HAASTEET

Värityshaaste

The Tribe - Klaanin juhlavuoden toinen haaste on teemaltaan värityshaaste ja se on kaksiosainen! Lisätietoja haasteesta löytyy foorumiltamme! ( Fanitaide ja -tarinat → Klaani fanitaide → Värityshaaste)

Haasteeseen voi osallistua piirtäjänä, värittäjänä tai kumpanakin.

HAASTEEN ETENEMINEN

Osa 1 (Piirtäjät): Piirrä jokin värityspohja tai tee vanhasta piirroksestasi tällainen. Värityspohja on siis mustavalkoinen Klaaniin liittyvä itse tekemäsi piirros, jonka joku muu saa värittää ja muutenkin muokata haluamansa laiseksi. Tämä on siis periaatteessa keskeneräinen työ, jonka joku muu tekee valmiiksi.

Osa 2 (Värittäjät): Kun kaikki piirtäjät ovat lähettäneet värityspohjansa, valitsevat kaikki haukkaat värittäjät mielensensä värityspohjan (yhden tai tietenkin mieluusti vaikka useamman) värittää tai tekee sen/ne valmiiksi parhaaksi katsomallaan tavalla. Värittää voi käsin tai tietokoneella. Kuvan värittäminen on olennaista, mutta kuvaan voi myös lisätä jotakin, piirtää vaikka lisää henkilöitä tai asioita, kuten vaikkapa taustan.

Deadline: piirtäjillä 28.2. ja värittäjillä 28.3.

Piirrokset lähetetään mieluiten valvojille yksityisvietinä foorumin kautta tai esim sähköpostilla. Valvojat keräävät piirrokset tälle sivulle, josta värittäjät voivat niitä sitten mielensä mukaan valita (ja tulostaa) väritettäviksi.

Valmiit väritykset lähetetään niin ikään valvojille deadlineen mennessä, jonka jälkeen kaikki väritykset julkaistaan sivulla.

PIIRUSTUKSET, JOITA VOI VÄRITTÄÄ

VÄRITETYT PIIRROKSET

Töistä voi keskustella foorumillamme, josta löytyy myös tekijöiden tarkempia kuvauksia tekotavoista jne!

(Vaikka haaste onkin sulkeutunut, ei tietenkään ole kiellettyä värittää edelleen yllä olevia kuvia ja lähettää meille! Lisäämme ne tänne sivulle!)