KLAANIN PARIT

Amber ja Bray

Amber ja Bray

1. ja 3. kaudet

Amber ja Bray alkavat lopulta seurustella sen jälkeen, kun he ovat pitkään piilotelleet tunteitaan toisiltaan ja muilta. Toisella tuotantokaudella kaikki luulevat Amberin menehtyneen Kotkavuorella. Bray ja Danni alkavat seurustella. Dal alkaa myöhemmin epäillä, että Amber ei olekaan kuollut ja kaivaa haudan auki. Hän ymmärtää olleensa oikeassa. Pride johdattaa Valitut klaanilta paenneet Brayn, Dalin, Ebonyn ja Lexin klaaninsa luokse metsään, kun Bray on sitä vaatinut nähdessään Priden kaulassa tutunnäköisen sormuksen. Amberilla on nimittäin samanlainen. Bray törmää Ekojen leirissä Amberiin, joka ei kuitenkaan halua puhua hänelle, eikä edes ensi alkuun myönnä olevansa Amber, vaan sanoo nimekseen Eagle. Bray ei saa Amberia kertomaan syitä sille, miksi hän on päättänyt kääntää selkänsä menneisyydelle, kunnes hän näkee Ebonyn pitelevän nuotion ääressä valokuvaa heistä kahdesta. Kuvassa Ebony pitelee sylissään lasta. Valokuva on syy sille, miksi Amber ei palannut takaisin. Amberilla on paljon asioita mietittävänään, mutta lopulta Pride huomaa, että Amberin sydän kuuluu yhä Braylle. Mikään side ei voi voittaa rakkauden sidettä, eikä hän halua seistä heidän kahden tiellä.

Amber menee keräämään Ekojen kanssa armeijaa, jotta Ostarinrotilla olisi mahdollisuuksia voittaa Valitut. Hän palaa matkaltaan raskaana. Hän odottaa Brayn lasta. Hän ei ole aluksi varma, että pitäisi lapsen. Amber ja Bray pääsevät rentoutumaan hetkeksi, kun Valitut on voitettu. Bray muun muassa pääsee tekemään Amberille hierontoja ostarilla. Myöhemmin Ned kidnappaa Amberin ja Trudyn hylättyyn rakennukseen. Ebony keplottelee sillä välin itsensä kaupunginjohtajaksi. Hän karkottaa niin Brayn kuin raskaana olevan Amberinkin kaupungista kolmannen tuotantokauden päätösjaksossa. Teknot ottavat Brayn vangikseen, kun hän menee hakemaan apua synnytykseen. Amber jää yksin latoon synnyttämään.

Trudy löytää Amberin ja auttaa synnytyksessä. Amber saa pienen pojan, jonka hän nimeää isänsä mukaan Brayksi. Amberille koittaa suruaika, jolloin hän on pitkään uskollinen Braylle. Hän yrittää löytää Brayn, mutta saa selville, että Bray on deletoitujen listalla. Amber hyvästelee Brayn muistotilaisuudessa, jonka hän järjestää yhdessä Trudyn kanssa. Hän päättää viimein jatkaa elämää eteenpäin ja suostuu viimein myöntämään tunteensa Jayta kohtaan. Mitä Bray mahtaisi ajatella siitä, että Amber seurustelee Jayn kanssa, joka on Teknojen entinen kenraali, ja että Jay kasvattaa hänen poikaansa. Viidennen kauden lopulla Fish kertoo, että deleted ei tarkoita sitä, että henkilö olisi välttämättä kuollut. Brayn tapauksessa on siis aika todennäköistä, että hän on yhä elossa.