KLAANIN SISARUKSET

Alice ja Ellie

Alice ja Ellie asuvat maatilalla ja tekevät kaikenlaisia maataloustöitä. Alice ryntää kaupunkiin etsimään vastalääkettä, kun Ellie saa tartunnan viruksesta. Hän toimii naarasleijonan tavoin saadakseen rakkaalle sisarelleen apua. Alice on muutenkin suojelevainen ja äidillinen luonne, kun taas Ellie on lapsekkaampi. Kumpikin kokee ostarille muutettuaan rakkaussuhteita, joista toiset menevät paremmin kuin toiset. Loppujen lopuksi sisarukset ovat aina toistensa tukena ja turvana. He lohduttavat aina toisiaan.

Sisarukset ovat hyvin määrätietoisia ja poliittisesti aktiivisia. Ellie päättää perustaa Amulet nimisen lehden ja kertoa sitä kautta ihmisille totuuden viruksesta ja muista kaupungin tapahtumista. Valitut klaanin aikaan sisarukset kapinoivat klaania vastaan ja levittävät propaganda lehtisiä. Alice myös toimii eri henkilöiden henkivartijana.

Ellie vaipuu syvään masennukseen, kun Teknot kidnappaavat Alicen ja vievät myös Jackin pois. Hän hautoo itsemurhaa ja yrittää tappaa Ebonyn pommilla. Teknot vievät Ellien pois, mutta hän palaa ostarille muistinsa menettäneenä. Lopulta Ellien muisti palaa ja hän saa elämänsä Jackin kanssa takaisin.