KLAANIN SISARUKSET

Patsy ja Paul

Paul ja Patsy ovat kaksoset ja viestivät toisilleen viittomakielen avulla. Paul on kuuro, ja mikä on esimerkiksi kuuroilla tavallista, hänen muut aistinsa ovat sen johdosta korostuneet, Paul pystyy esimerkiksi aistimaan lattian kautta värähdyksiä. Paulin näyttelijä Zachary Best on oikeassakin elämässä kuuro.

Patsyn ja Paulin lemmikkikoira Bob tulee sarjassa tutuksi. Bob on hyvin ihmisrakas kultainen noutaja, ja kuului heidän lapsuudenperheeseen. Koira hankittiin alunperin sen vuoksi, että Paul saisi siitä hyvän ystävän ja oppisi sen myötä ottamaan paremmin yhteyttä muihin ihmisiin. Jälleen, kun virus tuli ja myöhemmin kun Hurjat polttivat orpokodin, jossa Patsy ja Paul asuivat, Bob auttoi uudestaan Paulia joka meni järkyttyneenä kuoreensa.

Lue Patsyn ja Paulin suomennettu Pretribe-tarina. Siinä kerrotaan millaisessa perheessä sisaret asuivat ennen vanhaan ja myös heidän sisarestaan Pennystä.

Sarjassa Patsy ja Paul ovat siis samanikäiset, mutta Patsy ottaa vanhemman sisaren roolin, sillä hän ymmärtää Paulia ja pystyy juttelemaan myös muun ryhmän kanssa, jotka usein ihmettelevät mitä hänen veli eleillään tarkoittaa. Ajan myötä he kuitenkin tottuvat Pauliin. Patsy ja Paul kulkevat kokoajan kahdestaan ostarilla. He ovat muita nuorempia ja heihin suhtaudutaan sen mukaisesti. Patsylla on hoivaava luonne ja hän puolustaa veljeään, mutta toisaalta hän osaa olla myös itsepäinen. Hän on kuitenkin aika paljon muiden johdateltavissa. Paul sen sijaan vaikuttaa mukavalta ja rennolta, mutta hän ei osaa lukea kovin hyvin ihmisiä ilman Patsya, ja kun Lex myöhemmin huutaa hänelle, hän ei osaa suhtautua siihen vaan järkyttyy ja pakenee ostarilta. Muut huomaavat Paulin kadonneen vasta myöhemmin. Patsy on itkuinen ja suree veljensä lähtöä. Sille tielleen Paul myös jää, eli Paul katoaa sarjasta melko varhaisessa vaiheessa.

Patsy sen sijaan jää sarjaan, samoin Bob koira, joka löytää tiensä pian koko ryhmän sydämeen.

Pian Paulin lähdettyä sarjasta, mukaan liittyy samanikäinen poika KC, joka on varsinainen jekkuilija ja rasavilli. Hänestä on helppo povata ihastusta Patsylle, mutta mitään ystävyyttä enempää heidän välillä ei kuitenkaan tule olemaan, ja sekin on varsinaista naljailua. KC itseasiassa ihastuu myöhemmin Patsyn ystävään Cloeen.

Bob koira kuolee vahingossa juomaansa myrkkyyn 2. kaudella. (Ostari ei ole eläimille mikään kovin turvallinen paikka..) ja sille järjestetään hautajaiset. Patsy suree jälleen hautajaisissa. Sen jälkeen hän löytää Cloen kanssa uuden lemmikin, pörröisen Cloudy-koiran. Myös Porkysta on heille seuraa.