Arkiston otsikkokuva

FLEUR TUMMAHIUKSISENA!

28.2.2011 Postittanut Zipzu

Fleur Saville (Ruby) esiintyy elokuvassa Tangiwai tummahiuksisena! Katso kuva hänestä täältä! (kiitos TribeHeaven) Elokuva on 1953 vuoteen sijoittuva rakkaustarina. Elokuva kuvattiin Wellingtonissa marraskuun ja joulukuun aikana vuonna 2010. Elokuvan tekijä on tuottaja ja kirjoittaja Paula Boock, joka on kirjoittanut Klaanin liittyvän kirjan Power & Chaos.

Lähde: Tribe Heaven

VIRALLINEN TIEDOTE

28.2.2011 Postittanut Zipzu

Facebookin kautta on julkasitu Raymond Thompsonin tiedote, jossa valaistaan hieman tarkemmin, mitä Klaaniin liittyvää tämän kevään ja vuoden aikana on luvassa. Voitte katsoa koko tiedotteen englanniksi täältä.

Pääkohtia suomennettuna tiedotteesta: Klaanin virallisen sivun uudelleen aktivointia työstetään parhaillaan. Eli Tribeworld aiotaan aktivoida uudelleen ja se tulee uudistumaan. Sivun uudistuksen toivotaan olevan valmis huhtikuuhun mennessä. Ensimmäinen novelli tullaan mahdollisesti ennakkojulkaisemaan facebookissa huhtikuun lopussa tai toukokuun alussa. Tämän jälkeen se tulee muuhun levitykseen. Toisen novellin (työnimi Keeping The Dream Alive) ensimmäinen vedos on jo kirjoitettu ja toinen vedos kirjoitetaan maaliskuussa. Kolmas versio kirjoitetaan todennäköisesti huhtikuussa ja tämä tarkoittaisi sitä, että novelli julkaistaisiin toukuun lopussa tai kesäkuun alussa. Nämä kaksi novellia julkaistaan siis varmasti tänä vuonna. Raymond Thompsonille on ehdotettu myös eräänlaisen kulissien takana -kirja kirjoittamista. Klaanin musiikkia tullaan julkaisemaan iTunesin kautta ja ensimmäiset kappaleet pitäisi julkaista maaliskuun lopussa tai huhtikuun alussa. Julkaistavat kappaleet tulevat olemaan tuttuja suosikkikappaleita, uusia ennen kuulemattomia miksauksia ja mahdollisesti täysin uutta materiaalia, jota tullaan lähiaikoina nauhoittamaan. Suunnitteilla on myös erilaisia hahmojen taustoja avaavia kertomuksia, Klaanin ensimmäisen jakson julkaisu Raymond Thompsonin kommenttiraidalla ja fanclubin mahdollinen uudelleen aktivointi.

Lähde: Tribe Official Facebook

VIDEOITA ANTONIASTA JA ARISTA

28.2.2011 Postittanut Zipzu

Olemme jo aiemmin uutisoineet, että Ari Boyland (KC) on ehdolla Cleo lehden vuoden poikamieheksi. Tähän äänestykseen liittyen Arista on tehty radiohaastattelu. Voit katsoa videon haastattelusta alta.

Antonia Prebble (Trudy) vieraili sarjassa The Almighty Johnsons jaksossa "God’s Gift to Zebras". Hän esittää opiskelija/kirjaston hoitaja Sonjaa. YouTubesta löytyy video, jossa nähdään Antonian ensimmäinen kohtaus. Video alla.

Lähde: Tribe Heaven

DANIEL JAMESIN FANICHAT

28.2.2011 Postittanut Zipzu

Klaanin virallisella sivulla oli viime sunnuntaina fanichat, jossa vieraili Klaani Zoot eli Daniel James. Chatissa oli jälleen paljon ihmisiä paikalla esittämässä innokkaasti kysymyksiä. Daniel ehti vastata moniin kysymyksiin ja saimme paljon uutta mielenkiintoista infoa Danielista. Omaankin kysymykseeni sain vastauksen. Huomion arvosita oli ainakin se, että Daniel piti paljon Zootin esittäisestä ja hän olisi valmis osallistumaan Klaanin kuudennen kauden tekemiseen, jos sellainen tulisi. Chatin jälkeen soitettiin jälleen kaksi fanipuhelua. Daniel soitti eräälle synttärisankarille ja arvotulle chattiin osallistuneelle.

Seuraava fanichat on tulossa joskus tulevaisuudessa, mutta vielä ei kerrottu tarkempaa ajankohtaa, eikä osallistuvan näyttelijän nimeä paljastettu. Moni fani toivoi, että seuraavaksi chattiin saataisiin joku naispuolinen näyttelijä.

Chatin jälkeen Cloud 9 julkaisi myös uuden trailerin, tällä kertaa sarjasta Enid Blyton Secret Series, joka on Klaanin lisäksi ainoa Cloud 9:n sarja, jossa Daniel James on näytellyt. Sarjassa nähdään myös Jennyfer Jewell (Ellie). Katso video täältä.

Lähde: Tribe Official Facebook

ELLA TÄYTTÄÄ VUOSIA!

24.2.2011 Postittanut Zipzu

Ella Wilks (Danni) täyttää tänään 28-vuotta! Ellasta voitte lueka lisää täältä ja hänen haastattelujaan löytyy suomennettuna täältä.

ATLANTIS HIGH-SARJA

23.2.2011 Postittanut Jeanne

Olen tehnyt jutun Atantis High-sarjasta. (linkki.) Uudesta galleriasta löytyy myös paljon kuvia sarjasta. Sarja on Raymond Thompsonin ja Cloud 9:nen produktio joka kuvattiin vuosina 2001-2002 Uudessa-Seelannissa eli Klaanin toisen kauden kuvausten aikoihin. Sarjassa esiintyy surffareita, kauniita ihmisiä, supersankareita ja avaruusolentoja. Kuvauspaikat ovat myös osittain samoja kuin klaanissa. Sarja keskittyy Atlantis High -nimisen lukion ympärille, jonka oppilaat ja opettajat ovat hyvin eriskummallisia tavoiltaan. Giles Gordon (Michael Wesley) on sarjan nörtti ja tarinan pääkertoja joka muuttaa tähän rannikkokaupunkiin äitinsä kanssa ja tutustuu outoihin luokkatovereihinsa. Michael Wesleyn lisäksi Klaanista tuttuja näyttelijöitä sarjassa ovat Victoria Spence, jolla on sarjassa jopa kaksi roolihahmoa, sekä Laura Wilson joka esittää suosikkirooliaan Jet Marigoldia sekä Lee Donoghue, joka esittää koulun suosittua poikaa, jolla on myös salattu elämä supersankarina! Sarjassa esiintyy myös muita Klaanista tuttuja näyttelijöitä, kuten Nedin, Andyn, Top-Hatin, Mozin ja Javan näyttelijät!

DANIEL JAMESIN VIESTI

23.2.2011 Postittanut Zipzu

Virallisen fanisivun kautta on julkaistu Daniel Jamesin ääniviesti liittyen ensi sunnuntain chattiin. Hän odottaa chattia innolla ja kiittää faneja, koska he ovat jaksaneet näin pitkään fanittaa sarjaa. Kuuntele viesti täältä.

Lähde: Tribe Official Facebook

KESKIVIIKKONA PELATAAN TAAS CHATISSA!

21.2.2011 Postittanut Jeanne

Seuraava roolipeli pelataan chatissa ylihuomenna ke 23.2.2011 klo 18.00. Vuorossa on 3. perättäinen roolipeli. Roolipeli sivulla voit lukea mitä aikaisemmissa roolipeleissa on tapahtunut. Pelissä mukana ovat seuraavat hahmot: Tai-San (Zipzu), Mega (Sifera), Siva (Jeanne), Ebony (Kathy), Bray, Jack (Viltsu) ja Ved (Tres). Ainakin Sifera, Bray, Zipzu ja Jeanne ilmoittavat pääsevänsä paikalle. Myös uudet liittyjät ovat toki aina tervetulleita mukaan.


ARKISTO SIIRRETTY

20.2.2011 Postittanut Zipzu

Olen siirtänyt uutis- ja päivitys arkiston Arkulle ja samalla arkistoin kaikki viime vuoden uutiset. Arkistosta puuttuu vielä toistaiseksi vuoden 2009 uutiset, mutta koodaan ne sinne lähitulevaisuudessa. Siirsin myös tammikuun uutiset tästäe tusivulta arkistoon. Eli jos vanhoja uutisia haluatte katsella, ne löytyvät täältä!

Seuraavaan viralliseen fanichattiin on muuten enää viikko aikaa! Eli viikon päästä 27.2. klo 10 aamulla (Suomen aikaa) on mahdollisuus chatata Daniel James (Zoot) kanssa facebookin virallisella sivustolla. Jälleen osallistujista arvotaan yksi onnellinen, joka saa chatin päätteeksi puhelinsoiton Daniel Jamesilta! Älä missaa tätä!

ARI MUSIIKKIVIDEOLLA

20.2.2011 Postittanut Zipzu

Ari Boyland (KC) nähdään Mr. Roberellin musiikkivideolla Roman Sandals. Alta näet hullunkurisen videon, jossa Ari on isossa roolissa. Hän "laulaa" kappaleen ja kävelee piirretyssä maailmassa.

Lähde: Tribe Heaven

JESSIEN VIDEO SUURSUOSIOSSA

20.2.2011 Postittanut Zipzu

Klaanissa pienessä roolissa nähty Jessie Gurunathan (farmin tyttö Dawn) on ystävänsä kanssa tehnyt YouTubeen videon, josta on tullut yllättäen oikea sensaatio! Jessie Gurunathan kuvasi ystävänsä Reanin Johannink'n kanssa videon, joka paljastaa, mitä selkämme takana tapahtuu. Tytöt asettivat salakameran tarkkailemaan takanaan kulkevia ihmisiä ja lopputuloksen he latasivat YouTubeen. Video on saanut miljoonia katsojia ja huomiota myös mediassa. Katso video alta.

Tytöt olivat hyvin otettuja videon saamasta suuresta huomiosta ja tekivät myös "Behind the Scenes" videon liittyen aiheeseen. Katso alta, miten tytöt toteuttivat videonsa.

Jessien voi bongata tällä hetkellä myös Sunday Star Times Magazine lehden kannesta. Katso kansikuva täältä.

Lähde: Tribe Heaven

ANTONIA KIIREISENÄ

19.2.2011 Postittanut Zipzu

Antonia Prebble (Trudy) on vieraillut ahkerasti eri sarjoissa, joita esitetään Uudessa-Seelannissa. 11.2. hänet nähtiin komediasarjan Super City vierailevana tähtenä. Ensi viikolla 20.2. Uudessa-Seelannissa TV3:lla nähdään sarjan The Almighty Johnsonsjakso, jossa Antonia vierailee.

Antonian viralliset sivut ovat saaneet uuden hienon ulkoasun ja se on ehdottomasti näkemisen arvoinen, joten käy kurkistamassa tänne!

Lähde: Tribe Heaven

MICHELLEN HAASTATTELU

19.2.2011 Postittanut Zipzu

Michelle Ang (Tai-San) osallistui juuri vasta ensimmäiseen suurren ensi-iltaansa Hollywoodissa (Big Momma's House 3) ja nyt hänen tähdittämä toinen elokuva on pian saapumassa valkokankaalle Uudessa-Seelannissa. Kyseessähän on siis elokuva My Wedding And Other Secrets. Elokuvasta löytyy paljon lisäinfoa ja esim kuvia sen viralliselta sivulta ja facebookista, jonka kautta on hyvin helppo seurata viimeisimpiä uutisia liittyen elokuvaan.

Michelleä ja kahta muuta sarjan naisnäyttelijää on haastateltu ja heidän haastattelusna voitte lukea MindFoodin sivulta. Yritän ehtiä jossain vaiheessa suomentaa haastattelun myös tänne sivulle.

Lähde: Tribe Heaven

MATT MUSISOI

19.2.2011 Postittanut Zipzu

Matt Robinson (Slade) julkaisee 14.3. bändinsä Last Picture Show'n kanssa uuden albumin, joka sisältää neljä uutta kappaletta. Matt itse laulaa ja soittaa koskettimia bändissä. John Mullaney soittaa kitaraa ja rumpuihin on saatu uudeksi vahvistukseksi Gaz Cooper. EP, joka kantaa nimeä Breaking The Cages julkaistaan iTunesissa, Spoitifyssa, Paly.Com:ssa, jne. Lisäksi Last.fm:n kautta voi ladata ilmaista musiikkia bändiltä! Siirry tänne, jos ilmainen musiikki kiinnostaa ja katso MySpacesta uusi hienoja kuvia bändistä!

Lähde: Tribe Heaven

MICHELLE ENSI-ILLASSA

14.2.2011 Postittanut Zipzu

Michelle Ang (Tai-San) oli elokuvan Big Momma's House 3 ensi-illassa 10.2.2011. Alla video, jolla häntä haastatellaan. Voitte katso lisäksi kuvia täältä.

Lähde: Tribe Heaven Twitter

KLAANIN TRAILERI

14.2.2011 Postittanut Zipzu

Cloud 9 on näin ystävävpäivän kunniaksi julkaissut Klaanin trailerin! Traileri on yli 12min pitkä ja sisältää paljon hauskoja ja nostalgisia kohtauksai eri tuotantokausilta. Katso traileri täältä.

Lähde: Tribe Official Facebook

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄVIÄÄ!

13.2.2011 Postittanut Zipzu

The Tribe - Klaanin ylläpito haluaa toivottaa hyvää ystävänpäivää (joka on siis huomenna) kaikille kävijöille ja erityisesti myös affeille! Kortin saa napata omille sivuilleen tästä, mutta koitan ehtiä huomisen aikana kiertää affit läpi ja jättää kortin myös heidän tagboardeilleen!

ARI VUODEN POIKAMIES?

13.2.2011 Postittanut Zipzu

Ari Boyland (KC) on ehdolla Cleo Magazinen äänestyksessä vuoden 2011 poikamieheksi! Voit lukea äänestyksestä lisää ja katsoa kuvat komeasta Arista täältä! Aria voi äänestää tästä linkistä. Cleo Magazinen helmikuun numeron mukana tulee kalenteri poikamiesehdokkaista, jossa myös Ari poseeraa.

Suomensin Cleo Magazinen haastattelun Arista ja voit lukea sen täältä!

Lähde: Tribe Heaven

FANIT KUVAUKSISSA

13.2.2011 Postittanut Katharine

Millaista olisi ollut päästä katsomaan Klaani sarjan kolmannen tuotantokauden kuvauksia? Lue sivuiltamme neljän englantilaisen tytön kokemuksista sarjan kuvauksissa. He pääsivät haastattelemaan näyttelijöitä, tutkimaan Cloud 9 studioita sekä myös näyttelemään sivuhahmoja!

SYNTYMÄPÄIVÄ

12.2.2011 Postittanut Zipzu

Aswath Sundarasen eli Klaanin Dal juhli syntymäpäiväänsä 12.2. ja täytti 25-vuotta. Onnea hänelle! Voitte lukea hieman lisää hänestä täältä ja Dal hahmosta täältä.

KOLMANNEN KAUDEN KUVAUKSET

12.2.2011 Postittanut Katharine

Tutustu nyt vapaasti suomennettuun päiväkirjaan kolmannen kauden kuvauksista! Kuvaukset alkoivat 4.7.2000 ja päättyivät 8.12.2000. Päiväkirjasta voit lukea kuvauskohteista, eläimistä, vallinneesta säästä, aikaisista aamuherätyksistä ja viikonloppujen vietosta sekä uudesta kahvilasta Take 9. Mutta kuka on mystinen Panther, jonka sanotaan olevan uusi hahmo kolmannella kaudella? Ketkä pääsivät Film Awards gaalaan? Kuka oli harmissaan siitä, että kaikki lapset olivat kasvaneet häntä pidemmiksi kuvaustauon aikana? Miten Klaani albumin mainostus sujui kuvausten ohella? Entä mitä tapahtui, kun joki alkoi tulvia ja sähköt menivät poikki? Lue päiväkirjasta tarkemmin!

UUSI GALLERIA

12.2.2011 Postittanut Zipzu

Galleriamme on täysin uudistunut! Uusi galleriamme hostina toimii SoSugary ja ulkaosun on koodannut Marie Variatio Delectat'sta (otsikkokuva on miun tekemäni)! Kiitos kummallekin taholle! Galleriassa on tällä hetkellä melkein 1000 kuvaa ja koitamme niitä jatkuvasti lisätä. Monet kuvista ovat ylläpidon itse cappaamia, joten vastaavia ei ihan joka galleriasta löydy.

Foorumille on tullut uusi vaaleanpunainen teema, joka sopii sivuston nykyiseen pinkkiin ulkoasuun mainiosti. Voit vaihtaa sen foorumin ulkoasuksi niin halutessasi foorumin vasemmasta alakulmasta (choose a theme).

ELOKUVASTA VIRALLISTA TIETOA

8.2.2011 Postittanut Zipzu

Jo aiemmin Klaanin virallisen facebooksivun julkaisemisen yhteydessä mainittiin, että kehitteillä on Klaaniin liittyvä elokuva. Tänään facebookissa on julkaistu virallinen tiedote asiasta, elokuva Klaanista on siis tulossa! Elokuvan tekee Cloud 9 ja se kantaa toistaiseksi nimeä Tribes (vapaasti suomennettuan Klaanit). Elokuva on sovellus maailmanlaajuisen suosion saaneesta The Tribe (Klaani) tv-sarjasta. Tiedote on otsikoitu vapaasti suomennettuna "Ilmiö nimeltä Klaani saapuu valkokankaalle!". Katso tiedote täältä!

Klaanin luoja Raymond Thompson tekee elokuvaan käsikirjoituksen ja efekteistä elokuvassa tulee vastaamaan Richard Taylor tiimeineen, joka ovat monesti palkittuja ja hänen kädenjälkensä näkyy mm. Taru Sormusten Herra Trilogiassa, Avatarissa ja Narnian Tarinoissa. Ohjaajaksi on ehdolla eräs nimekäs ohjaaja, jonka nimeä ei haluta vielä paljastaa, koska neuvottelut ovat kesken. Odotamme lähituleivaisuudessa tietoa elokuvan ohjaajasta. Tekijätiimi vaikuttaa siis lupaavalta.

Tiedotteessa painotetaan, että elokuva on vasta kehittelyvaiheessa, joten sen valmistuminen vie todennäköisesti useita kuukausia. Elokuvan tekeminen on hidasta ja työlästä. Raymond Thompson kuitenkin nauttii suuresti käsikirjoituksen tekemisestä ja on myös lupautunut mahdollisesti lähitulevaisuudessa vastaamaan fanien kysymyksiin facebookissa koskien esim kuudetta tuotantokautta ja novelleja, joista faneilla on paljon kysyttävää. Tällä hetkellä hän on niin kiireinen, ettei kyseistä kyselytuokiota pystytä heti järjestämään, mutta tämmöinen olisi luvassa mahdollisesti myöhemmin.

Lähde: Tribe Official Facebook

HAASTATTELUJA JA SKANNAUKSIA

6.2.2011 Postittanut Zipzu

Fanitavaroihin on lisätty skannauksia joistakin fanituotteista, joita meiltä valvojilta löytyy. Katso skannaukset täältä!

Michelle Angin (Tai-San) haastattelutja on lisätty sivulle pari kappaletta. Voit lukea ne täältä. Lisää haastatteluja Michelleltä ja muiltakin on tulossa kun ehdin suomentamaan.

CHAT ROOLIPELI MAANANTAINA

6.2.2011 Postittanut Jeanne

Seuraava Chat roolipeli on huomenna klo 18.30! Ainakin Jeanne, Zipzu, Tres, Sifera ja Katharine ovat varmistaneet pääsevänsä paikalle. Myös kaikki uteliaat uudet tyypit, tevetuloa mukaan! Roolipeliä on pelattu vasta kerran aikaisemmin joten siihen kerkeää vielä hyvin mukaan. Toivottavasti ehdit tutustua chatroolipelin sääntöihin sitä ennen.

TOISEN KAUDEN KUVAUKSET

5.2.2011 Postittanut Katharine

Voit lukea nyt kokonaan valmistuneen ja vapaasti suomennetun päiväkirjan toisen tuotantokauden kuvauksista! Kuvaukset alkoivat 9.8.1999 ja päättyivät 4.2.2000. Päiväkirjasta saat selville, missä kuvauskohteissa kautta kuvattiin, mitä eläimiä siinä käytettiin, millainen sää kuvauspäivinä oli, mitä näyttelijät tekivät viikonloppuisin, mihin aikaan näyttelijät joutuivat aloittamaan työt aamulla ja miten näyttelijöiden syntymäpäiviä vietettiin. Mielenkiintoisinta on lukea siitä, kuka osallistui New Zealand Television Awards palkintogaalaan kuvausten ohella tai mitä näyttelijät tekivät Westpac Stadiumilla 30 000 henkilön yleisön edessä! Lisäksi näyttelijät juhlivat Guy Fawkesin yötä ja pitivät grillibileet. Lue päiväkirjasta tarkemmin!

SEURAAVA VIRALLINEN FANICHATTI

4.2.2011 Postittanut Zipzu

Seuraavan fanichatin ajankohta on varmistunut! Daniel James (Zoot) vastaa facebookissa virallisella sivulla fanien kysymyksiin sunnuntaina 27.2. samaan kellonaikaan kuin viimeksi, eli klo 10 aamulla (Suomen aikaan). Fanichatit näyttäisivät siis vakiintuvan sunnuntaille, joka on minusta oikein hyvä päivä. Ja kellonaikakaan ei ole meille täällä Suomessa liian aikainen/myöhäinen. Jos et pääse paikalle itse chattiin, voit jättää kysymyksesi etukäteen tänne! Ja jälleen joku onnellinen fani saa chatin jälkeen puhelinsoiton!

Lähde: Tribe Official Facebook

DVD TRIVIAA

4.2.2011 Postittanut Zipzu

Australiassa julkaistavan ensimmäisen kauden DVD:n kannen kuvan voi katsoa isompana nyt theTribeCastista. Huomioikaa myös yhtäläisyys virallisen facebooksivun profiilikuvaan.

Sitten hieman triviaa liittyen Euroopassa julkaistuihin kansiin: Ensimmäisen ja toisen kauden kannet (kuvat yllä) on suunnitellut Klaanin fani David Crichton. Kuvia ensimmäisen kauden eurooppalaisen DVD boxin sisäkansista löytyy muuten täällä. Lisää yleisesti kaikista julkaistuista DVD boxeista on täällä.

Lähde: Tribe Heaven

BETH PUHUU HÄISTÄ

4.2.2011 Postittanut Zipzu

Beth Allen (Amber) on tehnyt haastattelun, jossa puhutaan paljon hänen tulevista häistään. Beth on ollut kihloissa poikaystävänsä Charlie McDermottin kanssa jo vuoden. Charlie on Aucklandin The Basement teatterin johtaja ja näyttelijä. Kihlausta ennen pari seurusteli 18 kuukautta. Tulevissa häissä Bethin morsiusneitoina toimivat hänen siskonsa Dinah ja Klaanistakin tuttu Antonia Prebble (Trudy). Lue haastattelu kokonaan täältä!

Häihin liittyen uutisoidaan vielä, että Michelle Angin (Tai-San) elokuvan My Wedding And Other Secrets virallinen sivu on nyt auennut tänne! Tsekkaa esim kattava galleria, jossa on kauniita kuvia Michellestä!

Lähde: Beth Allen Webs, SPP Twitter

KIERTUEVIDEO

2.2.2011 Postittanut Zipzu

Cloud9 on jälleen julkaissut ennennäkemätöntä materiaalia, nyt liittyen Klaanilaisten kiertueeseen ympäri Eurooppaa! Katso video täältä!

Myöhemmin on tulossa ennen näkemätöntä materiaalia myös sarjoista The Enid Blyton Secret Series ja Klaani.

Lähde: Tribe Official Facebook

LISÄÄ JUTTUJA SISARUKSISTA

2.2.2011 Postittanut Jeanne

Olen tehnyt sivuille lisää uusia juttuja sisaruksista! Nyt Patsyn ja Paulin lisäksi löytyy myös jutut näistä veljeksistä, joiden tarinoissa muuten on jonkin verran samaa. ;)

Veljekset 5. kaudella: Mega ja Slade & 1. kaudella: Bray ja Zoot

Arkisto on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.