SHORTLAND STREET

Sarja, jossa monet Klaani sarjan näyttelijät esiintyvät

Sarja

Shortland Street on uusiseelantilainen saippuasarja, jota esitettiin televisiossa ensimmäisen kerran 25.5.1992. Tapahtumapaikkana toimii moderni sairaala kuvitteellisessa Ferndalessa Aucklandissa. Sarjan on tuottanut South Pacific Pictures.

Hahmot

Sarjassa on esiintynyt kymmeniä erilaisia hahmoja, joista ainakin neljätoista on Klaani sarjan näyttelijöiden esittämiä.

Beth Allen - Brooke

Beth Allen (Klaanin Amber) on näytellyt tohtori Brooke Freemania vuodesta 2008 alkaen. Hän on kilpailuhaluinen, itsevarma ja kunnianhimoinen. Alussa Brooke toimii sairaalan työharjoittelijana ja muuna aikana kauneudenhoitoalalla. Hän on kaksinaamainen nainen, joka aiheuttaa ongelmia miehille ja valehtelee itsensä ulos erilaisista tilanteista. Hän hakee lohdutusta entiseltä rakkaaltaan Ethan Pierceltä erottuaan poikaystävästään, mutta pian Ethan löydetään murhattuna, jolloin poliisit alkavat kuulustella Brookea. Kuvaan astuu myös Kieran Mitchell sekä kauan sitten Brooken hylännyt isä.

Fleur Saville - Libby

Fleur Savillen (Klaanin Ruby) hahmo on Libby Jeffries, joka ilmestyi sarjaan vuonna 2005 ja poistui sarjasta 12.4.2010. Libby on henkilökohtainen assistentti, jonka perhe muutti paikalle, kun isä sairastui. Hänen siskonsa Tania ja Maia toimivat sairaalassa sairaanhoitajina ja äiti Yvonne hoitaa vastaanottoa. Juonenkäänteet liittyvät yleensä siihen, kuinka Libby yrittää löytää itselleen sopivan miehen. Hän on käynyt treffeillä useiden miesten kanssa. Libbyn elämään ilmestyy myös kadonnut veli Hamish Flynn, jonka Yvonne antoi adoptoitavaksi. Veli osoittautuu huijariksi, mutta lopulta Libby saa tavata oikean Hamishin.

Lee Donoghue - Hunter

Lee Donoghue (Klaanin Spike) on Hunter McKay, joka haaveilee mallinurasta perheensä toiveiden vastaisesti. Hän saa keikan huippumallin kanssa, mutta malli jää kiinni huumeidenkäytöstä, mikä johtaa tapahtumiin, joiden vuoksi Hunter päättää jättää mallinurasta haaveilun. Hunter seurustelee Tess Adamsonin kanssa. Tess työskentelee Hunterin isän kanssa. Tessin poika Nate ihastuu Hunteriin ja alkaa seurustella Hunterin siskon Sophien kanssa, jotta hän pääsisi lähemmäksi Hunteria. Hunterin suhde paljastuu, minkä vuoksi sisaruksia kiusataan koulussa. Hunter murtuu, kun Tess muuttaa poikineen pois.

Ari Boyland - Brodie

Ari Boyland (Klaanin KC) on Brodie McKay vuonna 2009. Hän on Hunterin veli.

Sally Martin - Nicole

Sally Martin (Klaanin Kandy) näyttelee vuodesta 2010 alkaen Nicole Milleriä, joka toimii hoitajana sairaalassa. Hän on parikymppinen viehättävä nainen ja nopea oppimaan. Nicole on biseksuaali, jolla on useita lyhyitä suhteita. Hän on läheinen isänsä kanssa. Isä hyväksyy paremmin Nicolen biseksuaalisuuden kuin hänen äitinsä, joka ei ole sinut asian kanssa. Nicolen sydän murtuu, kun hänen isänsä kuolee syöpään. Hän ei oikeastaan koskaan pääse asiasta yli. Hän saa tietää juuri ennen isänsä kuolemaa, että hänellä on siskopuoli nimeltään Morgan Braithwaite. Tarina päättyy surullisesti, sillä Morgan kuolee onnettomuudessa. Nicole rakastuu Maia Jeffriesiin, mutta saa kuulla, että Maia on ollut mukana Ethan Piercen mystisessä kuolemantapauksessa. Hän päättää alkaa seurustella Maian kanssa, vaikka Maia tunnustaa murhan. Suhteen päättää lopulta parin erilaiset elämäntyylit.

Dwayne Cameron - Lindsey

Dwayne Cameron (Klaanin Bray) näyttelee Lindsey Reynoldsia vuonna 2008. Hän käy treffeillä lapsuuden ystävänsä Geraldin kanssa ja haluaisi viedä suhteen pidemmälle. Gerald on kuitenkin erittäin epävarma ja kömpelö, joten Lindsey päättää, että heidän kannattaa olla vain ystäviä. Gerald on seurustellut aiemmin Libbyn kanssa.

Nick Miller - Stanley

Nick Miller (Pride) on Stanley Nolan vuonna 2008.

Tom Hern - Baxter

Tom Hern (Klaanin Ram) on Baxter Cormack vuosina 2005-2007.

Vicky Rodewyk - Madison

Vicky Rodewyk (Klaanin Gel) on Madison Lodge vuonna 2007.

Jacob Tomuri - Norman

Jacob Tomuri (Klaanin Luke) on Norman Hanson vuonna 2004. Hän on mukava, älykäs ja kiinnostunut ihmisistä, minkä vuoksi hän päätti alkaa hautajaisten järjestäjäksi ja sen jälkeen baarinomistajaksi. Naisten mielestä Norman on puoleensavetävä, mutta hän pysyttelee yhden naisen miehenä tavattuaan kihlattunsa tohtori Li Mei Chenin. Hän joutuu uhraamaan uransa rakkautensa puolesta sopeutuakseen kiinalaiseen perheeseen. Pari eroaa, kun Li Mei pettää Normania, mutta lähenee toisiaan Normanin sairastuessa vakavasti. Jännittäviä juonenkäänteitä tarjoaa myös Normanin idea toimia isänä lesbopari Jayn ja Maian lapselle. Norman poistuu sarjasta kuoltuaan auto-onnettomuudessa.

Meryl Cassie - Cinnamon

Meryl Cassie (Klaanin Ebony) on Cinnamon vuonna 2002. Hän on hippityttö, joka vain vierailee sarjassa.

James Napier - Glen

James Napier (Klaanin Jay) on Glen McNulty vuonna 2001.

Caleb Ross - Logan

Caleb Ross (Klaanin Lex) on Logan Patterson vuonna 1998.

Miriama Smith - Awhina

Miriama Smith (Klaanin Moz) on Awhina Broughton vuosina 1998-1999.