THE NEW TOMORROW

Esittelyssä Klaanin spinoff

Sarja

The New Tomorrow on uusiseelantilainen Cloud 9:n tuottama nuortensarja, joka on eräänlainen jatko-osa ja spinoff suositulle Cloud 9:n nuortensarjalle Klaanille (The Tribe). The New Tomorrow'n luoja on Klaanin taustallakin toiminut Raymond Thompson. Sarja sai ensiesityksensä Australian televisiossa vuonna 2005.

Sarjan tapahtumat sijoittuvat aikaan Klaanin viidennen kauden lopun jälkeen. Idea on sama kuin Klaanissa, eli maailmassa ei ole aikuisia, koska virus on tappanut heidät. Lasten täytyy keksiä itse keinot selvitä maailmassa ja rakentaa tulevaisuutta. The New Tomorrow seuraa erityisesti metsissä ja maalla elävien lasten elämää. Lapset ovat muodostaneet klaaneja ja joka klaanilla on sille tyypillinen asuinalue ja meikki. Kaikilla klaaneilla on oma visionsa siitä, millainen uuden maailman tulisi olla ja miten siellä pitäisi elää. Sarjan tärkeimmät klaanit ovat The Ants, The Barbs ja The Privileged.

Hahmot

Päähahmot:
Suluissa näyttelijän nimi ja perässä klaani.
Cass (Paige Shand-Haami) - The Ants
Dan (Rafe Custance) - The Ants
Erin (Arthur Caughley) - The Barbs
Faygar (Zoe Robins) - The Ants
Flame (Cameron Wakefield) - The Privileged
Gwyn (Henrietta Steventon) – The Discards / The Privilege
Harmony (Lara Custance) - The Privileged
Jag (Joshua Rippon) - The Barbs
Kwarli (Thomas Steventon) - The Barbs
Leanne (Katie Alexander) - The Barbs
Omar (Trey Brown) - The Ants
Sal (Abbey-May Wakefield) - The Ants
Shadow (James Shaw) – The Warps
Sky (Nick Fenton) – ei klaania
Zora (Felicity Milovanovich) - The Barbs

Sivuhahmot:
Igra
Lol
Magdar

KlaanitThe Ants

Klaani koostuu hyvin aroista, pelokkaista ja taikauskoisista lapsista. Klaania johtaa ylipapitar Faygar. Faygar on muiden klaanilaisten pelastaja ja johdattaja. Klaani elää menneisyydessä ja he uskovat esi-isien pelastavan heidät nykyisestä maailmasta. He palvovat esi-isiään.

The Barbs

Klaanin johtaja on soturi Zora. Klaani elää hyvin ekologisesti, tasapainossa luonnon kanssa ja he ovat yhtä ympäröivän maailman kanssa. Klaani asuu yksinkertaisissa majoissa, kuten esi-isänsäkin ja ottavat luonnosta vain sen mitä tarvitsevat. He palvovat aurinkoa, kuuta ja sadetta.

The Privileged

He kaikki omaavat kauniin ulkomuodon ja tiedostavat sen. Klaanilaiset ovat etuoikeutettuja parempaan elämään ja pitävät itseään muutenkin parempina kuin muut. Klaania johtaa Flame, mutta monet uskovat Harmonyn olevan paljolti kaiken juonittelun takana ja hänellä olevan lopulta suurin valta klaanissa. Klaani elää suuren joen varrella padon luona. Heillä on maanalaisia luolia ja tunneleita, joissa he elävät eristyksissä muusta maailmasta. Jotkut uskovat, että klaani hallitsee koneita ja he ovat hyökänneet vieraasta maasta muiden klaanien kimppuun.

The Discarded

He eivät ole niinkään klaani, vaan yhdistelmä monia eri klaaneja, joukko lapsia, jotka on karkoitettu alkuperäisestä klaanistaan. He elävät hyvin alkeellisissa oloissa kuten talonpojat. The Priviledged -klaanin jäsenet ovat tuominneet heidät orjiksi työskentelemään plantaaseillaan tai kaivoksissa.

The Warps

He ovat rohkeita, kurinalaisia ja fyysisesti hyväkuntoisia. Shadow on kaikkien kunnioittama ja pelkäämä henkilö, joka on valmis menemään aina muita pidemmälle, eivätkä hänen hermonsa ikinä petä. Klaani pelaa keskenään pelejä, jotka testaavat voimaa, rohkeutta ja kestävyyttä.

Linkit Klaaniin

001. Caleb Ross (Klaanin Lex) ja Vanessa Stacy (Klaanin Alice) ovat työskennelleet sarjan kulisseissa. Vanessa toimi sarjan nuorten äänivalmentajana.
002. The Ants -klaanin jäsenet palvovat Brayta esi-isänä, joka tulee ja pelastaa heidät kaikki. He myös uskovat, että Zoot on Brayn vastakohta, ilkeä voima, joka voi viekoitella heidät pahoihin tekoihin. Klaanilla on valokuvia Klaanissa esiintyneestä ostarista ja he uskovat sen olevan pyhä paikka.
003. Paljon on spekuloitu, että The New Tomorrow'n hahmot olisivat Klaanin hahmojen jälkeläisiä.
004. Sarjassa luolasta löytyy valokuvat kahdesta lapsesta. Nämä lapset ovat pikku-Bray (Amberin ja Brayn lapsi) ja Brady (Trudyn ja Zootin lapsi).
005. Hahmot Flame, Shadow, Harmony ja Omar olivat alkujaan Klaanin kutoskauden hahmoja. Tämä käy ilmi Klaanin kuudennen kauden parista julkaistusta käsikirjoituksesta.