KLAANIN PARIT

Lex ja Zandra

Lex ja Zandra

1. kausi

Lex ja Zandra tuntevat toisensa jo ennen viruksen tuloa. He kuuluvat samaan jengiin, jossa ovat myös Glen ja Ryan. Lexin ja Zandran välillä on oikeastaan aina jotain. Zandra kutsuu Lexiä poikaystäväkseen, vaikka Lex flirttailee myös muiden kanssa. Zandra yrittää välillä tehdä Lexin mustasukkaiseksi Ryanin avulla. Zandra on aluksi ainoa, joka todella osaa käsitellä Lexiä. Zandra haluaa olla myös varma, että Lex on tosissaan ennen kuin päästää tämän sänkyynsä. Lex on asiasta turhautunut. Hän aikoo lopulta raiskata Zandran, kun illallinen ei päätykään hänen toivomallaan tavalla. Ryan saapuu onneksi estämään asian. Zandra antaa nopeasti Lexille anteeksi.

Tai-San sotkee hieman Lexin ja Zandran kuvioita, sillä hän alkaa makaamaan Lexin kanssa, jotta painostava tunnelma katoaisi heidän klaanista. Zandra pitää Tai-Sania uhkana ja alkaa vihata häntä saadessaan tietää, että Lex on viettänyt yön Tai-Sanin kanssa. Tai-San ei edes peittele sitä ja yrittää vakuutella, ettei kyse ole mistään vakavasta. Aiemmin Tai-San on neuvonut Zandraa ja Lexiä menemään naimisiin, jolloin molemmat saisivat, mitä haluavat. Lex ei ole innoissaan ajatuksesta, kunnes saa Jackilta tietää, ettei avioliitolla olisi mitään pätevyyttä. Lopulta Tai-San aikoo vihkiä heidät. Ebony tunkeutuu kuitenkin ostarille ja häät keskeytyvät. Sen jälkeen Zandra saa kuulla Lexin pettäneen häntä Tai-Sanin kanssa.

Myöhemmin Lex ja Zandra onnistuvat viemään vihkiseremonian loppuun. He menevät naimisiin Amberin vihkiessä heidät ostarilla. Häiden jälkeen Lex teurastaa heille kanan, josta he saavat herkullisen hääaterian. Lexillä ei ole aluksi syviä tunteita Zandraa kohtaan. Zandra on kaunis ja hauska seurustelukumppani. Heidän suhteensa kuitenkin syvenee naimisiinmenon jälkeen. Zandra tulee lopulta raskaaksi. Parille tulee ero, kun Lex sairastuu virukseen. Lex alkaa noudattaa Tai-Sanin ohjeita sen sijaan, että söisi vastalääkettä. Hän polttaa kaikki vaatteensa ja paljastaa kaikki ajatuksensa, jotka eivät välttämättä kestä päivänvaloa. Hän paljastaa, että hän ei rakastanut Zandraa silloin, kun he menivät naimisiin. Lex lähtee ostarilta ja joutuu Ebonyn vangiksi. Hän saapuu takaisin ostarille hyvin sairaana, jolloin Zandra hoivaa Lexiä unohtaen menneet. Zandra kertoo Lexille olevansa raskaana. Lexiä lohduttaa ajatus siitä, että hän on tulossa isäksi. Yllättäen Ebonyn hänelle juottama vastalääke alkaa vaikuttaa, ja Lex paranee viruksesta. Zandra ja Lex saavat näin uuden mahdollisuuden.

Ostarinrotat päättävät lähteä etsimään tietoja vastalääkkeestä Kotkavuorelta. Siellä sattuu räjähdys, jossa Zandra kuolee. Tilanne on todella kova paikka Lexille, joka ei voi uskoa tapahtumaa todeksi. Hän ajautuu ryyppäämään, mutta eihän Lex voi jäädä ikuisiksi ajoiksi itkemään menehtyneen vaimonsa ja lapsensa perään, joten pian hänellä on taas kehitteillä uutta säpinää Tai-Sanin kanssa.