KLAANIN PARIT

Alice ja Lex

Alice ja Lex

2. kausi

Alice on huolissaan Lexistä, jonka alkoholinjuonti on alkanut riistäytyä käsistä. Hän haluaa auttaa Lexiä, sillä hänen mielestään Lexissä on paljon potentiaalia ja energiaa, mutta hänellä on myös ongelmia. Hän toivoo, että Lex ei pilaa elämäänsä. Lex vaikuttaa ottavan Alicen neuvot todesta, sillä hän menee alkoholijuomiensa luokse, mutta ei juokaan mitään. Myöhemmin hän näyttää Alicelle, kuinka hän kaataa alkoholit viemäristä alas. Lex kiittää Alicea saamastaan tuesta, jolloin Alice toteaa, että sitä varten ystävät ovat.

Pari lähtee yhdessä maatilalle hakemaan siideriä, minkä Lex kokee testinä. Lex vaikuttaa yrittävän tehdä hyvän vaikutuksen, sillä hän juo matkalla vettä vesipullosta. Hän myös avautuu Alicelle Zandrasta ja syntymättömästä lapsestaan. Hän kuitenkin toteaa, että elämän pitää jatkua. Lex menee niinkin pitkälle, että alkaa tiskata. Hän aikoo muuttua paremmaksi ihmiseksi lopetettuaan juomisen. Ostarilla järjestetään juhlat. Alice pukeutuu juhliin kuin Zandra. Lexin oudot kommentit asusta saavat Alicen suuttumaan. Lex ryntää Alicen perään pyytämään anteeksi. Alice itkee, sillä hän ei ymmärrä, kuinka Lex voi olla niin ilkeä. Lex yrittää kehua Alicen ulkonäköä. Hänen mielestään Alice on paikan kaunein nainen. Alice pyytää anteeksi, sillä hänen ei olisi pitänyt yrittää matkia Zandraa. Lex pyytää vuorostaan anteeksi, sillä Alice on auttanut häntä. Lex pyytää Alicea tanssimaan kanssaan.

Alicen vaikutus ja ihmeparaneminen eivät kuitenkaan kestä kovin pitkän aikaa, sillä Lex retkahtaa ryyppäämään mentyään auttamaan baariin Ryania, jolla on riitoja Salenen kanssa. Alice pettyy Lexiin ja menee maatilalle, josta hän löytää riehuvan poikajoukon ja alkoholia. Hän suuttuu ja potkii niin, että iso säkkikasa kaatuu hänen päälleen, jolloin hän menettää tajuntansa. Ostarin rottien paheksuvat katseet saavat Lexin lähtemään maatilalle aikomuksenaan pyytää anteeksi Alicelta. Lex löytää Alicen säkkien alta, pyytää anteeksi ja vannoo ikuista ystävyyttä. Alicen tilanne näyttää mahdottomalta. Alice pyytää Lexiltä suudelmaa, joka toisi hyvää onnea. Lopulta Alice pääsee pois säkkikasan alta, mutta katto romahtaa Lexin päälle. Lex selviää ihmeen kaupalla, jolloin pari halaa toisiaan. Alice on tapahtuman jälkeen onnensa kukkuloilla. Hän vie Lexille kukan ostarilla, kiittää henkensä pelastamisesta ja pyytää anteeksi. Hänen mielestään onnettomuutta ei olisi tapahtunut, jos hän olisi uskonut Lexiin. Hän haluaisi muidenkin tietävän, että Lex on sankari. Lex saa jalat alleen, kun Alice tarjoutuu sivelemään Tai-Sanin antamaa rohtoa Lexin selkään.

Alice paljastaa Tai-Sanille tunteensa Lexiä kohtaan. Hän uskoo, että hänestä ja Lexistä tulee vielä pari. Lex päättää, että he huolehtivat yhdessä Ostarin rottien turvallisuudesta. Asia sopii Tai-Sanille, joka ei enää tarvitse Alicea henkivartijakseen. Alice kysyy myöhemmin, voisivatko he keskustella Lexin kanssa työpäivän jälkeen. Lex suostuu, jolloin Alice luulee, että heillä on treffit. Tai-San alkaa olla huolissaan Alicen tunteista, sillä hänen mielestään Lex ei ajattele ollenkaan Alicea. Hän toivoo, että Lex kertoo Alicelle totuuden tunteistaan. Lex kuitenkin sanoo Alicelle, että hän haluaa edetä hitaasti ja pitää treffit salaisuutena. Alicen mielestä Lex on romanttinen. Alice lainaa Trudylta asun treffejä varten. Hän ei suostu laittamaan ylleen Zandran vanhaa pukua. Lex harjoittelee peilin edessä, kuinka hän kertoisi aidot tunteensa Alicelle, mutta hän ei saa suutaan avatuksi itse treffeillä. Alice suutelee Lexiä ja kehuu treffejään Tai-Sanille, jolloin Tai-San menee keskustelemaan asiasta Lexin kanssa. Lex ja Tai-San selvittävät omat välinsä ja suutelevat toisiaan. Lex alkaa vältellä Alicea ja tapailla salaa Tai-Sania. Hän myös syö illallista Trudyn kanssa, minkä jälkeen hänen vatsansa on kipeä. Tai-San aikoo auttaa Lexiä, mutta päättääkin, että se on Alicen tehtävä. Alice alkaa pohtia Tai-Sanin outoa käytöstä. Lopulta Tai-San päätyy siihen ratkaisuun, että hänen ja Lexin suhde on väärin. Hän haluaa lopettaa suhteen. Lex ei kuitenkaan suostu. Pari ei lopulta voi mitään tunteilleen. Lex yrittää kertoa Alicelle hänen ja Tai-Sanin suhteesta, mutta ei pysty siihen. Lopulta Lex saa sanottua olevansa rakastunut johonkuhun toiseen.

Alice itkee. Hän kokee olleensa typerä luullessaan, että Lex rakastaa häntä. Hän haluaa tietää, ketä Lex oikeasti rakastaa, ja tukeutuu Tai-Saniin, jota hän pitää hyvänä ystävänä. Alice kysyy Tai-Sanilta, onko Lex rakastunut Trudyyn. Tai-San vastaa, että se ei ole Trudy, joka seurustelee Lexin kanssa. Alice ihmettelee sanoja ja ymmärtää viimein, että Tai-San seurustelee Lexin kanssa. Tai-San pyytää Alicelta anteeksi, mutta Alice ei ymmärrä kuulemaansa, sillä hän luuli, että Tai-San on hänen paras ystävänsä. Alice kävelee vihaisena pois ostarilta. Lex ihmettelee, mikä Alicella on hätänä, jolloin Alice ilmoittaa, että hän ei ole enää Lexin apulainen Ostarin rottien puolustamisessa. Ebonyn joukot kiusaavat kadulla Alicea, jolloin Alice lyö yhtä heistä. Joukko ottaa Alicen kiinni ja vie hänet hotellille Ebonyn luokse. Alice joutuu ensin vangiksi, mutta alkaa sitten työskennellä yhdessä Ebonyn kanssa. Lexin suhde Tai-Saniin joutuu kriisiin, sillä Tai-San kokee pettäneensä pyhän ystävyyden. Lopulta Tai-San ja Lex menevät naimisiin. Alice on paikalla todistamassa tapahtumaa. Lex sanoo puheessaan, että hän haluaa kiittää etenkin Alicea, joka saapui paikalle ja teki tärkeästä päivästä täydellisen. Hänen mielestään Alicen läsnäolo merkitsee hänelle ja Tai-Sanille paljon. Alice ei kuitenkaan tunne oloaan mukavaksi häissä.