POWER RANGERS

Sarja, jossa monet Klaani sarjan näyttelijät esiintyvät

Sarja

Power Rangers ohjelmien eri kaudet ovat nimeltään: Power Rangers Ninja Storm (2003), Power Rangers Dino Thunder (2004), Power Rangers SPD (2005), Power Rangers Mystic Force (2006), Power Rangers Operation Overdrive (2007), Power Rangers Jungle Fury (2008) ja Power Rangers RPM (2009). Ninja Storm on ensimmäinen kausi, joka on kuvattu Uudessa-Seelannissa. Jaksoissa seurataan kolmea Wind Ninja Academy koulun opiskelijaa, jotka vaikuttavat olevan toivottomia tapauksia saavuttaakseen ninjan aseman. Eräänä päivänä Lothor saapuu maahan ja kaappaa kaikki muut opiskelijat paitsi heidät. Heistä tulee Wind Power Rangerseja, joilla on voimia muuttaa muotoaan. He yrittävät pelastaa maailmaa. Heidän joukkoonsa liittyy myös Thunder Rangersit ja Cam, jolla on vihreän samurain voimat. Lopussa paha saa palkkansa ja opiskelijoista tulee opettajia. Power Rangers Dino Thunder kaudella jalkapallonpelaaja, tietokonenörtti, laulaja, artisti ja opettaja perustavat Power Rangers ryhmän taistellakseen Mesogogia vastaan. Mesogog haluaisi saattaa maailman takaisin dinosaurusten aikaan. Kauden lopussa Conner, Kira, Ethan, Tommy ja Trent voittavat Mesogogin. Power Rangers SPD kaudella eletään vuotta 2025, jolloin avaruusoliot asuvat yhdessä ihmisten kanssa maapallolla. Rauha ei kestä kauan, jolloin joudutaan perustamaan Power Rangers Space Patrol Delta ryhmä pahaa vastaan. Kaudella matkustetaan ajassa, jolloin ryhmä tapaa edellisen kauden Dino Thunder ryhmän. Power Rangers Mystic Force kaudella Morticon kerää joukot maan päälle, mutta heidät suljetaan alamaailmaan. Maanjäristys antaa pahoille joukoille mahdollisuuden palata takaisin maailmaan. Nick, Chip, Madison, Vida ja Xander muodostavat Power Rangers ryhmän taistellakseen pahaa vastaan. Power Rangers Operation Overdrive on tuotantokausi, jossa tapahtumat sijoittuvat ympäri maailmaa. Power Rangers Jungle Fury kaudella paha voima Dai Shi pääsee vapaaksi maailmaan. Power Rangereiden on voitettava hänen pahat eläinolennot. Power Rangers RPM kaudella tietokonevirus aiheuttaa robottien armeijan syntymiseen maapallolla.

Hahmot

Tälle sivulle on koottu vain Klaani sarjan näyttelijöiden hahmot.

James Napier - Conner

James Napier (Klaanin Jay) näyttelee Power Rangers Ninja Storm kaudella jaksoissa Storm Before the Calm Part 1 ja 2 hahmoa nimeltään Eric McKnight. Hän on Power Rangers Dino Thunder kaudella Conner McKnight alias Red Dino Thunder Ranger (kuvissa). Conner hahmo esiintyy History ja Wormhole jaksoissa Power Rangers SPD kaudella. Conner on jalkapallonpelaaja ja Dr Oliverin oppilas. Hän saa voiman, joka sallii hänen liikkua todella nopeasti. Conner toimii oppilasjoukon johtajana. Hänellä on kaksoisveli Ninja Academyssa nimeltään Eric.

Antonia Prebble - Clare ja Krista

Antonia Prebble (Klaanin Trudy) näyttelee Power Rangers SPD kaudella SPD Nova Rangeria, jonka asu on hopeisen värinen sinisine raitoineen. Hän näyttelee Power Rangers Mystic Force kaudella Clarea (vasen kuva), joka toimii alamaailman portinvartijana. Hän on saanut voimansa Niella äidiltään. Hänen kutreillaan on tiara. Power Rangers Dino Thunder kaudella hänen hahmonsa on Krista (oikea kuva).

Dwayne Cameron - Tyzonn ja Derrick

Dwayne Cameron (Klaanin Bray) näyttelee Power Rangers Operation Overdrive kaudella Tyzonn hahmoa, joka on Mercury Ranger, joka osaa muuttaa muotoaan. Hänen ja muiden nuorten tehtävänä on kerätä maailmasta jalokiviä ennen kuin heidän vihollisensa saa kerättyä ne. Power Rangers SPD kaudella hänen hahmonsa on Dru Harrington alias Gigantis (vasen kuva) ja Power Rangers Dino Thunder kaudella hän on Derrick (oikea kuva).

Beth Allen - Vella

Beth Allen (Klaanin Amber) näyttelee Power Rangers Operation Overdrive kaudella Vellaa, jolla on hopeiset silmät ja vaalea tukka. Hän on Tyzonnin kihlattu. Hän kuuluu intergalaktiseen pelastusryhmään, johon Tyzonn aiemmin kuului. Tyzonn luulee, että vihollinen on tappanut Vellan. Hän on kuitenkin Moltorin vankina. Moltorin kuoltua hän joutuu Fluriousin vangiksi. Norg pelastaa hänet, jolloin hän pääsee Tyzonnin luokse. Beth Allen näyttelee myös Power Rangers SPD kaudella.

Ari Boyland - Flynn

Ari Boyland (Klaanin KC) näyttelee Power Rangers RPM kaudella Flynn McAllistairia, joka on Ranger Blue. Flynn on skotlantilainen mekaanikko. Hän pitää sarjakuvista ja on aina haaveillut ihmisten auttamisesta supersankarin tavoin. Flynn pääsee taistelemaan Corinthia vastaan ja näyttämään kykynsä isälleen, joka on aiemmin halveksinut poikaansa. Dr.K valitsee hänet Ranger Blueksi.

Miriama Smith - Elsa

Miriama Smith (Klaanin Moz) näyttelee Power Rangers Dino Thunder kaudella Elsaa, joka on oikeasti rehtori Randall. Hän on ilkeä soturi, jolla on mystinen menneisyys. Hän johtaa rangereiden koulua nimeltään Reefside High. Lopussa häneltä viedään pahat voimat, jolloin hänestä tulee taas pelkkä ihminen.

Tom Hern - Devin

Tom Hern (Klaanin Ram) näyttelee Power Rangers Dino Thunder kaudella Devin Del Vallenia. Hän on Cassidyn apuri ja kameramies. Hän on ihastunut Cassidyyn. Hän pitää peleistä ja korttien keräilystä.

Vicky Rodewyk - Gabby

Vicky Rodewyk (Klaanin Gel) näyttelee Power Rangers Jungle Fury kaudella Gabbya, joka on tanssiopiskelija. Hahmo esiintyy ainoastaan Fear and Phantoms jaksossa, joka on 23.jakso.