Arkiston otsikkokuva

SYNTYMÄPÄIVIÄ

29.4.2013 Postittanut Zipzu

Näin huhtikuun lopussa synttäreitään viettää jälleen pari Klaanista tuttua näyttelijää. 28.4. syntymäpäiväänsä vietti Lucas Hayward (Sammy) ja huomenna 30.4. sytymäpäiväsankari on Victoria Spence (Salene). Onnea heille kummallekin!

MERYL X-FACTOR KILPAILUSSA

27.4.2013 Postittanut Katharine

Meryl Cassie (Ebony) osallistuu X-Factor NZ kilpailuun. Hän on jo päässyt kilpailun ensimmäisestä vaiheesta jatkoon! Suuri uutinen on myös se, että Meryl on raskaana. Hänellä on jo ennestään 6-vuotias poika nimeltään Rylon Ngarino.

Lähde: Meryl Cassie Facebook

VÄRITYSHAASTEEN TYÖT

18.4.2013 Postittanut Zipzu

Värityshaasteen työt on nyt koottu esille sivullemme! Keskustelu töistä jatkuu foorumillamme ja tietenkin halukkaat voivat edelleen lähettää värityksiään meille ja lisäämme ne sivulle, vaikka haaste virallisesti onkin sulkeutunut. Uusista haasteista ilmoitetaan foorumillamme ja juhlalisäosassa.

FOORUMIN ROOLIPELISSÄ 10. PÄIVÄ

18.4.2013 Postittanut Zipzu

Aika sopivasti näin kymmenentenä juhlavuotenamme sivsuton foorumin roolipeli saavuttaa myös täyden kympin. Roolipelissä on nimittäin tällä hetkellä käynnissä kymmenes päivä! Roolipeliin voi tutustua paremmin täällä ja siihen pääsee osalistumaan foorumillamme. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Kirjotin muuten aiheesta myös blogipostauksen.

ONNEA SAM KELLY

17.4.2013 Postittanut Zipzu

Sam Kelly (Hawk) juhlii tänääns yntymäpäiväänsä! Onnea hänelle!

UUSI ULKOASU

8.4.2013 Postittanut Zipzu

Kuten varmasti kaikki kävijät huomaavat, ulkoasumme on vaihtunut! Tämän ulkoasun tarkoituksena on juhlistaa meidän hienoa kymmenvuotista taivaltamme ja tällä kertaa teimmekin monia pieniä muutoksia ulkoasuun, joten tutustukaa rauhassa! Melkein kaikki linkit löytyvät nyt ylempänä olevasta kuvasta ja pyrimme laittamaan juhlavuoden kunniaksi perustetun blogin ja lisäosan näkyvälle paikalle. Toivottavasti muistattte vierailla molemmissa! Ja palaute ulkoasusta on tietenkin hyvin tervetullutta niin tagissa kuin foorumillakin!

ONNEA JAIMEE!

7.4.2013 Postittanut Zipzu

Paljon onnea Jaimee Kaire-Gataulu (Cloe), joka täyttää tänään 26-vuotta! Samainen onnittelukortti löytyy myös tämän päivän blogipostauksesta.

MERYL TÄYTTÄÄ VUOSIA

2.4.2013 Postittanut Zipzu

Meryl Cassie eli Ebony täyttää tänään 29-vuotta! Onnea paljon hänelle! Voit tutustua Meryliin ja hänen uraansa paremmin täällä ja Merylin haastatteluja voi lukea suomennettuna täältä.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.