KLAANIN PARIT

Ellie ja Jack

Ellie ja Jack

2. - 5. kaudet

Ellie saapuu ostarille isosiskonsa Alicen kanssa maalta. Hän ihastuu heti Jackiin. On itsestään selvää, että Jack ja Ellie pitävät toisistaan, mutta eivät osaa kertoa tunteistaan toisilleen, vaan flirttaavat muille henkilöille. Siitä seuraa monia väärinkäsityksiä, mukaan lukien Ellien käytännönpila, ennen kuin he päätyvät yhteen. Jack on todella mustasukkainen Ellien viettäessä aikaa muiden poikien kanssa. Ellie viihtyy etenkin Dalin seurassa, joka on ihastunut Ellieen.

Kolmannen tuotantokauden alussa Valitut vangitsevat Ostarin rotat. Jack yrittää karata, jolloin Valitut vievät Jackin pois. Ellie tuntee syyllisyyttä tapahtuneesta. Ellie tapailee Lukea, joka kuuluu Valittuihin. Ellie käyttää aluksi Lukea hyväkseen, osittain siskonsa Alicen toiveesta, tulemalla hyvin toimeen Luken kanssa. Lopulta Ellie kuitenkin ihastuu Lukeen aidosti. Tuotantokauden lopussa Ellie ei valitsekaan Jackia, vaan hän valitsee Luken.

Neljännen tuotantokauden alussa Ellien ja Jackin välit taas lämpenevät. Heistä tulee läheisiä, kun Luke lähtee. Teknot kaappaavat Jackin, jolloin Ellie masentuu. Teknot vievät Ellien Jackin luo hänen yritettyä tappaa Ebony. Viidennellä tuotantokaudella Ellie palaa Javan ansiosta Jackin luo ostarille, mutta ensin Ellien pitää toimia tarkkailijana ostarilla eikä hän muista mitään entisestä. Jack yrittää käyttää tuota muistamattomuutta hyväkseen valehtelemalla Ellielle, että he ovat tottuneet harrastamaan usein seksiä, vaikka oikeasti kumpikin ovat vielä neitsyitä. Jack alkaa katua valhettaan, jolloin Ellie antaa sen nopeasti anteeksi, sillä hän haluaa itsekin kokea pian ekan kertansa Jackin kanssa. Sen jälkeen parin saattaa monesti yllättää sängystä peuhaamasta, jos ei ymmärrä koputtaa. Ellie ja Jack ovat sarjan uskollisin pari. He ovat pysyneet ihan viimeiseen jaksoon asti yhdessä.