KLAANI KIERTUEET VIDEOLLA

Klaani sarjan näyttelijät kiertueilla

Tribe Summer Tour 2003

Klaani sarjan näyttelijät olivat kiertueilla Englannissa ja Yhdysvalloissa. Kiertueet videokuvattiin osittain. Englannissa mukana olivat Caleb Ross (Lex), Beth Allen (Amber), Meryl Cassie (Ebony) ja Matt Robinson (Slade). He markkinoivat sarjan viidennettä tuotantokautta ja tapasivat paljon faneja, joista osa oli pukeutunut klaanimaisiin asuihin ja meikkeihin. Faneille näytettiin valkokankaalta pätkiä uusista jaksoista.

Tilaisuudessa järjestettiin pukukilpailu, jonka voittaja sai Klaani levyn. Fanit olivat tulleet paikalle Hollannista, Englannista ja ympäri maailmaa. Asia teki näyttelijöihin vaikutuksen. Näyttelijöitä myös haastateltiin. Meryl Cassielta kysyttiin, onko Matt Robinson hyvä suutelija, mihin Meryl vastasi "oh yeah", nauroi ja kosketti Mattin ojentamaa kättä. Englannissa kiertueen järjestämisessä oli mukana Unicef.

Caleb Ross (Lex), Beth Allen (Amber), Meryl Cassie (Ebony), Tom Hern (Ram) ja Michael Wesley-Smith (Jack) matkustivat Atlantaan, jossa järjestettiin DragonCon kulkue, jossa käveli ihmisiä erilaisissa asuissa. Meno oli huikeaa. Mukana oli mitä erikoisempia asuja ja ihmisiä. Klaani sarjan näyttelijät saivat istua vaunussa. Tom ampui Michaelia vesipyssyllä. Klaani osiossa olevat henkilöt huusivat voimaa ja kaaosta huutoja (power and chaos).

Näyttelijät saivat kierrellä ympäriinsä sen jälkeen, kun he olivat jakaneet nimikirjoituksia ja tavanneet faneja. Sarja voitti myös palkinnon. Tom Hern lausui Raymond Thompsonin puheen miehen puolesta, sillä hän ei itse päässyt paikalle. Meryl lauloi lavalla ja Tom räppäsi. Näyttelijöitä haastateltiin ryhmässä ja yksittäin. Haastattelut olivat rentoja ja kysymykset hyviä.