KLAANIN PARIT

Jay ja Ebony

Jay ja Ebony

4. ja 5. kausi

Ebonyn, kaupunginjohtajan, ja Jayn, Teknojen kenraalin, suhde on säkenöivän tulinen, sillä Jay kuuluu kaupungin valloittajiin Teknoihin, joista kaupunkilaiset haluavat päästä eroon. Ebony johtaa alussa kaupunkilaiset hyökkäykseen Teknoja vastaan, mutta pian hänelle käy selväksi, etteivät he pärjää Teknoja vastaan. Ebony neuvottelee salassa sopimuksen Jayn kanssa. Teknot haluavat kaupunkilaisten tekevän yhteistyötä kanssaan, joten Ebony ehdottaa voivansa auttaa asiassa. Vastineeksi Ebony saa rauhassa hoitaa tehtäväänsä kaupunginjohtajana. Ram muuttaa Teknot klaaneineen asumaan hotellille ja ottaa Ebonyn suojelukseensa, sillä monet haluaisivat ja ovat yrittäneet tappaa hänet.

Ebony ja Jay ovat paljon tekemisissä keskenään kaupungin asioiden vuoksi. Ebony esittää Jaylle moneen kertaan toivovansa suhteelta mahdollisesti jotain muutakin. Jay haluaa kuitenkin pitää etäisyyttä Ebonyyn, sillä hän tietää, miten Java ja Siva vihaavat sisartaan. Hän uskoo asiassa olevan jotain perää ja tietää myös, että Ram tavoittelee Ebonyn suosiota. Jay ja Ebony viettävät lopulta yön jos toisenkin yhdessä. Ram on kuitenkin päättänyt tehdä Ebonysta kolmannen vaimonsa Javan ja Sivan rinnalle ja kosii Ebonya. Ebony luulee nähtyään Ramin videomanipulaation, että Jay on ihastunut Amberiin. Ebony menee Ramin kanssa naimisiin.

Ebony näyttää Jaylle lopulta videon, jolloin Jay saa Ebonyn vakuuttuneeksi siitä, että video on väärennös. Jay ja Ebony lähtevät pois kaupungista Ramia pakoon. He tapaavat Eko klaanin luona Trudyn ja Amberin. Jay päättää palata takaisin kaupunkiin puhuttuaan - ja suudeltuaan - Amberin kanssa. Hän haluaa taistella kapinallisten kanssa Ramia vastaan. Ebonyn epäilykset Amberin ja Jayn suhteen alkavat jälleen, kun he palaavat kaupunkiin. Java ja Mega käyttävät Ebonya hyväkseen altistamalla hänet Paratiisi ohjelmalle hänen itsensä tietämättä asiasta. Ebony menee sekaisin ja puhuu vain Zootista. Tilanne saa Jayn täysin hämmennyksiin, jolloin he eivät enää tule toimeen keskenään. Ebony syyttää Jayta koko ajan siitä, että Jay ei vietä tarpeeksi aikaa hänen kanssaan ja että Jaylla olisi suhde Amberin kanssa. Jay kyllästyy syyttelyihin ja siihen, ettei Ebony kerro, mikä häntä todella vaivaa, vaikka Jay kuinka kyselisi. Ebony ja Jay eivät enää luota toisiinsa. Tilanne johtaa lopulta siihen, että Ebony uskoo harhakuviinsa Zootista ja päättää suhteensa Jayhin.