JUHLIMINEN

Klaani sarjassa nähdyt juhlat

Juhliminen tuo arkeen uutta ja mukavaa sisältöä. Juhlat piristävät, hauskuuttavat ja naurattavat. Niissä voi voittaa palkintoja, syödä ja juoda hyvin, saada lahjoja tai tanssia.

Klaanien yhteiset rantajuhlat

Kaupungin klaanit päättävät pitää yhteisen kokouksen rannalla juhlien merkeissä. Pääosassa ovat etenkin Hurjat ja Ostarin rotat. Osa klaaneista haluaa puhua vakavista kaupunkia koskevista asioista, mutta osa taas on paikalla vain pitämässä hauskaa tai aiheuttamassa ongelmia. Rannalla kuuluu aluksi rumpujen soittoa, minkä jälkeen orjat polkevat tanssikilpailun kuuluttajan mikrofoniin sähköä. Juhla päättyy Ostarin rottien osalta rannalta pakenemiseen. Lue lisää juhlasta 1.kauden 28.jaksosta ja 29.jaksosta.

Patsyn syntymäpäiväjuhlat

Ostarin rotat koristelevat ostarin ilmapalloilla. Cloe kerää kaikkien lahjat yhteen paikkaan. Salene johdattaa juhlien sankarin Patsyn muiden luokse, jolloin kaikki toivottavat hänelle hyvää syntymäpäivää. Patsy saa valita, mitä he tekevät sinä päivänä. Zandra tarjoutuu laittamaan Patsylle kampauksen. Jack ja Dal laittavat musiikin soimaan. Ostarin rotat leikkivät ensin leikkejä, minkä jälkeen on Trudyn tekemän kakun vuoro. Patsy purskahtaa kuitenkin itkemään, sillä hän ei halua vanhentua ja kuolla. Amber saapuu kiukuttelemaan, sillä hän on sekaisin Sashan lähdön vuoksi eikä halua juhlia vaan tehdä töitä, mikä saa lopulta kaikki riitelemään keskenään. Tilanne johdattaa Salenen ahmimaan ja oksentamaan sekä saattaa Brayn ja Lexin melkein nyrkkitappeluun. Lue lisää juhlasta 1.kauden 37.jaksosta.

Trading Market Grand Opening

Ostarin rottien niin sanotun vaihtokaupan avajaisjuhlat vietettiin ostarilla hillitysti. Kaikki kokosivat oman myyntipöytänsä valmiiksi. Bray ja Danni pitivät paikallaolijoille puheen, minkä jälkeen Danni leikkasi avajaisnauhan poikki. Kaikki ryntäsivät ostoksille. Ostosten päätteeksi Ostarin rotat juhlivat onnistunutta päivää shampanjalasillisilla. Lue lisää avajaisista 2.kauden 23.jaksosta.

Ostarin Rottien juhlat

Ostarin rotat päättävät pitää juhlat ja jakavat kaikille halukkaille kutsuja. Jack asentaa ostarille valoja. Alice ja Lex hakevat maatilalta juhliin siideripulloja. Juhlien alkaessa ostarin ulkopuolella on ilotulitteita ja sisällä musiikkia, valoja ja drinkkejä. Kaikki tanssivat. Juhlissa pääosassa on kuitenkin hauskan pidon sijasta mustasukkaisuutta, erimielisyyksiä, vihanpitoa ja särkyneitä sydämiä. Lue lisää juhlista 2.kauden 31.jaksosta.

Ostarin Rottien juhlaillallinen

Ostarin rotat päättävät järjestää Amberin ja Trudyn ehdotuksesta juhlaillallisen, jossa he juhlivat Ostarin rottien uudelleen syntymää. Amber ja Trudy ilmoittavat, että he haluavat olla jälleen Ostarin rottia. Ostari koristellaan värikkäin kynttilöin ja koristein. Pöytä notkuu herkuista. Jack ehdottaa maljaa poismenneille ystäville. Amberia ja Trudya ei kuitenkaan kuulu paikalla, jolloin kaikki alkavat etsiä heitä. Lopulta selviää, että heidät on kidnapattu, jolloin juhlia ei päästä koskaan kunnolla viettämään. Lue lisää juhlasta 3.kauden 36.jaksosta ja 37.jaksosta.

Polttarit ja hääjuhlat

Ostarin rotat ovat järjestäneet lukuisia hääjuhlia. Zandra ja Lex olivat ensimmäinen naimisiin mennyt pari. Häitä edelsivät hurjat polttarit. Seuraavaksi vietettiin Tai-Sanin ja Lexin sekä Salenen ja Ryanin yhteishäitä. Lisäksi Teknot klaanin Ram on mennyt Ebonyn kanssa naimisiin. Lue lisää Lexin ja Zandran häistä 1.kauden 33.jaksosta.