KLAANIN PARIT

Danni ja Bray

Danni ja Bray

2. kausi

Danni ja Bray kohtaavat toisensa ensimmäisen kerran, kun Bray etsii viruksen vastalääkettä rakennuksesta, jonka sisällä Danni on ase kädessään. Bray pyytää Dannin mukaansa ostarille. Ostarin rotat suhtautuvat Danniin kylmästi, sillä he ajattelevat, että Bray on ottanut heti Amberin kuoleman jälkeen itselleen uuden rakastetun. Etenkin Lex ei pidä siitä, että klaanin ulkopuolinen henkilö on saapunut paikalle ja havittelee liikaa valtaa itselleen. Dannin ja Brayn suhde on pitkään ammattimainen, sillä he keskustelevat vain lääkkeen valmistuksesta ja jakamisesta ja kaupungin sääntöjen tekemisestä sekä vaihtokaupan perustamisesta. He toimivat tavallaan Ostarin rottien johtajaparina, sillä he ovat useimmiten ne, jotka johtavat keskusteluja ja päätöksentekoa.

Dannin ja Brayn suhde näyttää lämpimän puolensa, kun Bray joutuu Lexin kanssa tappeluun ja Danni pääsee hoitamaan Brayn haavoja. Danni vaikuttaa myös mustasukkaiselta, kun Bray keskustelee Ebonyn tai Tai-Sanin kanssa. Bray pääsee osoittamaan välittävänsä Dannista, kun hän tukee Dannia oikeudenkäynnin aikana. Danni todetaan syyttömäksi Tai-Sanin murhayritykseen. Bray kokee tämän jälkeen masennusta menneisyytensä kokemusten vuoksi, jolloin Danni antaa suukon Brayn poskelle. Danni on kiitollinen, että Bray uskoo häneen.

Ostarin rottien Ellie ja Jack paljastavat Dannin isän menneisyyden: isä on ollut mukana luomassa tappavaa virusta maailmaan. Danni kauhistuu niin, että hän lähtee ostarilta. Bray menee hänen peräänsä ja saa hänet palaamaan takaisin. Brayn mielestä Danni on pelastanut hänet henkisesti.

Ostarilla järjestetään tanssiaiset, joten Bray pyytää Dannia treffeille kanssaan. He tanssivat hitaita. Ilta menee pilalle, kun Bray osallistuu Ebonyn kanssa tanssikilpailuun ja Ebony suutelee Brayta poskelle. Danni päätyy itkemään vuoteellaan. Bray vakuuttaa seuraavana päivänä riitojen jälkeen, että hän ei halua Ebonya, vaan Dannin, jolloin pari sopii välinsä suudelmalla. He viettävät ensimmäisen yönsä yhdessä, jolloin Danni kokee ekan kertansa. Pari ei voi olla pitkään aikaan ajattelematta mitään muuta kuin toisiaan. Tilannetta kuitenkin vaikeuttaa se, että Bray tukee halauksin Salenea, jolla on ongelmia suhteessaan Ryaniin, sekä Ebony, joka on mustasukkainen Dannille Braysta. Bray korjaa tilanteen jälleen kerran suudelmin ja vakuutuksin siitä, että Danni on parasta, mitä hänelle on tapahtunut pitkään aikaan, ja että hän rakastaa Dannia. Trudy kehuu paria, sillä he ovat luoneet uuden maailman. Danni ihmettelee sitä, kuinka kaikki ostarin tytöt ovat ihastuneet Brayhin.

Danni järjestää klaanin johtajien kokouksen, sillä hän haluaa päättää, mitä kaupungissa vallitsevalle kaoottiselle tilanteelle tehdään. Hän epäilee, että Ebony on syyllinen kaikkeen, mutta saa liian myöhään selville, että Valitut klaani on kaiken takana. Danni vangitaan muiden klaanien johtajien kanssa. Bray pelastaa hetkellisesti Dannin, mutta he joutuvat uudestaan vangeiksi. Myöhemmin Valitut klaanin johtaja Valvoja kertoo, että Danni on kuollut kuten kaikki muutkin klaanien johtajat. Dannin ja Brayn vuoristoradan lailla kulkenut suhde saa näin karun päätöksen.