NÄYTTELIJÄT

Lyhyet kuvaukset Klaani sarjan näyttelijöistä
Nimi: James William Napier


Syntynyt: 24. maaliskuuta 1982. Wellington, Uusi-Seelanti.


Pituus: 185 cm


Ulkonäkö: Ruskeat hiukset ja pähkinän ruskeat silmät.


Kiinnostukset: James pitää kitaran soitosta, laulamisesta ja Tae Kwon Do:n harjoittelemisesta (ja pääsee näyttämään taitojaan sarjassakin).

Hahmo: Jay


Tuotantokaudet: 4 - 5.


Muut roolit:
Go Girls, 2009, Mark
Power Rangers S.P.D, 2005, Conner McKnight

Power Rangers DinoThunder, 2004, Conner McKnight.

Power Rangers Ninja Storm, 2003, Eric McKnight
Mercy Peak, 2003, Luke Bertram
Being Eve, 2001, Jared Preston

Shortland Street, 2001, Glen McNulty
Mad Max Beyond Thunderdome, 1985


Musiikkiura:
James laulaa ja soittaa kitaraa bändissä nimeltä The Pistol Whips. Bändissä on Jamesin lisäksi kaksi muuta jäsentä. He soittavat Los Angelesissa, Californiassa. Bändin musiikkityylinsä on street rockia. He esiintyvät säännöllisesti paikoissa kuten The Viper Room, The Cat Club, The Gig, 14 Below ja The Epicentre. Bändin kappaleita Numb ja Run Kid Run on soitettu radiokanavalla Indie 103.1 FM. Bändi osallistui Good Hurt bändikilpailuun vuonna 2006.

Käsikirjoittaminen ja tuottaminen:
James muutti Los Angelesiin vuonna 2005 tarkoituksenaan ryhtyä ammattimaiseksi näyttelijäksi. Hän kaipasi kuitenkin vapautta kertoa omia tarinoita ja päätti keskittyä käsikirjoittamiseen ja ohjaamiseen. Hän alkoi opiskella käsikirjoittamista. Hän teki varastoon lukuisia käsikirjoituksia, kuten murhamysteerin nimeltään I´m Not Harry Jenson. James palasi Uuteen-Seelantiin vuonna 2007. Hän perusti Tom Hernin kanssa tuotantoyhtiön nimeltään Six String Pictures, joka tuottaisi I'm Not Harry Jensonin. Hänen avustavana tuottajanaan toimi Edward Sampson. Elokuva sai ensi-iltansa 22.7.2009 Uuden-Seelannin elokuvafestivaaleilla. Elokuvan jälkeen James ja Tom ovat kehitelleet useita uusia käsikirjoituksia.


Lue lisää: Jamesin haastattelut.