Arkiston otsikkokuva

TRIBEMASTER FACEBOOKISSA

27.6.2011 Postittanut Zipzu

Salaperäinen ja hieman pelottavakin Tribemaster vieraile gatheringissa ja vastasi fanien kysymyksiin. Hän jopa toi yllätysvieraana Zootin vastaamaan fanien esittämiin kysymyksiin! Nyt Tribemasterille löytyy oam sivu facebookissa, joten voitte käydä tykkäämässä hänestä täällä. Sivu on siis virallinen, ei vain jokin fanin tekemä.

Lähde: Tribe Official Facebook

FANITUOTTEITA MYYNNISSÄ

27.6.2011 Postittanut Zipzu

TribeWorldista voi tilata nyt saksankielisiä fanikirjoja, jotka ilmaantuivat myyntiin Tribal Gatheringin aikana. Kaikki saksankielen taitoiset ovat tästä varmasti hyvin iloisia! Katso tarkepmaa tietoa kirjoista täältä.

Lisäksi nettikaupasta on edelleen saatavana erityinen DVD, joka sisältää musiikkivideoita ja materiaalia kulissien takaa. Ennakkotilattavana on myös Raymond Thompsonin tuleva kirja Keeping The Dream Alive, jonka rajoitettu ennakkopainos julkaistaan 1. elokuuta ja varsinainen painos julkaistaan 1. joulukuuta. Ennakkopainoksen saa Rayn nimikirjoituksella varustettuna ja ne lähetetään heti 1. elokuuta tilanneille faneille. Kirja sisältää paljon kulissien takana materiaalia, se ei ole siis mikään novelli, joka jatkaisi Klaanin tarinaa, vaan kurkistus Rayn työhön ja siihen, miten Klaani on syntynyt. DVD:n voi tilata täältä ja kirjan täältä.

Alla vielä video, joka ymmärtääkseni sisältyy tilattavalle DVD:lle ja julkaistiin gatheringin aikana. Hyvin mielenkiintoinen, kannattaa katsoa!

Lähde: Tribe Official Facebook, TribeWorld

TRIBAL GATHERING ON PÄÄTTYNYT

26.6.2011 Postittanut Katriina

Kiitos kaikille, jotka osallistuitte meidän varjotapaamiseen, vaikka se ei sujunutkaan täysin suunnitellusti muun muassa chatin ongelmien vuoksi! :) The Tribe Official Facebook haluaa myös kiittää kaikkia viralliseen tapaamiseen osallistuneita. Tapaamisesta saatetaan tehdä toistuva. Raymond lisäksi lupaa vastata jokaiseen kysymykseensä myöhemmin. Tapaamisessa arvotut henkilöt saavat puhelinsoittoja näyttelijöiltä sekä palkintoja. Haastattelut laitetaan Tribeworld sivuille. Raymond Thompsonin Keeping the Dream Alive kirjaa saa nyt ennakkotilata. Kirjat lähetetään 1.8.2011. Kirja julkaistaan virallisesti 1.12.2011. Harry Duffinin ja David Foxin The Blood of the Judas työnimellä kulkeva kirja kertoo viruksesta ja klaanien muodostumisesta. Kirja julkaistaan 1.10.2011. Ennakkojulkaisu on kuukautta aiemmin. A J Pennin The Tribe - A New World työnimellä kulkeva kirja kertoo siitä, mitä tapahtui viidennen tuotantokauden jälkeen. Kirja on saatavilla 1.11.2011 facebookissa ja Tribeworldissa ja se julkaistaan 1.12.2011. Lisää novelleja ja kirjoja on tulossa vuonna 2012.

Lähde: Tribe Official Facebook

TTK:N KOKOONTUMINEN CHATISSA

26.6.2011 Postittanut Zipzu

Sivuston kävijöiden ja suomalaisten Klaanin fanien rinnakkaismiitti on alkamassa noin puolen tunnin kuluttua chatissamme. Valitettavasti kirjautumisen kanssa on ollut hieman ongelmia ja tässä muutama ohje: Pidä mahdollisimman vähän välilehtiä auki kirjautuessasi chattiin ja jos et pääse rekisteröidyllä nimimerkilläsi sisään, koeta kirjautua vain vieraana, eli "guest" nimimerkillä. Aloitan foorumille oman ketjunsa vielä tätä miittiä varten, jotta voitte siellä ilmoittaa mahdollisista ongelmista ja voimme keskustella tarvittaessa myös foorumin puolella.

Kaikki ovat siis tervetulleita chattiimme klo9-11 keskustelemaan ja jakamaan fiiliksiä liittyen tribal gatheringiin, joka on ollut käynnissä facebookissa ja useita tunteja!

TRIBAL GATHERING ETENEE

26.6.2011 Postittanut Zipzu

Facebookissa tapahtuva kokoontuminen on edennyt jo 10h on takana ja kolme edessä! Klaaniin liittyvää roolipeliä pelattiin täällä.

Tähän mennessä on myös selvinnyt, että James Napier (Jay) aikoo vierailla facebookissa chatin merkeissä joskus tulevaisuudessa. Hän lähetti videoviestin, jonka voi katsoa täällä.

Bändin Dimbleby & Capper musiikkivideo "Let You Go" julkaistiin myös Cloud9:n kanavalla.

Katsokaa kaikki facebookista upeita meikkejä/pukuja/piirroksia, joita fanit ovat tehneet! osa 1, osa 2, osa 3, osa 4 ja osa 5. Fanit ovat olleet todella ahkeria ja joukossa on aivan mielettömän hienoja asuja ja itse piirrettyjä kuvia! Muutama on matkinut todella taidokkaasti jo olemassa olevia hahmoja ja jotkut ovat luoneet täysin oman tyylin Klaanin hengessä. Osallsituiko kukaan tähän paraatiin? Itse osallsituin ja löysin jo kuvani muiden joukosta.

Alla vielä erityinen You Belong To Me video liittyen kokoontumiseen.

Lähde: Tribe Official Facebook

KYSYMYKSIÄ FANEILLE

26.6.2011 Postittanut Zipzu

Facebookissa tapahtuvaan kokoontumiseen kuuluu myös osa, jossa fanit pääsevät vastailemaan kysymyksiin. Kysyjinä ovt toimineet tähän mennessä Matt Robinson (Slade), Lucas Hayward (Sammy) ja Joseph Crawford (Darryl/Zoot). Alla videot heidän kysymyksistään.

Lähde: Tribe Official Facebook

FANIEN TERVEHDYSVIDEO

26.6.2011 Postittanut Zipzu

Nyt on julkaistu video, joka sisältää fanien tervehdyksiä, upeita klaanimaisia asuja ja jopa tanssia! Katso video alta!

Lähde: Tribe Official Facebook

VIDEOITA TRBAL GATHERINGISTA

25.6.2011 Postittanut Zipzu

Digital Tribal Gatherin on alkanut ja sitä ennen julkaistiin video, jossa käydään läpi kokoontumisen aikataulua. Katso video alta.

Kokoontuminen alkoi Dwayne Cameronin chatilla ja sen jälkeen julkaistiin Raymond Thompsonin tervetuloviesti, joka on aivan mahtava! Katsokaa pitkä viesti alta.

Lähde: Tribe Official Facebook

LUVASSA YLLÄTYSVIERAS

25.6.2011 Postittanut Katriina

Enää noin kaksi tuntia aikaa! Mystinen tribemaster on luvannut, että The Tribe Official Facebookiin saapuu yllätysvieras!

Lähde: Tribe Official Facebook

OSTOKSIA ALENNUKSELLA!

25.6.2011 Postittanut Zipzu

Maailmanlaajuisen facebookissa tapahtuvan fanien kokoontumisen aikana Tribeworldin shopista ostetuista tuotteista saa alennusta 20%! Alennus koskee myös erikoisjulkaistavaa DVD:tä, joka julkaistaan kokoontumisen aikana. DVD pitää sisällään paljon lisämateriaalia kulissien takaa ja materiaalia, jota ei ole koskaan ennen missään julkaistu! DVD tulee sisältämään myös kaksi musiikkivideota ja kokoontumista varten tehdyn "You Belong To Me" videon.

Myös Raymond Thompsonin uuden kirjan Keeping The Dream Alive voi ennakkotilata kokoontumisen aikana! Kirja julkaistaan virallisesti vasta joulukuussa, mutta fanit voivat nyt tilata ennakkoon pehmeäkantisen version, jota on saatavilla rajoitettu erä. Tämä erä julkaistaan1. elokuuta 2011. Myös saksankielisiä vanhoja kirjoja tullaaan laittamaan myyntiin Tribeworldin nettikauppaan!

Lisätietoja tuotteista ja eduista kokoontumisen aikana Tribeworldista!

Lähde: Tribeworld

MAAILMANLAAJUINEN TAPAAMINEN VAIN TUNTIEN PÄÄSSÄ!

25.6.2011 Postittanut Zipzu

Daniel James (Zoot) on jättänyt Klaanin faneille viestin liittyen tänä iltana Suomen aikaan tapahtuvaan maailmanlaajuiseen Digital Tribal Gatheringiin. Viesti on luettavissa The Tribe (Official):n facebooksivulta ja alta.

"Hello to all,
I just wanted to wish Ray, all at Cloud 9 and all you amazing fans an awesome Tribal Gathering!! Hope you all have a great time as it's so super cool to see so many keeping the dream alive :) And for all you Locos, remember, Zoot Lives POWER AND CHAOS!!!!!!"

Facebookissa tapahtuvan kokoontumisen aikataulu on vielä lyhyesti tässä alla, josta on helppo poimia itseä kiinnostavat tapahtumat. Aikataulu on siis Suomen ajassa. Muistakaa myös meidän TTK:n kävijöiden rinnakkaistapaaminen, josta listietoa alemmassa viestissä!

klo22.00-23.00 Dwayne Cameronin (Bray) chat. Chat tapahtuu The Tribe (Official) seinällä ja etukäteen kysymyksiä voi lähettää tänne.
klo23.00 Tervetuloviesti Raymond Thompsonilta, jonka voi myöhemmin katsoa myös YouTubesta.
klo23.15-24.15 chat John Williamsin kanssa, joka on tuottanut musiikkia Klaaniin. Kesksutelua musiikkiin liittyen. Kysymyksiä voi laittaa etukäteen tänne.
klo24.15 ‘You Belong To Me’ videon julkaisu, jossa videokuvaa eri kokoontumisista, joita aiemmin on järjestetty ympäri maailmaa. Videon voi katsoa myöhemmin YouTubesta Cloud9:n kanavalta.
klo24.15-24.45 Vapaata keskusteua musiikkiin liittyen Facebookissa seinällä.
klo24.45-01.45 Musiikkiin liittyvä kilpailu. Tämäkin tapahtuu Facebookissa seinällä.
klo01.45-02.45 Raymond Thompson chattaa fanien kanssa. Etukäteen kysymyksiä voi laittaa tänne.
klo02.45 Fanien tervehdyksiä sisältävän videon julkaisu. Videon näkee jälleen YouTubesta.
klo02.45-03.45 Matt Robison (Slade) toimii isäntänä kyselytuokiossa, jossa Cloud9:n henkilökunta esittää faneille kysymyksiä. Tämäkin tapahtuu seinällä.
klo03.45-04.45 Uusia (myös ennen näkemättömiä) kuvia julkaistaan ja lisätään Facebookiin.
klo04.45-05.45 Kilpailu nro2 The Tribe (Offial) seinällä. Tähän voi osallistua yksin tai ryhmässä.
klo05.45-06.15 Video kulissien takaa julkaistaan. Video sisältää Raymond Thompsonin kommenttirsaidan. Video löytyy myöhemmin myös Cloud9:n kanavalta.
klo06.15-07.00 Chat salaperäisen Trbemasterin kanssa! Kysymyksiä voi lähettää etukäteen tänne.
klo07.00-08.00 Roolipeli keskusteluosiossa, jota voi jatkaa kokoontumisen jälkeenkin!
klo08.00 D&C:n musiikkivideo julkaistaan ja jälleen se näkyy YouTubesta Cloud9:n kanavalta.
klo08.15-9.30 Muoti-meikki-puku-kulkue
klo09.30-10.30 Tom Hern (Ram) chattaa fanien kanssa seinällä. Etukäteen kysymyksiä voi postata tänne.
klo10.30 Eri kilpailuihin osallsituineiden joukosta arvotaan voittajia.
klo10.45 Kirjojen ja novellien julkaisupäivämäärien ilmoitus
klo11.00 Kokoontumisen sulkeutumisseremonia.

Katso aikataulu englanniksi Tribeworldista!

Lähde: Tribeworld

TERVETULOA RINNAKKAISTAPAAMISEEN

25.6.2011 Postittanut Katriina

Vihdoin se päivä on koittanut! The Tribe Official Facebook sivulla alkaa virallinen tapaaminen tänään klo 22 Suomen aikaa! Tervetuloa rinnakkaistapaamiseen chattiin huomenna sunnuntaina klo 9-11 välisenä aikana!

YLELTÄ VIESTI LIITTYEN KLAANIIN

25.6.2011 Postittanut Zipzu

Laitoin aiemmin Ylelle viestiä ja kyselin olisiko Klaani mahdollisesti palaamassa Suomessa televisioon uusintojen muodossa. Sain vastausviestin, josta selvisi, ettei Ylellä ole enää oikeuksia Klaanin esittämiseen, joten sarja on periaatteessa vapaata riistaa. Sarjan esitysoikeudet voisi siis hankkia nyt mikä tahansa muukin kanava, vaikkapa TV Viisi tai Suomi TV. Eli kaikki, jotka haluavat nähdä Klaanin vielä Suomen televisiossa, laittakaa viestiä eri kanaville ja ehkäpä joku niistä tarttuu tilaisuuteen ja alkaa jälleen näyttämään Klaania. Myös Yleltä kannattaa edelleen kysellä sarjan uusinnosita, koska niitä ei täysin tyrmätty. Alla vielä suora laianus vastausviestistä.

"Tässä vaiheessa en valitettavasti osaa vielä sanoa Klaanin kohtalosta mitään, ehkä myöhemmin kun ohjelmistossuunnitellu tarkentuu, selvinnee, hankitaanko lähitulevaisuudessa esitysoikeudet sarjaan uudelleen.
Välitän kuitenkin viestisi ohjelmistosta päättäville henkilöille."

TRIBEMASTERIN TERVEHDYS

24.6.2011 Postittanut Zipzu

Cloud9 on julkaissut virallista Digital Tribal Gatheringia koskien viestin Tribemasterilta, joka on Klaanin faneille hyvin tuttu virallisen sivun ajoilta. Katso videoviesti alta. Ja muistakaa facebookissa tapahtuva kokoontuminen, joka alkaa Suomen aikaan lauantaina klo22 ja loppuu sunnuntaina klo11. Pidämme The Tribe - Klaanin chatissa rinnakkaismiitin sunnuntaina aamulla klo9-11 ja kaikki halukkaat pääsevät siihen mukaan ilmaantumalla chattiin sovitun ajan puitteissa!

Haluan vielä toivottaa kaikille kävijöille oikein hyvää Juhannusta!

Lähde: Tribeworld

ANTONIA PREBBLE TEATTERINÄYTELMÄSSÄ

24.6.2011 Postittanut Jeanne

Antonia Prebble esiintyy palkitun näytelmäkirjailijan Michael Galvinin kirjoittamassa näytelmässä ”Station to station” kahtena perättäisenä iltana Theatre Royalissa. Mukana on muitakin tunnettuja Uusi-Seelantilaisia näyttelijöitä. Galvin haluaa näytelmällä ravisuttaa katsojia ja haluaa pistää heidät ajattelemaan. Näytelmä asettaa esille kuinka yhteiskunta valehtelee meille päivittäin ja uskomme näihin valheisiin. Station to Station oli menestys, kun sitä näytettiin Aucklandissa vuonna 2009. Nyt se esitetään ensi kertaa New Plymouthissa.

Lähde: Antonia Prebble Facebook


PALJON UUSIA KUVIA GALLERIAAN

23.6.2011 Postittanut Katriina

Lisäsin runsaasti uusia kuvia galleriaan hahmoista , näyttelijöistä, häistä ja ryhmistä kuten eri klaaneista, pareista, sisaruksista, vihamiehistä ja ystävistä.

VIRALLISEN TAPAAMISEN AIKATAULU

22.6.2011 Postittanut Katriina

Virallisella The Tribe Facebook sivulla uutisoidaan, että 12 tuntinen facebook tapaaminen eli tribal gathering marathon onkin nyt 13 tuntia pitkä! Videotervehdyksiä ja kuvia itsestään klaanimaisessa asussa voi edelleen lähettää 23.6 mennessä osoitteeseen contact[at]entercloud9.com.

Tapaamisen tarkempi aikataulu on seuraava: Sunnuntaina 26.6 klo 7-8 (Suomen aikaa: lauantaina 25.6 klo 22-23) Dwayne Cameronin (Bray) fanichat, klo 8 (Suomi: klo 23) videotervehdys Raymond Thompsonilta, klo 8.15-9.15 (Suomi: klo 23.15-24.15) live musiikki chat John Williamsin kanssa (The Tribe Abe Messiah albumin tuottaja), klo 9.15 (Suomi: klo 24.15) You Belong To Me Tribal Gathering videon julkaisu Clou d 9 Groupin Youtube sivulla, klo 9.15-9.45 (Suomi: klo 24.15-24.45) avointa musiikki keskustelua (esim. lempikappale ja laulaja Klaani albumilta), klo 9.45-10.45 (Suomi: klo 24.45-1.45) kilpailu Klaani musiikista (esim. kuinka hyvin tunnet Klaani musiikin, osaatko yhdistää musiikin ja kohtauksen), klo 10.45-11.45 (Suomi: klo 1.45-2.45) Raymond Thompsonin live chat (esim. mistä sanat Keep The Dream Alive tulevat), klo 11.45 (Suomi: klo 2.45) fanien tervehdysvideon julkaisu Cloud 9 Groupin Youtube sivulla, klo 11.45-12.45 (Suomi: klo 2.45-3.45) yllätysvieraat ja Cloud 9 tiimi kysyvät kysymyksiä faneilta (esim. kuinka sait tietää Klaani sarjasta, mikä on lempituotantokautesi, kuka on lempihahmosi, mitä tekisit viruksen tullessa), klo 12.45-13.45 (Suomi: klo 3.45-4.45) julkaistaan monia uusia kuvia ja jaetaan palkintoja parhaista kuvista, klo 13.45-14.45 (Suomi: klo 4.45-5.45) kilpailu yksin tai ryhmässä Klaani sarjasta (esim. kuinka hyvin tunnet sarjan ja sen hahmot) ja palkintojen jako, klo 14.45-15.15 (Suomi: klo 5.45-6.15) kulissien takana (Raymond Thompsonin kommenteilla) videon julkaisu, klo 15.15-16.00 (Suomi: klo 6.15-7.00) tribemasterin chat tapaaminen (jos uskallat), klo 16.00-17.00 (Suomi: klo 7.00-8.00) liveroolipeli keskusteluosiossa (discussions thread) tai keskustelua avoimella foorumilla, klo 17.00 (Suomi: klo 8.00) D&C videon julkaisu Cloud 9 Groupin Youtube sivulla, klo 17.15-18.30 (Suomi: klo 8.15-9.30) muoti-meikki-puku-kulkue (esim. äänestä paras, voita palkintoja, jaa mielipiteitä meikeistä ja muodista eri tuotantokausilta, klo 18.30-19.30 (Suomi: klo 9.30-10.30) Tom Hernin (Ram) fanichat, klo 19.30 (Suomi: klo 10.30) voittajien julkaisu, klo 19.45 (Suomi: klo 10.45) kirjojen ja novellien julkaisupäivämäärät kerrotaan, klo 20.00 (Suomi: klo 11.00) Facebook tapaaminen eli Klaani kokous eli Tribe Gathering sulkeutuu, sulkeutumisseremonia (kunnes tapaamme taas). Luvassa on lisäksi yllätyksiä!

Lisäksi kerrotaan, että tapaamisen aikana klo 7.00-20.00 (Suomi: lauantaina 25.6 klo 22 – sunnuntaina 26.6 klo 11) tilatut Klaani tuotteet saa 20 prosentin alennuksella, jos laittaa sähköpostia: contact[at]entercloud9.com (attention AGATHA). Saatavilla on ainakin erityinen limited edition dvd, joka sisältää kulissien takana materiaalia, trailerin, musiikkivideoita ja niin edelleen.

Lähde: Tribe Official Facebook

UUSIMMAT VIRALLISET UUTISET

21.6.2011 Postittanut Katriina

Caleb Rossin (Lex) fanichat pidettiin onnistuneesti 19.6. Vastaukset on luettavissa englanniksi Tribeworld sivulta. Ne on myös myöhemmin tulossa suomeksi näille sivuille. Caleb oli chatissa hieman yli tunnin ja vastasi sataan kysymykseen. Hän soitti kahdelle satunnaisesti arvotulle fanille chatin jälkeen. Klaanikokousta (tribal gathering) varten voi edelleen lähettää videotervehdyksiä 23.6 asti.

Lähteet: Tribeworld ja Tribe Official Facebook

NÄYTTELIJÄT LYHYTELOKUVISSA

21.6.2011 Postittanut Katriina

Chantelle Brader (Susannah, Normannit klaani) esiintyy lyhytelokuvassa, joka osallistuu V48Hours elokuvantekokilpailuun. Elokuvan nimi on Edge Of The Circle. Sen on ohjannut Shane Bashford, tuottanut Danielle Saunders ja kirjoittanut Mary Anne Bourke. Lue lisää Chantellesta hänen haastattelusivultaan.

Myös Lee Donoghue (Spike) esiintyy lyhytelokuvassa, joka osallistuu samaan elokuvantekokilpailuun. Elokuvan nimi on Balance. Sen on tuottanut Rochelle Leef sekä kirjoittanut Andrew Lee ja Logan Childs.

Lähde: Tribe Heaven

VIESTI CALEBILTA!

18.6.2011 Postittanut Jeanne

Caleb Ross (Lex) on jättänyt viestin Youtubeen huomiseen fanichattiinsa liittyen:

Calebin voi siis tavata facebookissa huomenna sunnuntaina klo. 11 Suomen aikaa. Lue lisää.

Lähde: Tribeworld

UUSIA KUVIA GALLERIAAN

16.6.2011 Postittanut Katriina

Lisäsin kuvia galleriaan Antonia Prebblestä (Trudy), Beth Allenista (Amber), Caleb Rossista (Lex) sekä Dwayne Cameronista (Bray).

UUDEHKO ANTONIA PREBBLE HAASTATTELU

16.6.2011 Postittanut Katriina

Suomensin Antonia Prebblen (Trudy) haastattelun, jossa hän vastasi fanien kysymyksiin facebookissa ja jonka voi lukea hänen haastattelusivultaan.

FANICHAT

15.6.2011 Postittanut Zipzu

Ensimmäinen facebookissa pidetty fanichat on vihdoin suomennettu! Vieraanahan siellä oli Dwayne Cameron (Bray) ja voitte lukea suomennoksen täältä. Seuraavia chatteja suomennetaan mahdollisimman pian!

TOM VIERAILEE VELJENSÄ DEMOLLA

15.6.2011 Postittanut Zipzu

Tom Hern (Ram) mainosti facebookin kautta veljensä kuvaamaa videota, jossa myös hän esiintyy. Video on demo Tomin veljen kappaleesta, jolle he nyt toivovat rahoitusta, jotta se voitaisiin nauhoittaa kunnolla ja kuvata musiikkivideo. Katsokaa video ja tykätkää siitä YouTubessa, näin autatte Tomia ja hänen veljeään.

Lähde: Tom Hern Facebook

TARINA BRADYSTA SIMS 3 PELIN TYYLIIN

12.6.2011 Postittanut Katriina

Etusivulla uutisoitiin jokin aika sitten 8-vuotissyntymäpäivien kunniaksi tehdystä kesähaasteesta. Sain oman työni valmiiksi vasta nyt sairastelun vuoksi. Työni on tarina Bradysta The Sims 3 pelin tyyliä mukaillen! Tarinan voi lukea täältä ja palautetta voi antaa foorumilla.

CALEB ROSSIN FANICHAT

12.6.2011 Postittanut Katriina

Caleb Rossin (Lex) fanichat on sunnuntaina 19.6 kello 20.00 Uuden-Seelannin aikaa eli kello 11.00 Suomen aikaa. Chat pidetään virallisen facebook sivun niin sanotulla seinällä. Kysymyksiä voi lähettää jo etukäteen keskusteluosiossa. Kysyjien kesken arvotaan jälleen kerran puhelinsoitto!

Lähteet: Tribeworld ja Tribe Official Facebook

UUSIA VIRALLISIA UUTISIA

12.6.2011 Postittanut Katriina

Virallisilla sivuilla uutisoidaan, että netissä tapahtuva tribal gathering eli klaanikokous järjestetään sunnuntaina 26.6 kello 8.00 Uuden-Seelannin aikaa, mikä on lauantaina 25.6 kello 21.00 Iso-Britannian aikaa sekä lauantaina 25.6 kello 16.00 New Yorkin aikaa. Aikavyöhykkeiden mukaan Suomessa kello on kymmenen tuntia Uuden-Seelannin aikaa jäljessä. Täältä löytyy hyvä laskuri. Kesäaika huomioon ottaen kello on nyt yhdeksän tuntia jäljessä. Klaanikokous alkaa siis Suomen aikaa lauantaina 25.6 kello 23.00. Se kestää 12 tuntia, jolloin se päättyy Suomen aikaa sunnuntaina 26.6 kello 11.00. Paikkana toimii viralliset facebook sivut. Kuten aiemmin on uutisoitu niin kokouksessa on vierailijoita, uusia uutisia ja tapahtumia. Aikataulu julkaistaan pian. Osoitteeseen contact[at]entercloud9.com voi edelleen lähettää fanien videotervehdyksiä, joista kootaan yhteinen video, joka julkaistaan tapahtuman yhteydessä. Onko kukaan täällä vierailleista tehnyt jo videon? Vielä ehtii 20.6 asti! Osoitteeseen voi edelleen lähettää myös kuvia itsestään klaanimaisissa asuissa. Paras palkitaan! The Tribe Soundtrack Vol 1 on nyt saatavilla digitaalisessa muodossa myös sivuilla Emusic, Musicishere.com ja gogoyoko.com. Kahta novellia ollaan julkaisemassa: toinen sijoittuu aikaan viidennen tuotantokauden jälkeen ja toinen yleisesti klaanimaailmaan. Novellit julkaistaan kirjoina ja digitaalisessa muodossa. Julkaisupäivät ilmoitetaan pian. Klaani elokuvan suunnittelu etenee. Siitä tulee varmasti uskomaton. Tribeworld sivuille on päivitetty kuvia The Tribe Gathering tapahtumasta Englannissa vuodelta 2003 sekä julkaistu videokutsu vuoden 2011 kokoukseen!

Lähde: Tribeworld

MICHELLEN LYHYT VIDEOHAASTATTELU

9.6.2011 Postittanut Zipzu

Michelle Ang (Tai-San) osallistui muiden Underemployed sarjan näyttelijöiden kanssa MTV:n Teen Wolf sarjan ensi-iltaan. Underemployed on MTV:n uusi sarja, josta on kuvattu nyt pilotti. Michelleä ja hänen vastanäyttelijöitään haastateltiin lyhyesti tilaisuudessa. Haastattelu alla. Voitte katsoa myös kuvia näyttelijöistä Zimbion sivulta. Michelle on pukeutunut pirteästi ja nörttilasit ovat hauska asuste, vai mitä? Jälleen kerran voi huomata, että Michelle on persoonallinen pukeutuja ja tykkää leikitellä pukeutumisellaan.

Lähde: Tribe Heaven

KLAANI SOUNDTRACKEJA AMAZONIIN

9.6.2011 Postittanut Jeanne

Kaikki Klaani-fanit tietänevätkin jo, että Klaanin virallinen soundtrack on julkaistu Cloud9:n toimesta iTunesiin.

Nyt voit ostaa sen myös Amazonin mp3-kaupasta, missä on halvempaa ja kappaleet ovat valmiiksi mp3-muodossa.

Levyltä löytyy klassillista kohtauksiin liittyvää taustamusiikkia ja Tribe Spirit-kappale, jossa laulavat Klaanin lahjakas sisar-trio: Meryl Cassie, Monique Cassie ja Megan Alatini - kuin myös Tom Hern.

Cloud 9 on julkaissut myös Atlantis High ja Revelations sarjojen soundtrackit sekä Raymond Thompsonin säveltämän Spirit Symphony albumin. Tribe Heavenistä löytyy kuvat levyjen kansista ja tarkemmat linkit kohteisiin.

Jos haluat ostaa cd-levyt kansineen (joista löytyy muuten Raymond Thompsonin nimikirjoitus!) niin voit klikata tästä Tribeworldin fanitavarakauppaan.

Lähde: Tribe Heaven

TONGAN NINJA ELOKUVA: KLAANIN CHARLIE, NED JA SMILE KLAANIN TYTÖT

9.6.2011 Postittanut Jeanne

Tribe Heavenin ylläpitäjä on tehnyt sivuilleen dvd-arvostelun Tongan Ninja elokuvasta, jolla esiintyy Klaani sarjan näyttelijöitä. Dvd:tä ei voi ainakaan toistaiseksi tilata Suomeen. Elokuvassa näyttelee Charley Murphy Samau (Charlie, 4. kausi), joka esittää elokuvan päähenkilöä, nuorta Sion-poikaa, sekä Bevin Linkhorn (Ned, 3. kausi) ja the Beat Girls (Smile klaani). Arvostelun voit lukea Tribeheavenissa. Shabbs lupailee kirjoittavansa elokuva-arvosteluja jatkossakin!

Lähde: Tribe Heaven


VANESSA STACEY JUONTAA MAORILAISTA UUTTA VUOTTA!

9.6.2011 Postittanut Jeanne

Wellingtonin Te Papa museo on mukana järjestämässä tapahtumia ja näytöksiä Matariki festivaaleille, joka liittyy Maorilaisen uudenvuoden viettoon. Yksi tapahtumista on ”seven sisters day” (linkki sivulle). Päivän aikana on tarjolla ilmaista musiikkia ja muuta viihdettä Maraessa. Tapahtuma järjestetään 11. kesäkuuta ja Alicea esittänyt Vanessa Stacey on valittu juontamaan tapahtumaa. Vanessa soveltuukin loistavasti tähän tehtävään niin kuin on jostain haastatteluista saattanut huomata.

Nykyisellään Vanessa Stacey (Klaanin Alice) kuuluu Whiskey and Sly nimiseen musiikkiryhmään. Äskettäin hänet on nähty esiintyvänä gospel ja blues-sooloartistina ja hän esiintyi myös huhtikuussa järjestetyssä gospel musiikkitapahtumassa Wellingtonissa. (Linkki)

Vanessa Staceya voit seurata myspacessa (linkki). Hän on ladannut sinne myös musiikkiaan kuunneltavaksi.

Lähde: Tribe Heaven

SYNTTÄRISANKAREITA

7.6.2011 Postittanut Zipzu


Eilen syntymäpäiväänsä juhli Antonia Prebble (Trudy) ja tänään Jennyfer Jewell (Ellie)! Onnea synttärisankareille! He ovat muuten saman ikäisiä. Voitte lukea lisää Antoniasta hänen haastatteluistaan täällä. Jennyferin haastatteluja taas löydät suomennettuna täällä.

LISÄÄ SYNTTÄREITÄ

3.6.2011 Postittanut Zipzu

The Tribe - Klaanin lisäksi vuosia täyttää tänään näyttelijä Calen Maiava-Paris (Mega)! Onnea myös hänelle!

THE TRIBE - KLAANI 8-VUOTTA!

3.6.2011 Postittanut Zipzu

Sivusto täyttää tänään kahdeksan vuotta! Uskomatonta, että sivusto on ollut jo niin pitkään pystyssä. Matka alkoi msn-yhteisönä, joten pitkän matkan olemme kulkeneet. Tämä vuosi on ollut hieno kaikille Klaanin faneille, koska virallinen sivusto on aktivoitu uudelleen ja facebookiin on perustettu The Tribe (Official), joka on kerännyt paljon faneja ympäri maailmaa. Facebookissa on faneja kasassa jo yli 20000 ja facebookissa voitte tykätä myös The Tribe - Klaanin sivusta täällä. Me ylläpito yritämme tehä tästä yhdeksännestä vuodesta hienon ja olemme suunnitelleet monia kivoja yllätyksiä kaikille faneille ja tämän sivuston aktiivisille kävijöille ja foorumin käyttäjille. Nyt siis kannattaa ehdottomasti liittyä foorumillemme ja osallistua siellä käytäviin keskusteluihin. Se on hieno mahdollisuus tavata muita sarjan faneja!

Foorumin käyttäjien kanssa olemme suunnitelleet yhdessä kesähaasteen, joka on ollut meidän yhteinen synttäriprojektimme tämän kahdeksan vuoden kunniaksi. Siinä foorumin aktiiviset käyttäjät loivat kaikki jotain kivaa itse tehtyä Klaaniin liittyvää. Asiasta lisää täällä ja samaiselta sivulta löytyvät myös hienot valmiit työt! Niitä voi kommentoida foorumillamme. Kiitos kaikille aktiivisille foorumin kävijöille, jotka projektiin osallsituivat! Ja paljon onnea 8-vuotias TTK!

KESÄKUUN VALINNAT

1.6.2011 Postittanut Zipzu

Hyvää kesäkuuta kaikille! Tämä on siitä erityinen kuukausi, että sivusto täyttää 8-vuotta! Sivuhan aloitti taipaleensa msn-yhteisönä, mutta myöhemmin muutti Freewebsille ja sieltä edelleen Arkkuun. Sntymäpäivä on 3.6. ja samana päivän syntymäpäiväänsä juhlii muuten Klaanin Mega eli Calen Paris! Meillä on ollut tekeillä mahtava synttäriprojekti, jota olemme foorumin käyttäjien kanssa valmistelleet! Julkaisemme projektin materiaalin viimeistään sivuston syntymäpäivänä.

Uudet kuukauden valinnat löytyvät tutusta paikasta tagboardin alta. Uuteen galluppiin voi taas tämän kuun ajan vastailla ja voitte tulostaa kesäkuuksi kalenterikuvankin, jonka tein. Kalenterikuvassa ja kuukauden kuvassa on tällä kertaa hauskoja kuvia kulissien takaa. Löysin myös mielestäni aika hauskan lainauksen Alicen ja Ellien keskustelusta!

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.