KESÄHAASTE

Foorumilla suunniteltu yhteinen projekti

The Tribe - Klaanin foorumilla on jo toisen kerran toteutettu yhdessä kesähaaste. Sen tarkoituksena on, että jokainen aktiivinen foorumilainen tuottaa jotain kivaa yhteistä projektia varten ja juhlistaa siten samalla myös sivuston 9-vuotissyntymäpäiviä.

Aiheina ovat Klaani, kesä ja syntymäpäivät, joista saa valita yhden tai usemman. Materiaaleina saa käyttää mitä tahansa. Tuotos voi olla blendi, piirustus, video, käsityö, tarina, nukke, rooliasu, askartelu, runo, kortti tai jokin muu. Mielikuvitus on rajana.

Tälle sivulle on koottu valmiit tuotokset tekijöiden mukaan aakkosjärjestyksessä. Kuvia voi klikata isommiksi. Klikatkaa myös kaikkia linkkejä, jotta näette tarkemmat esittelyt tuotoksista!


Katharine teki Dollzmania sivuston avulla nukkeja Amberista, Ebonysta ja Trudysta. Katso täältä kaikki nuket!

Sifera teki Lex-avaimenperän. Hän halusi tehdä jotain erilaista, mitä ei ole aiemmin tehnyt. Sifera muisti, että hänellä on askartelukaapissa tyhjiä avaimenperiä. (Niissä on siis tyhjä kotelo, jonne saa kuvan sisään.) Aika nopeasti syntyi päätös, että Lex olisi juuri oikea hahmo. Kuvia on kaksi samanlaista, joten Lex näkyy avaimenperän molemmilla puolilla. Tämä avaimenperä kuuluu nykyään Zipzulle, joka sai sen yllätyslahjana miitissä.

Zipzu päätti leipoa syntymäpäivän kunniaksi piirakan, koska syntymäpäivillähän tarjotaan aina jotakin hyvää syötävää. Katso helppo ohje piirakkaan täältä!

Bray taiteili hienon syntymäpäiväkortin.


Töistä voi keskustella foorumilla! Suuri kiitos kaikille projektiin osallistuneille! Pidetään yhdessä unelma elossa!