ZOOTISTIT

Klaanin esittely

Zootistit nimisen klaanin perustaa viidennellä kaudella Siva, Java ja Ebony. Klaani palvoo uudesti syntynyttä Zootia. He uskovat Zootin palanneen takaisin henkiin ja he mellakoivat kaupungilla, pakottaen muut klaanit etsimään turvaa Megan kaupungista ja maaseudulta. Oikeasti Zootistien klaani kuuluu Megan ja Javan kaupungin valtaamis-suunnitelmaan.

Mega pystyi heijastamaan hotellin käytävällä hologrammikuvaa Zootista, ja hän pystyi puhumaan Zootin äänellä (muokaten äänensä tietokoneella) ja käymään siten "Zootina" vuoropuhelua Ebonyn kanssa. Hänellä oli apuna myös Zootin kaksoisolento Darryl, joka oli meikattu ja puettu aivan Zootin näköiseksi.

Java vaivutti Ebonyn aina iltaisin Paratiisi-uniin laittamalla tämän päähän virtuaalikypärän, ja piti yllä harhaluuloa vakuuttamalla Ebonylle itsekin näkevänsä Zootin. Sivalle hän selitti tämän uskottelun olevan ihan harmitonta ja että lopulta olisi heille parempi, että Ebony uskoisi lujasti Zootiin ja hankkisi heille kannattajia. Java ei kertonut Sivalle, että Zootistien perimmäinen tarkoitus oli tarjota Megalle joku vihollinen, jota vastaan hän uskotteli kaikille taistelevansa.

Zootistit antoivat Megalle syyn ryhtyä turvallisuustoimiin kaupungissa ja jakaa kaupunki valvottuun "turva-alueeseen", jonne kaikki olivat vapaita muuttamaan. Java oli mukana Megan juonessa ja hän kantoi yhä Ebonylle kaunaa siitä, että tämä aikoinaan petti Sivan ja hänet Hurjissa, sekä riisti Ramin häneltä, joten hän nautti katsoa vierestä kun Ebony oli ihan hänen armoilla ja teki itsestään naurettavan.

Zootin "toista tulemista" oli alustettu erilaisin flaijerein ja julistein, joita Megan kätyrit olivat liimanneet rakennusten seiniin, ja monet kaupungin nuoret olivat nähneet Zootin elävänä; Mega oli heijastanut kaupungilla muutaman kerran kolmiulotteista hologrammikuvaa Zootista, toisinaan taas kyseessä oli Darryl, ja huhupuheet levisivät kaupungilla kiivaina, ja jotkut uskoivat Ostarinrottien valehdelleen, että Zoot oli kuollut. Sisarten ei ollut vaikeaa hankkia seuraajia, kun nuoret olivat valmiiksi sekaisin ja peloissaan - he tarvitsivat vain Ebonysta hullun johtohahmon, ja uusi Zootistien klaani oli syntynyt.

Zootistit kontrolloivat koko kaupunkia Megan aitaaman turva-alueen ulkopuolella. Heidän tukikohta perustettiin vanhalle koululle, missä Ebony oli tavannut Zootin ensimmäistä kertaa, ja pojan nimi oli silloin vielä ollut Martin. Siinä luokassa hän oli ensimmäisen kerran kuullut Zootin lausuvan kuuluisan “Power and Chaos” huudon. Siva ja Java olivat aluksi sitä vastaan, että he muuttaisivat koululle. He huomauttivat, että koulua olisi todella hankala puolustaa, mutta Ebony piti itsepintaisesti päänsä. Siinä nähtiin hyvin, ettei Ebonyn järjen ääni kulkenut kovin kirkkaana. Java meni jopa niin pitkälle, että naitti Ebonyn näkymättömän Zootin kanssa koululla. Zootistitytöt laittoivat Ebonyn valmiiksi häitä varten, Java toimi liiton siunaajana ja Siva morsiusneitona.

Ebony oli polttanut sydämensä pahasti aiemmissa miessuhteissaan, ja halusi siis, että tähän klaaniin, joka rakentui heidän kolmen sisaren (ja Zootin hengen) ympärille, kuuluisi vain vahvoja naisia. Klaaniin hyväksyttiin myös miehiä, mutta he olisivat heidän alamaisia. Zootistit ajelivat Zootin poliisiautossa ympäriinsä ja marssivat pitkin kaupunkia kiusaten ja vangiten tielleen sattuvia. Vaatetus oli punamustaa ja heidän tyylinsä kopioi Zootia niin käytöksen kuin pukeutumisen osalta rastoineen, hattuineen ja kauluspaitoineen, mikä ei ollut todellakaan ollut Hurjien aikaan tapana. Osalla Zootistitytöistä oli toisaalta raitasukkia ja punaisia ballerinahameita. He eivät olleet ollenkaan samanlaisia taistelijoita kuin Hurjien soturit aikanaan vaan vaikuttivat enemmän glamourhenkisiltä teinipojilta ja prinsessoilta.

Eläintarhassa he pitävät vankina kaikkia ei-uskovia, ja epäystävällisiä miespuolisia henkilöitä, ja Ebony päätti mielivaltaisesti heidän kohtalosta. Jos he miellyttivät Ebonya, heidät saatettiin ottaa orjiksi. Monesti Ebony käänsi kasvonsa taivaalle ja kysyi Zootin mielipidettä. Eläintarhassa oli nälkäisiä leijonia, mikä oli omiaan lisäämään vankien pelkoa. Juuri eläintarhassa Ebony tutustui paremmin Sladeen, ja mies miellytti häntä kutsumalla Ebonya "kuumaksi beibeksi", mutta Slade onnistui kuitenkin ovelasti pakenemaan esittäen rampaa.

Mega ujutti Ebonyn paratiisiohjelmaan viestin, jonka tarkoituksena oli saada Ebony pitämään kansalle puhe. Kaupungilla pidetyn puheen Mega ja Java järjestivät osittaisen auringonpimennyksen aikaan joka toisi siihen lisädramatiikkaa. Zootin oli määrä ilmestyä puheen aikana ja näyttäytyä todellisena, ja Mega oli järjestänyt Darryllin tilaisuuteen esiintymään Zootina täydelliseksi kopioksi meikattuna. Ebonyn puhe upposi kansaan ja Darrylin ilmestyminen onnistui hämäämään Ebonyn ja koko katsomon. Tapahtuma sai kulisseissa ei-toivotun lopun, kun Darryl ei meinannut saada esiintymisestä tarpeekseen ja olisi halunnut rynnätä takaisin lavalle suosionosoitusten keskelle, jolloin Megalle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin ampua hänet tajuttomaksi. Ebony ilmestyi järkyttyneenä paikalle todistamaan tapausta.Slade huomasi sattumalta missä tilassa Ebony oli, kun nainen istui Zootin poliisiautossa tuijottaen tyhjyyteen, ja käsi roikkui velttona auton ikkunasta. Slade meni eräänä yönä ikkunasta Ebonyn makuuhuoneeseen koululla ja riisti kypärän tytön kasvoilta, havahduttaen Ebonyn siihen mitä hänelle tehtiin. Hänelle ei jäänyt paljon aikaa, sillä Siva huomasi pian että huoneessa oli joku. Ebony kuitenkin valehteli, ettei siellä ollut käynyt ketään. Vähitellen Ebonyn silmät alkoivat avautua hänen ympärillään tapahtuvaan salaliittoon, ja että Siva ja Java valehtelivat hänelle. Ebony kovisteli siitä Sivaa, ja alkoi taistella Zootin ääntä vastaan hakkaamalla nyrkkeilysäkkiä. Ebony oli aluksi epävarma, mutta vahvistui häneen ihastuneen Sladen ansiosta ja tuli vähitellen omaksi itsekseen. Ebony jatkoi yhä sen jälkeen Javalle ja Zootisteille teeskentelyä, että uskoi muka Zootin olevan todellinen, eikä Java osannut epäillä, että mikään oli muuttunut, ja lopulta Ebony vangitsi pahaa-aavistamattoman Javan eläintarhaan, sekä vannoi kostavansa myös Megalle. Zootistit klaani ei pysynyt sen jälkeen enää kauaa koossa ilman johtohahmojaan.