DOLLZ

Zipzun tekemät nuket

Itse piirretyt| Candyt| Klaani maker| Devikat| Xandorra's

Uusimmat nuket ovat aina ylimmäisinä, heti otsikoiden jälkeen ja otsikon perässä on teksti uutta!.


PIIRRETYT:

Näitä nukkeja tehdessäni olen käyttänyt erilaisia baseja, eli pohjia, joiden päälle olen sitten piirtänyt vaattee jne. Baseista kiitos erityisesti jo lopettaneelle All About Dollzille! Mallia olen ottanut hahmojen kuvista ja muista nukeista. Nämä ovat erittäin työläitä, joten toivoisin, ettet kopioi näitä tai varsinkaan väitä itse tekemiksesi!


CANDYT:

Ehdoton suosikki tyyppini nukeista. eLouain eri Candybar makerit ovat minusta parhaita ja niitä olenkin käyttänyt. Joihinkin nukkeihin olen lisännyt tekstiä tai jotakin pientä kasvomaalausta paintin avulla, muuten nuket on tehty täysin makereilla.

Amber:

Cloe:


Dee:

Ellie:Gel:

Luke:

May:


Patsy:

Ruby:

Salene:

Tai-San: uutta!

Trudy:

Zandra:


KLAANI MAKER:

Klaanimakereita on löytynyt ennen kaksi erilaista (toinen katosi GeoCitiesin lopetettua sivujen ylläpidon), mutta nykyisin niistä on enää tämä toinen toiminnassa. Näillä makereilla sai hyvin klaanimaisia nukkeja (tietenkin) mutta grafiikka ei ole mitään parasta mahdollista, joten itse tykkään enemmän piirtää kuin käyttää tribal makeria.


DEVIKAT:

Devikat on tehty jo lopettaneen Josie's Dollz sivuston makerilla. Yksi suosikkimakerini, mutta harmikseni en ehtinyt tekmään kuin pari klaanihahmoa sillä. Ensimmäinen on siis Ruby ja jälkimmäinen Java.


XANDORRA'S:

Xandorralla on kaksi makeria, joissa on käytetty hänen itse tekemiään baseja. Makereita käyttäessäni suosin nimemomaan tämmöisiä uniikkeja nukketyyejä, en niinkään tykkää tehdä mitään "tavallisia nukkeja" makereilla, kun ne voi hyvin piirtää itsekin.

Ebony:

Ruby:

Tai-San:


|Takaisin|