Arkiston otsikkokuva

VIRALLISIA KLAANI KORUJA

27.6.2012 Postittanut Katharine

Virallisilla Klaanin facebook sivuilla on julkaistu kuvia Amberin ja Brayn sormuksen varhaisesta prototyypistä. Sen lisäksi faneilta kysytään mielipidettä siitä, millainen lopullinen sormus pitäisi olla: hopeaa ja parasta laatua vai halvempi hintainen ja tavallista metallia. Sivuilla luvataan pian lisää tietoa julkaistavista klaanimaisista koruista!

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

DWAYNEN UUSI LYHYTFILMI

22.6.2012 Postittanut Zipzu

Dwayne Cameron (Bray) työstää parhaillaan uutta lyhytfilmiä Pleroma, joka on tällä hetkellä esituotannossa. Voitte tutustua lyhytfilmiin paremmin facebookissa.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

HYVÄÄ JUHANNUSTA

22.6.2012 Postittanut Katharine, Zipzu

Koko ylläpito toivottaa kävijöille ja yhteistyöläisille hauskaa ja rentouttavaa juhannusta!

Sopivasti näin juhannukseksi YouTubeen on ladattu jälleen yksi jakso lisää Klaania. Katso alta ensimmäisen kauden neljäs jakso.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

MAY JA ZOOT SEURUSTELIVAT?

17.6.2012 Postittanut Katharine

Klaani sarjan virallisilla facebook sivuilla on julkaistu nyt uusi ja ennen julkaisematon video, jossa on yllätyspari: May ja Zoot! Onko kuvamateriaali tarkoitettu alun perin johonkin pretribe jaksoon? Vai onko katkelma jostain toisesta sarjasta? Facebook sivuilla ei kerrota muuta kuin että video on tarkoitettu heille, jotka pitävät romansseista ja jotka pitävät lempihahmojensa saattamisesta yhteen. Sivuilla luvataan myös, että lisää on tulossa. Katso video:

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

VIRALLISIA UUTISIA

15.6.2012 Postittanut Katharine

Raymond Thompsonin haastattelu Klaaniin liittyen ilmestyy SCI FI Magazine nimisessä lehdessä elokuussa. Esimakua artikkelista voi lukea Tribeworldista.

Ray tekee uutta Klaani musiikkia John Williamsin kanssa. Se sisältää monia rakastettuja näyttelijöitä, joiden ohjaajana ja neuvonantajana Ray on toiminut! Nimeltä on mainittu Drew Neemia (Fisheye). Youtubesta voi kuunnella Drewin kappaleen Feel Alright. Toivomuksessa olisi, että se löytyisi uudelta Klaani albumilta!

Youtubeen on lisätty taas uusi jakso! Se on ensimmäisen tuotantokauden kolmas jakso joko englanniksi, saksaksi tai ranskaksi.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

UUTISIA RAYLTA

12.6.2012 Postittanut Zipzu

Raymond Thompson on välittänyt faneille viestin facebookin kautta. Valitettavasti hän kertoo, ettei hänen isänsä ole kovin hyvävointinen ja on koko kevään ollut sairaana. Tämä on johtanut siihen, ettei Ray ole pystynyt keskittymään Klaaniin niin paljon kuin oli aluksi suunnitellut. Tässä on myös syy siihen, että viralliselta taholta ei ole tullut viime aikoina kovinkaan paljon uusia ilmoituksia. Raymond ei ole myöskään ehtinyt vielä vastaamaan kaikkeen fanipostiin, jota hänelle tulee paljon. Ray pyytääkin kärsivällisyyttä ja käy vähitellen saamiaan posteja läpi. Ray kiittelee viestissään paljon faneja ja heistä muodostuvaa upeaa ryhmää, joka jaksaa pitää unelmaa elossa. Viestissään Ray listaa paljon tulevia juttuja, jotka ovat työn alla:

- Uutta musiikkia on tulossa.

- Toinen novelli eli jatko-osa A New Tomorrow'lle on tulossa ja arvioitu julkaisupäivä on 1.12. vielä tämän vuoden puolella.

- Ray on saanut viimeisteltyä käsikirjoituksen elokuvaa varten. Seuraavaksi suunnitellaan budjetti ja aikataulut. Edelleen näyttää todennäköiseltä, että elokuva saataisiin julkaistua 2014.

- Ray työstää Harry Duffin'n kanssa Klaanista novellisarjan, jossa voidaan paneutua paremmin kaikkien hahmojen ajatuksiin ja taustoihin. Nyt voidaan nostaa esiin asioita, jotka eivät tulleet ilmi niin selvästi televisiosarjassa. Ensimmäinen novelli sisältäisi ensimmäiset 12 jaksoa ja seuraava seuraavat 12 jne. Ensimmäinen novelliversio Klaanista voi ilmestyä vielä tämän vuoden puolella!

- Ray työstää myös jotakin materiaalia, joka sijoittuu aikaan ennen virusta. Se tullaan julkaisemaan viimeistään ensi vuoden alussa, mutta mahdollisesti jo tämän vuoden puolella.

- Raylta on pyydetty jatko-osaa Keep The Dream Alive kirjaan ja semmoinen on mahdollisesti tulossa. Tässä keskityttäisiin enemmän Klaaniin, sen asuihin, meikkeihin ja tuotantoon.

- Suunnitteilla on myös sarjakuvaa ja näytelmiä Klaanin pohjalta.

Lähde:The Tribe (Official) Facebook

MEGA PRETRIBE

11.6.2012 Postittanut Jeanne

MEGAN pretribe löytyy nyt sivulta! Luettavissa on molemmat kaksi osaa tarinaa. (Klikkaa banneria!)

ONNEA ANTONIA PREBBLE

6.6.2012 Postittanut Katharine

Antonia Prebble (Trudy) täyttää tänään 28 vuotta! Voit tutustua enemmän häneen näyttelijäsivulta ja haastattelusivulta. Lue myös hänen hahmostaan Trudysta sekä hahmon ihastuksista.

UUTTA SIVUILLA: TRIBEMASTER

4.6.2012 Postittanut Jeanne

Klaanimaailmaa on tarkkaillut ja siitä on tehnyt havaintoja varhaisesta vaiheesta lähtien salaperäinen hahmo, joka on tahtonut säilyttää identiteettinsä salassa. Hänen huomioitaan on julkaistu Tribeworld verkkosivun ”Tribemaster”-osiossa ja myöhemmin 2011 on julkaistu muutama videoviesti. Tribemaster käväisi myös Klaani Online tapaamisessa Facebookissa 25. - 26. kesäkuuta (2011). Siellä hän oli tapansa mukaan salamyhkäinen ja puhui outoja. Nyt sivuiltamme löytyy Tribemasterille omistettu osio, jossa voit lukea esittelyn Tribemasterista, katsoa hänen videoitansa ja lukea suomennokset niistä. Toistaiseksi sivulta löytyy vasta ensimmäinen sähke. Tarkoitukseni on julkaista lisää näitä suomennettuja kirjeitä tulevaisuudessa. Myös facebookchatit on linkitetty sivulle.

TTK JUHLII SYNTYMÄPÄIVIÄÄN!

3.6.2012 Postittanut Zipzu ja Katharine

The Tribe - Klaani täyttää tänään mahtavat yhdeksän vuotta! Sivuston taival alkoi yhteisönä ja sittemmin se on kasvanut kattavaksi fanisivuksi, johon kuuluu mm. foorumi. Tästä pitkästä taipaleesta kuuluu kiitos monille ihmisille, jotka ovat nyttemmin jo lopettaneet puuhastelun TTK:n ylläpidossa. Me nykyiset ylläpitäjät tahdomme kiittää kaikkia nykyisin mukana olevia ja aiemmin mukana olleita henkilöitä! Kohta tulee täysi kymppi täyteen!

Yhdeksän vuoden ikää juhlistettiin tänä vuonna viime vuoden tapaan kesähaasteella! Katso haasteeseen tulleet työt täältä.

Tänään syntymäpäiviään juhlii myös Calen Maiava Paris (Mega)! Lue lisää Calenista ja hänen haastatteluistaan sivuiltamme. Tutustu myös hänen hahmoonsa Megaan sekä hahmon sisarussuhteisiin.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.