KLAANIN SISARUKSET

Ebony, Siva ja Java

Siskokset Klaani sarjassa

Java (Megan Alatini) oli siskoksista vanhin ja itsepäisin. Hän kuului Teknot-klaaniin ja oli yksi johtohahmoista. Java oli myös lempeä isosisko, mutta toisaalta myös itsepäinen ja kiero juonittelija. Mega ja Java juonittelivat ansan Ebonylle. Javalle ei tullut huono omatunto valehtelemisesta, sillä hän oli niin vallanhimoinen. Java menehtyi, kun Ebony ampui hänet sen jälkeen, kun Java oli ampunut tielle osuneen Sivan.
Siva (Monique Cassie) oli siskoksista keskimmäinen. Hän oli sisartensa vietävissä ja eli tunteidensa mukaan. Ensin hän kuului isosiskonsa tapaan Teknot-klaaniin, mutta myöhemmin hänen tunteensa Lexiä kohtaan veivät hänet Ostarin rottien luokse. Ostarin rotat eivät ottaneet häntä lempeästi vastaan, joten hän joutui kokemaan kovia. Siva suuttui Lexille, joka haikaili Tai-Sanin perään. Hän haki lohtua Javasta, joka otti Sivan mukaan juoniinsa. Siva yritti vastustaa Javaa ja varoittaa Ebonya. Hän pääsi Javaa karkuun ja meni Vapauteen, mutta Java ampui hänet siellä teknojen aseella.
Ebony (Meryl Cassie) oli sisarkolmikon kuopus, jonka historiaan mahtuu monenlaisia värikkäitä tarinoita. Sisarien ilmestyminen paikalle sai hänet hieman sekaisin. Ebony liittyi Teknot-klaaniin ja halusi Javan paikalle. Hän meni naimisiin Ramin kanssa, vaikka tiesi, että Java ja Siva ovat myös Ramin vaimoja. Tunteet Jayta kohtaan saivat hänet palaamaan Ostarin rottien luokse. Heidän suhteensa sujui jonkin aikaa ihanasti, mutta Java ja Mega saivat hänet lopulta sekoamaan. Harhanäyt Zootista saivat Ebonyn kuvittelemaan kaikkea olematonta. Lopulta Ebony ymmärsi Sivan vihjeet ja varoitukset. Hän vangitse Javan, joka pääsi karkuun. Hän lähti Sladen kanssa Vapauteen ja ilahtui nähdessään Sivan. Kohtaaminen sai traagisen lopun, kun Java tappoi Sivan, jolloin Ebony ampui Javaa.


Java, Siva ja Ebony todellisuudessa

Java, Siva ja Ebony eli Megan, Monique ja Meryl ovat myös oikeassa elämässä sisaruksia. Kolmikko on tiivis ja läheinen. Heitä yhdistää näyttelemisen lisäksi myös rakkaus musiikkiin. He sanovatkin, että laulaminen sisarten kanssa on paras ja läheisin harrastus. Meryl esiintyy Klaani sarjan tunnusmusiikissa, ja kaikki kolme lopputekstien Tribe Spirit kappaleessa. Tytöillä on yhteinen bändi Nubian Angels. Siskoksia yhdistää myös kiinnostus rugbyn pelaamiseen, jossa he ovat ansioituneet ammattilaisten tasolle. Siskosten perheeseen kuuluu lisäksi veli Miquelle ja äiti Barbara. Perhe muutti Uuteen-Seelantiin 1987 rotuerottelupolitiikan vuoksi. Perheellä on kolme hiuspalmikoihin erikoistunutta kampaamoliikettä.