HAASTATTELUT: BETH ALLEN

Suomennos Beth Allenin videohaastatteluista

Tribeworld nettisivut

Beth Allen vastasi haastattelukysymyksiin Tribeworld nettisivuja varten.Mitä vanhempasi ajattelevat Klaanista?
- Vanhempani ovat olleet kannustavia alusta alkaen kaikessa, kunhan tein koulutyöni. Heidän mielestään se on hieno tilaisuus nähdä maailmaa, tavata hienoja ihmisiä ja pitää hauskaa. Heidän mielestään voin jatkaa tätä niin kauan kuin pidän tästä.

Kuinka sait työn?
- Työskentelin William Tell tv-sarjan parissa vuosi ennen Klaanin alkamista. Se on myös Cloud 9 sarja. Olin prinsessa. Se oli toinen fantasia sarja. Olin myöhemmin Twist in the Tale sarjassa yhdessä jaksossa. Kun Klaani sarjaan etsittiin näyttelijöitä niin sain soiton, että haluatko olla mukana tässä sarjassa. Olin kotona ja äitini kertoi asiasta. Purskahdin itkuun. Niin paljon ajattelemista. Olin vasta 14. Muutin pois kotoa, suoritin koulun postin kautta ja työskentelin hullussa sarjassa, joka oli täynnä minun ikäisiäni lapsia. Tuntui kuin olisi ollut koulun leirillä kuusi kuukautta.

Mikä oli lempikohtauksesi?
- Kuvasimme viidettä tuotantokautta. Oli flunssaa. Eräänä päivänä tunsin tulevani kipeäksi ja nukahtelin joka puolelle. Eräänä päivänä minulla oli koko päivä nukkumiskohtauksia. Heräsin enkä ollut enää kipeä.