DISCLAIMER / COPYRIGHT

Abadeo on epävirallinen fanisivu

Abadeo on epävirallinen fanisivu. Emme ole siis Klaanin näyttelijöitä/sarjan tekjöitä/heidän ystäviään tai yhteydessä heihin millään virallisella tavalla. Sivu on täysin fanipohjalta tehty, muiden sarjan fanien iloksi. The Tribe (Klaani) ja kaikki sen henkilöhahmot ovat Cloud 9:n omaisuutta, eli copyright © Cloud 9 (The Tribe) Ltd.

Teksteistä: Kaikki tekstit ovat meidän ylläpitäjien tai sivuston aikaisempien tekijöiden kirjoittamia/suomentamia (jos toisin ei mainita), joten ethän kopioi mitään tekstejä täältä suoraan! Olemme nähneet kamalan vaivan keräillessämme tietoa ja suomentaessamme eri lähteiden tekstejä, joten emme hyväksy työmme tuloksen varastamista. Jos välttämättä haluat jotain kopioida, niin ota ensin yhteys ylläpitoon, ohjeet siihen löytyvät esim. täältä. Huomioithan, ettemme katso hyvällä myöskään sivuston koodauksen suoraa kopiointia, voit hyvin kehittää oman lähdekoodisi, älä kopioi suoraan meiltä. Jos sivulla on mielestäsi tekstiä, jota ei täällä saisi olla, niin ota yhteyttä sivuston ylläpitäjiin ja poistamme sen. Jos sivulla on jotain tekstiä, mikä on sinun kirjoittamaasi ja haluat sen pois, ota yhteyttä ylläpitoon.

Kuvista: The Tribe (Klaani) aiheiset kuvat ovat kaikki copyright © Cloud 9 (The Tribe) Ltd. Kuvalähteet on listattuna krediitit-sivulla. Monien kuvien käyttöön on täytynyt kysyä lupa, joten ethän kopioi mitään kuvia tältä sivulta, vaan selvitä alkuperässivulta, saatko ottaa sieltä kuvia. Jos välttämättä haluat jotain kuvaa sivulta käyttää, niin kysy ensin lupaa ylläpidolta. Huomioithan, että kuvien suoralinkitys on erittäin kiellettyä, emmekä hyväksy sitä missään nimessä. Jos sivulla on kuva, joka ei mielestäsi sivulla saisi olla, ole ystävällinen ja ota yhteyttä ylläpitoon ja poistamme kuvan. Ei ole tarvetta ryhtyä esim oikeustoimenpiteisiin, sitä emme halua.

Grafiikoista/mediasta/layouteista: Kaikki muokatut kuvat, kuten iconit, sivun ulkoasut, jne. ovat ylläpitäjien itse tekemiä (jos toisin ei mainita), joten niitä ei saa missään nimessä kopioida muille nettisivuille tai muuallekaan levitykseen! Ei ainakaan ilman tekijän lupaa. Jos haluat siis jotakin käyttää, ota ensin yhteyttä ylläpitoon ja kysy lupaa. Iconeja saa tietenkin käyttää foorumeissa yms. mutta tämän sivuston kreditointi olisi suotavaa. Taustakuvat ovat tarkoitettu vain oman tietokoneen taustoiksi, ei esim. minkään nettisivun taustakuvaksi. Kaikilla sivuilla, jotka sisältävät kopioitavaa kuvasisältöä pitäisi olla selkeät ohjeet kuinka sivulta löytyvää materiaalia saa käyttää. Jos olet epävarma, niin kysy. Kuitenkin lähtökohtana on, ettei mitään saa kopioida, eikä varsinkaan väittää itse tekemäkseen.

In English:

Abadeo is an unofficial fansite about tv-series The Tribe. We are no way affiliated with the show or it's creators/actors. All images and information related to The Tribe is copyright to © Cloud 9 (The Tribe) Ltd. All the graphics and the text content written by us belongs to us. Please, do not copy anything without permission!

The pictures belong to their respective photographers, not to us. We don't claim any property on them. If you are an owner of some pictures, and you want them removed from the site, please just contact us (yllapito at thetribeklaani . arkku . net) before taking any legal action, they will be removed immediately.

If you have any questions, feel free to e-mail us or you can write to the guestbook or to the tagboard.