KLAANIN PARIT

Amber ja Jay

Amber ja Jay

4. ja 5. kaudet

Amber on Teknojen virtuaalimaailmavankina ja Jay on Tekno, joka uskoo niin sokeasti unelmaan uuden maailman luomisesta, että ei näe, mitä ihmisille oikeasti tapahtuu. He tapaavat neljännen kauden lopulla muutaman kerran. Viimeisen kerran heidän nähdessään toisiaan Amber rohkaisee Jaytä sanoilla: Ole mies, joka luulen sinun olevan. Jay jää ajattelemaan asioita, joista he ovat jutelleet. Amber lähtee kaupungista, mutta sitä ennen hän hankkii Jaylle todisteita siitä, että Teknoilla tosiaan on vankeina virtuaalimaailmaan kytkettyjä heikkoja ihmisraunioita. Jay saa todisteet cd-levyllä, jonka Amber ja Ostarinrotat jättävät hylättyyn rakennukseen.

Pian sen jälkeen myös Jayn ja Ebonyn on jätettävä kaupunki taakseen paetessaan Ramia. Teknot etsivät heitä, jolloin he päättävät piiloutua metsikköön, jossa he sattumalta törmäävät Trudyyn, Amberiin ja Ekoihin. Ekojen luona Amberin ja Jayn välillä on monia salaisia hymyjä ja katseita. Jay tuntee syyllisyyttä karkaamisestaan ja siitä, että on jättänyt kaupungin monet viattomat asukkaat Teknojen armoille, samoin veljensä Vedin, joka ei tiedä, mihin on sotkeutunut. Jay päättää palata takaisin ja taistella kaupungin tulevaisuuden puolesta sekä koittaa parhaansa mukaan korjata sen vahingon, jonka on Teknoissa aiheuttanut. Hän ymmärtää Amberin uskovan samoihin asioihin ja haluaa tytön palaavan myös kaupunkiin. Amber ei haluaisi palata, sillä hän on menettänyt kaupungissa niin paljon, mutta lopulta Jay saa hänet ylipuhuttua. Siihen sisältyy tunteikas hetki, jonka aikana he suutelevat. Jay ja Amber vetäytyvät pian erilleen. Amber syyttää itseään suudelmasta, sillä Bray on yhä Teknojen vankina. Jay tietenkin katuu suudelmaa, koska seurustelee Ebonyn kanssa. Amber, Jay ja Ebony palaavat kolmisin kaupunkiin. Amber saa jatkuvasti Ebonyn puolelta kyräileviä katseita, koska naisella on ilmeisesti jonkinlainen kuudes aisti rakkausasioissa. Jay ja Ostarinrotat saavat hyökkäyksessään apua Megan taholta, joka kuuluu Teknoihin eikä Ram osaa epäillä mitään. Ostarinrotat luulevat olevansa viimein vapaat Teknoista ja juhlivat voittoaan, vaikka todellisuudessa Mega on perustamassa heidän huomaamattaan uutta imperiumia. Jay auttaa Amberia etsimään Brayta Amberin pyydettyä sitä häneltä hartaasti. Amber saa kuulla, että Bray on kuollut ollessaan Teknojen vankina, sillä Brayn tietojen päällä lukee deleted. Hän alkaa vihata Jayta. Jay yrittää pyydellä useasti anteeksi, mutta Amber ei halua kuunnella.

Jay kertoo tunteensa Amberia kohtaan, kun Ebony ja Jay riitautuvat ja heidän suhteensa päättyy eroon. Jay sanoo rakastavansa Amberia ja haluavansa olla hänen kanssa. Amber kieltäytyy ja sanoo rakastavansa edelleen Braytä. Jay alkaa seurustella Trudyn kanssa, jolta hän saa lohtua. Priden kuoltua Amber matkustaa Salenen kanssa Ekojen luokse. Hän muuttaa matkalla mielensä Jayn suhteen. Hän ajattelee olleensa liian jyrkkä miespoloa kohtaan. Amber saa tietää Jayn ja Trudyn suhteesta, kun hän palaa takaisin ostarille. Hän ajautuu Trudyn kanssa massiiviseen riitaan. Heillä kaikilla on kuitenkin yhteinen intressi pelastaa kaupunki, jolloin he joutuvat opettelemaan tulemaan toimeen keskenään. Lopulta Jay huomaa huijaavansa itseään seurustellessaan Trudyn kanssa, sillä hänen tunteensa käyvät voimakkaampina Amberia kohtaan.