotta voit lukea haastattelun sivulta. Shampanjamerkki juhlii 30-vuotissynttäreitään ja sen kunniaksi se on haastatellut melkein 30-vuotiaita julkkiksia. Antoniahan on nyt 27-vuotta.

Lähde: TribeHeaven

NÄYTTELIJÖIDEN KOE-ESIINTYMISET

20.11.2011 Postittanut Katharine

Ette ikinä arvaa, mihin rooleihin osa näyttelijöistä alun perin haki! Lisäsin sivuille tietoja koe-esiintymisistä, mistä selviää yleistä tietoa aiheesta sekä näyttelijäkohtaisia kokemuksia. Lue muun muassa Meryl Cassien (Ebony), Dwayne Cameronin (Bray) ja Tom Hernin (Ram) tarina.

LISÄÄ SUOMENNETTUJA FANICHATTEJA

19.11.2011 Postittanut Katharine

Lisäsin taas sivuille kaksi fanichattia. Toinen on Jennyfer Jewellin (Ellie) fanichat neljännen tuotantokauden ajoilta. Sitä on ollut suomentamassa myös Jeanne. Jennyfer kertoo muun muassa Klaanin koekuvauksista, vastanäyttelijöistään, Jackin ja Luken suutelemisesta ja koulunkäynnistä. Toinen taas on Meryl Cassien (Ebony) fanichat, joka pidettiin 15.5.2011. Meryl kertoo muun muassa unelmistaan, äitiydestä, pikkuleteistään, siskojensa kanssa työskentelystä, parhaasta suutelijasta ja Klaani sarjan suosiosta.

SUOMENNETTUJA FANICHATTEJA

18.11.2011 Postittanut Katharine

Lisäsin sivuille kaksi suomentamaani vanhaa fanichattia. Toisessa Raymond Thompson kertoo Klaanin neljännen tuotantokauden aikoihin muun muassa kiinnostavia tietoja hahmoista. Toinen on Beth Allenin (Amber), Tom Hernin (Ram), Michael Wesley-Smithin (Jack) ja Daniel Jamesin (Zoot) yhteisfanichat, jossa puhutaan muun muassa vuoden 2003 promokiertueesta sekä näyttelijöiden lempiasioista ja suhteestaan toisiinsa. Siitä selviää myös Michaelin erikoinen roolimalli, minkä ikäisinä näyttelijät pitävät fanejaan ja kuka heistä on coolein näyttelijä!

NOVELLIN KANSI

16.11.2011 Postittanut Zipzu

Voitte katsoa täältä, millainen kansi ensimmäisessa novellissa tulee olemaan. Novellihan kantaa nimeä The Tribe: New World. Kirjaa voi nyt tilata. Kirja jatkaa Klaanin tarinaa siitä, mihin se tv-sarassa jäi. Jotta muistaisimme premmin, mistä tarina jatkuu, on YouTubeen ladattu Klaanin viimeinen jakso kokonaisuudessaan! Jakso löytyy Klaanin viralliselta kanavalta ja upotin sen myös tähän alle.

Loppuun vielä varoitus piraattituotteista, joita ei kannata ostaa! Klaanin kaudet on julkaistu virallisen tahon puolesta toistaiseksi vain yksittäin, eikä ole olemassa mitään virallisen tahon hyväksymää boksia, joka sisältäisi kaikki kaudet. Eli esim tämä on piraatti. Älkää ostako tämän näköisiä paketteja!

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

TIROHANA ESTATESTA UUTISIA

16.11.2011 Postittanut Zipzu

Raymond Thompson omistaa Tirohana Estate viinitilan. Viinitilaan liittyviä uutisia voi lukea täältä. Uusimma uutisessa on linkki Raymondin radiohaastatteluun. Käy ihmeessä kuuntelemassa haastattelu.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

UUSI KLAANI FAKTAT SIVU

6.11.2011 Postittanut Katharine

Tein uuden sivun Klaanin faktoista, jossa kerrotaan muun muassa kuka sarjan on keksinyt, kehittänyt, tuottanut ja kuvannut sekä mikä on sarjan teemamusiikki, alkuperäinen esitysmaa ja aika sekä esitysmaat. Kaikki tärkeät faktat yhdellä sivulla!

ATLANTIS HIGH JA MUSIIKKIA

1.11.2011 Postittanut Zipzu

Atlantis High sarjasta voi katsoa nyt kolmannne jakson Cloud9:n kanavalta Youtubesta. Pääset katsomaan jakson täältä.

The Tribe Soundtrack Volume 2 on nyt saatavilla iTunesista ja Tribeworld sivustolta cd:n muodossa. katso lisätietoja täältä. Levy sisältää mm. kaksi eri versiota pidetystä kappaleesta ‘The Dream Must Stay Alive’.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.