Arkiston otsikkokuva

ARI KÄVI VIERAILULLA

23.2.2012 Postittanut Zipzu

Ari Boyland (KC) vieraili 19.2. Raymond Thompsonin omistamalla viinitilalla, joka kantaa nimeä Tirohana Estate. Vierailulta on pari kuvaa, eli nyt on nähtävillä hyvin tuoreita kuvia Arista. Näet ne tästä alta ja lisäsin kuvat myös galleriaamme.

Lähde: Tribeworld

KOMMENTOIJIEN KESKEN ARVOTAAN PUHELINSOITTO!

20.2.2012 Postittanut Jeanne

Ghosttown-videosta on tehty uusi musiikkiversio. Tribeworldin ylläpito kiittelee fanien kappaleista antamasta palautteesta. Faneja edelleen rohkaistaan tykkäämään ja kommentoimaan kappaleita facebookissa, google+ sivustolla ja Youtube kanavilla. (Linkit löytyvät Tribeworld-sivustolta.) Kaikkien palautetta antaneiden kesken arvotaan puhelinsoitto Zootin näyttelijältä Danny Jamesilta! Katso tämä uusi versio kappaleesta esim. täältä .

Lähde: Tribeworld

UUSIA DEMOJA

19.2.2012 Postittanut Zipzu

Cloud9 on jälleen saanut luvan julkaista pari demoa liittyen uuteen ennen julkaisemattomaan musiikkiin. Ensimmäinen kappale on jälleen rakkauslaulu ja kantaa nimeä Without You. Videolla on kuvamateriaalia Klaanin kiertueilta, joissa näyttelijät pääsivät tapaamaan fanejaan. Tämä on siis kiitoksen osoitus faneille, sillä ilman upeita faneja unelma ei olisi enää elossa. Kappaleesta kiitokset kuuluvat Ray Thompsonille, John Williamsille ja James Hallawell'lle.

Toisella videolla on alussa viesti Daniel Jamesilta (Zoot) ja Tribemasterilta. Itse kappale on nimeeltään Ghosttown. Kappale sopii erityisesti Trudyn, Zootin ja Bradyn tunnuskappaleeksi. Videolla on videomateriaalia Klaanin alkuajoilta ja sisarsarjasta The New Tomorrow. Kiitokset demon julkaisuluvasta menevät jälleen mm. Ray Thompsonille, John Williamsille ja Sarah Nahshieneth'lle, joka siis laulaa kappaleen.

Lähde: Tribeworld

JENNIFER ESIINTYY

19.2.2012 Postittanut Zipzu

Jennyfer Jewell (Ellie) on mukana kokoonpanossa Hummingbirds, joka on naisista kosotuva laulava trio. He esiintyvät Bergman Theatressa Welligtonissa neljänä iltana (29.2.-3.3.) show'lla Flights Of Fancy. Kolmikko lupaa viedä kuuntelijansa menneille vuosikymmenille nostalgisiin tunnelmiin. He esittävän kappaleita boogie woogien ja 90-luvun tyttöenergian ajoilta.

Lähde: TribeHeaven

UUSI SUOMENNETTU FANICHAT

16.2.2012 Postittanut Katharine

Suomensin 21.2.2012 pidetyn Raymond Thompsonin ja A.J.Pennin fanichatin. He kertoivat mielenkiintoista ja uutta tietoa Klaani sarjan sekä kirjojen juonesta ja hahmoista!

ALMIGHTY JOHNSONS

16.2.2012 Postittanut Jeanne

The Almighty Johnsons sarja näkyy briteissä. Sarjassa näyttelevät klaanista tutut Antonia Prebble (Trudy) ja Jessie Gurunathan (näytteli farmin tyttöä Dawnia). Lisää tietoa sarjasta saat Syfyn kanavan sivuilta. Antonia näyttelee "Sonja" nimistä hahmoa jaksossa nimeltä ”God’s gift to Zebras” joka näytetään briteissä tänään. Toinen kausi sarjaa kuvattiin tässä kuussa valmiiksi.

Lähde: TribeHeaven

CALEB JA ESKIMOKOIRAT

16.2.2012 Postittanut Jeanne

Caleb Ross (Lex) esiintyy dokumenttielokuvassa nimeltä The Last Dogs Of Winter, osana Glasgow:n Elokuvafestivaalia, 23. helmikuuta. Tämä elokuva kertoo Brian Ladoonin tarinan, joka on omistanut elämänsä kauniin Kanadalaisen Eskimo koiralajin suojelemiseen ja säilyttämiseen, sekä Caleb Rossin tarinan joka matkusti seikkailun perässä Manitobaan Churchilliin ja viipyi siellä 3 vuotta. Kyseessä on vaikuttava dokumentti, jossa näkyy kauniita maisemia, sekä kuvaa eskimokoirista ja jääkarhuista, jotka asuvat sopuisasti samalla seudulla.

Lähde: TribeHeaven

MEGAN ALATINI TUKEE LASTEN SYÖPÄJÄRJESTÖÄ

16.2.2012 Postittanut Jeanne

Megan Alatini (Java) aikoo leikkauttaa hiuksensa pois lasten syöpäjärjestön hyväksi 2. maaliskuuta järjestettävässä tapahtumassa. Kyseessä on The Steve Price Night of Courage niminen tapahtuma joka kerää rahaa lasten syöpähoitoa varten Uudessa-Seelannissa. Näin Megan kommentoi tempaustaan: ”Hiusten laittaminen on minun juttuni ja se mitä meidän perheessä tehdään, mutta haluan tosi vahvasti auttaa lasten syöpäjärjestöä ja olen tästä todella innoissani.”

Lähde: TribeHeaven

DWAYNE KUVAA DEMONEJA

16.2.2012 Postittanut Jeanne

Dwayne Cameron (Bray) ja elokuvantekijä Shaun Garea ovat tehneet yhteistyössä A Dream- nimisen taidevideosarjan, joka kuvaa modernin länsimaisen miehen psyykeä ja hänen käymäänsä taistelua sisäisiä demoneja vastaan. Tässä on hieman esimakua tulevasta:

Videolle on perustettu facebooksivu.

Lähde: TribeHeaven

UUSIA MALLIKUVIA VICKYSTA

16.2.2012 Postittanut Jeanne

Vicky Rodewykista (Gel) on uusia mallikuvia Brooke Tysonin 2012 kesäkokoelmassa. (Linkki sivulle.) Nämä uudet kuvat voit katsoa myös tästä linkistä Tribeheavenin sivulla.

Lähde: TribeHeaven

VANHOJEN UUTISTEN PÄIVITTELYÄ...

16.2.2012 Postittanut Jeanne

Tribeheaveniin on päivitetty uutisia parin kuukauden viiveellä. Seuraa siis vähän vanhempien uutisten päivittelyä...

Aikakausilehti ME:n joulukuun numerossa oli Miriama Smithin (Moz) haastattelu. Tästä voit lukea koko kaksisivuisen haastattelun alkuperäisenä ja katsoa uudet kuvat Miriamasta. Tähti esiintyy Netherwood -nimisessä elokuvassa jota näytetään parhaillaan Uudessa-Seelannissa. Halutessasi voit lukea netissä elokuvan virallista blogia.

Nykyiset Shortland Street sarjan tähdet Beth Allen (Amber) ja Sally Martin, (joka näytteli Kandia Klaanissa 4. kaudella), esiintyivät eläinasiajärjestön Paw Justice:n lyhyellä mainosvideolla kertoen 'Wag N Walk' tapahtumasta, joka järjestettiin 3. joulukuuta 2011.
Tässä voit katsoa videon:

Marraskuussa 2011 Antonia Prebbleä (Trudy) haastateltiin The Cure-elokuvaan liittyen, jota kuvattiin tuohon aikaan. Elokuva on suunnattu amerikkalaiselle yleisölle. Alla voit katsoa ihastuttavan minihaastattelun jossa Antonia puhuu elokuvaan liittyvästä tieteisslangista.

Antonia Prebble oli isännöimässä seurustelukumppaninsa Gareth Williamsin kanssa Wellington’s Cup Day ravikilpailuja Trenthamin radalla 28. tammikuuta. Dominion Postille antamassaan haastattelussa Antonia kertoo ettei ole ikinä ennen ollut seuraamassa hevoskilpailuja Hän kertoo myös viettäneensä tammikuun alkupuoliskon lomaillen Mumbaissa, Intiassa ja tavaten siellä ystäviään. Tribeheavenin sivulla voit lukea koko haastattelun ja katsoa myös uudet tyylikkäät kuvat Antoniasta ja Garethista.

Lähde: TribeHeaven

GALLERIASSA UUSIA KUVIA

15.2.2012 Postittanut Zipzu

Lisäsin galleriaan paljon kuvia eri näyttelijöistä, lähinnä aakosten alkupäästä. Käy katsomassa uudet kuvat täältä!

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

13.2.2012 Postittanut Zipzu

Haluan jo tässä vaiheessa toivottaa kaikille sivun kävijöille ja affeille oikein hyvää ystävänpäivää! Kortin saa napata sivulleen niin halutessaan!

FOORUMILLA 10000 VIESTIÄ!

13.2.2012 Postittanut Zipzu

Foorumille on kirjoitettu yhteensä jo yli 10000 viestiä! Tämä on hieno määrä ja toivottavasti foorumimme pysyy jatkossakin yhtä aktiivisena. Uudet jäsenet ovat erittäin tervetulleita. foorumia pääsee lukemaan, kun sinne on kirjautunut. Kirjautuminen pitää hyväksyä jonkun valvojan toimesta. Tähän menee yleensä muutama päivä.

Foorumille kirjautuminen kannattaa nyt, sillä tälläkin hetkellä on menossa esim. ystävänpäiväkysely, jonka jokainen osallistuja saa palkinnoksi postikortin! Valitsemallaan Klaanin hahmon kuvalla ja Raymond Thompsonin nimikirjoituksella varustettuna tietenkkin! Käynnissä on myös vuosiäänestys 2011, jolla kerätään palautetta sivustosta ja foorumista. Myös tämän yhteydessä on mahdollista arpoa postikortteja osallistujien kesken.

ICONEJA JA ALLEKIRJOITUSKUVIA

12.2.2012 Postittanut ZipzuLisäsin jälleen mediaan uusia iconeja ja allekirjoituskuvia. Tällä kertaa mukana on paljon ystävänpäivään sopivia ja eri pareista tehtyjä iconeja ja signuja. Käykääpä katsomassa!

UUSI DEMO

11.2.2012 Postittanut Zipzu

Klaanin omalla kanavalla on julkaistu ainutlaatuinen demo uudesta kappaleesta 'Lost In You'. Kappale on rakkauslaulu, joka sopii hyvin vaikkapa Amberin ja Brayn teemalauluksi (kuten videolta käy ilmi). Videolla puhuu myös Dwayne Cameron (Bray). Erityiset kiitokset demosta Cloud9 esittää Ray Thompsonille, John Williamsille ja Sarah Nahshieneth'lle, jotka siis ovat kappaletta työstäneet.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

ENNEN JULKAISEMATTOMIA KUVIA

11.2.2012 Postittanut Zipzu

Cloud9 on julkaissut facebookissa uusia kuvia Klaaniin liittyen. Samalla he kertovat, että lisää ennen näkemättömiä kuvia on luvassa. Eli toivottavasti saamme nähdä pian lisää ennen julkaisemattomia promokuvia eri kausilta. Lisäsin nämä uudet kuvat galleriaamme.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

ICONEJA JA ALLEKIRJOITUSKUVIA

6.2.2012 Postittanut Zipzu

Lisäsin paljon uusia iconeja ja allekirjoituskuvia mediaan. Uusin myös koko setit-osion, johon olen nyt koonnut tekemistäni signuista ja avoista yhdistelmiä, jotta teidän kävijöiden olisi helpompi löytää yhteensopivia pareja. Kaikki seteistä löytyvät jutut löytyvät siis myös iconeista ja allekirjoituskuvista. Kaikki iconini ovat 100x100 kokoa.

FANITAVAROIDEN JA MEDIAN PÄIVITTELYÄ

5.2.2012 Postittanut Zipzu

Päivitin fanituotteista DVD ja CD sivut. Kummallekin sivulle on päivitetty viime aikoina julkaistut uutuudet.

Siirsin myös joulukalenterista löytyvät mediat omille sivuilleen, eli nyt löytyy median puolelta uusia iconeja, kirjanmerkkejä, taustoja ja signuja. Lajittelin iconejani myös hieman uudelleen, jotta sieltä olisi helpompi löytää mieleinen. Ja jos joltain meni joulukalenteri kokonaan ohi, niin se löytyy vielä täältä.

Sivulle on päivitetty myös uudet virhesivut ja voit kurkata täältä, miltä ne nyt näyttävät. Mainittakoon vielä, että päivitin myös krediitit ja versiot.

VALVOJAN KAAPU

5.2.2012 Postittanut Zipzu

Cloud 9 julkais facebookissa kuvan Valvojan rooliasusta, joka on juuri tullut kuivapesusta ja lähetetään pian sen voittaneelle onnelliselle fanille. Olisi se kyllä hienoa voittaa jokin sarjan aito rooliasu, eikös?

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

LISÄÄ NOVELLEJA!

4.2.2012 Postittanut Zipzu

A J Pennin kirjoittama novelli A New Tomorrow on saanut niin hyvän vastaanoton, että virallinen taho vahvisti nyt novellien saavan jatkoa ja seuraava novelli julkaistaan vielä tämän vuoden aikana. A J Penn toimii tämän seuraavankin novellin kirjoittajana. Myös Raymond Thompson on väläytellyt ideaa kirjoittaa esiosa sarjalle, eli luoda novelli, jonka tapahtumat sijoittuisivat aikaan ennen sarjan ensimmäistä jaksoa! Ray ja Harry Duffin ideoivat myös yhdessä joitakin novelleja, joten hyvällä tuurilla tämän vuoden aikana voidaan julkaista vielä 2-3 uutta novellia!

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

FANFICTIONEJA

4.2.2012 Postittanut Zipzu

Fanfiction-osiosta löytyy uusia tarinoita, sillä järjestimme foorumilla haasteen, jonka aiheena oli rakkaustarina. Kaikkien osallistuneiden tarinat on lisätty sivustolle ja ne voi käydä lukemassa täältä.

KLAANIN 2. JAKSO NETISSÄ

4.2.2012 Postittanut Zipzu

Virallinen taho on vihdoin ladannut YouTubeen Klaanin ensimmäisen kauden toisen ajkson englanniksi. Jaksoja on tulossa vielä lisää, mutta valitettavasti virallinen tho ei voi jokaista jaksoa ladata, koska tämä aiheuttaisi ongelmia DVD-boxeja myyvien tahojen ja myös eri tv-kanavien suunnalta. Upotin jakson myös tähän alle.

Lähde: The Tribe (Official) Facebook

VANHA FANICHAT JA PALJON KUVIA GALLERIAAN

2.2.2012 Postittanut Katharine

Nappasin Klaani dvd:ltä satoja kuvia vuoden 2003 kiertueelta galleriaan! Lisäsin myös Michael Wesley-Smithin (Jack) vanhan fanichatin sivuille.

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.