OUTRAGEOUS FORTUNE

Sarja, jossa Klaani sarjan näyttelijöitä esiintyy

Sarja

Outrageous Fortune on uusiseelantilainen televisiosarja, jonka loi James Griffin ja Rachel Lang. Sen on tuottanut South Pacific Pictures. Sarja kertoo rikollisperheestä, joka päättää parantaa tapansa. Jokainen hahmo kulkee omaa polkuaan oikean ja väärän välillä noudattaen lakia, rikollisen oikeutta tai uskollisuutta perhettä kohtaan.

Jaksot

Sarjaa on tehty yhteensä viisi kautta, mikä tekee siitä pisimmän televisiodraaman Uudessa-Seelannissa. Sarjan ensimmäinen kausi esitettiin vuonna 2005, toinen vuonna 2006, kolmas vuonna 2007 ja neljäs 2008. Sarjan viides kausi esitettiin 2.6.2009 alkaen. Sen esittäminen päättyi 6.10.2009. Jokaisen jakson nimi tulee Shakespearen lausahduksista. Ensimmäisellä kaudella Wolf West joutuu vankilaan, jolloin hänen vaimonsa Cheryl päättää, että rikollisperhe siirtyy tekemään rehellistä työtä. Cheryl perustaa naisten alusvaatteita myyvän yrityksen nimeltään Hoochie Mama. Toisella kaudella Wolf pääsee kotiin ehdolliseen vankeuteen. Hän ei halua noudattaa Cherylin uusia elämänohjeita.

Hahmot

Sarjan päähahmoina ovat Westin perheen jäsenet. Wolfgang West on neljäkymmentävuotias mies, joka tekee uraa rikollisuuden parissa. Hänen isänsä on ilmeisesti Ted West, joka on naimisissa Ngaire Munroen kanssa. Wolfilla on lapset Jethro, Van, Pascalle ja Loretta. Hän on sarjan alussa naimisissa Cherylin kanssa, mutta eroaa, sillä Cheryl alkaa suhteeseen Wayne Juddin kanssa. Mies toimii poliisivoimissa ja tutkii Westin perheen tekemiä rikoksia, mutta jättää työnsä Cherylin vuoksi. Cheryliä ammutaan ja jää epäselväksi, mitä hänelle lopulta tapahtuu. Jethro ja Van ovat parikymppiset kaksospojat. Jethro saa äidiltään Hoochie Mama yrityksen. Hän on sarjan alussa lakimies, mutta alkaa sitten myydä Lorettan ja Haydenin kanssa huumeita, jotka ovat aiemmin olleet laillisia. Van on sarjan alussa kihloissa Aurora Bayn kanssa, kunnes nainen kuolee moottoripyöräonnettomuudessa. Hän seurustelee isänsä entisen tyttöystävän Shereen kanssa, kunnes nainen yrittää tappaa hänet sytyttämällä tulipalon. Pascalle on parikymppinen nainen, joka haaveilee mallinurasta ja vanhusten kanssa työskentelystä. Hän on kihloissa Bruce Khanin kanssa, minkä jälkeen hän menee naimisiin Milt Delaneyn kanssa. Miltin kuoleman jälkeen hän kihlautuu Nicky Greeganin kanssa. He eroavat pankkiryöstön vuoksi. Hänen loputkin rahansa katoavat, kun Sheree vie ne rajan taakse.

Antonia Prebble - Loretta

Antonia Prebble (Klaanin Trudy) näyttelee Loretta Westiä, joka on nuorin Westin perheen lapsista. Hänen äitinsä on nimeltään Cheryl ja isänsä Wolf. Hänen on vaikea osoittaa tunteita, mutta hän on erittäin älykäs. Häntä motivoi raha. Ensimmäisellä kaudella hän kiristää koulunsa rehtoria saatuaan tietää hänen salaisesta suhteestaan, mutta toisella kaudella hänet heitetään ulos koulusta. Hänen isänsä pakottaa hänet katoliseen kouluun, mutta hän maksaa toiselle tytölle itsensä esittämisestä koulussa. Loretta viettää suurimman osan ajastaan videovuokraamossa, vaikka ei työskentele siellä virallisesti. Lorettalla on Jane-tytär, jonka hän aikoo myydä, sillä hän ei halua huolehtia tyttärestään. Hän sallii äitinsä Cherylin olla tytön adoptiovanhempi. Loretta on aiemmin toiminut huumekaupassa veljensä ja kumppaninsa kanssa. Hänellä on ollut suhde Grahamin kanssa, mutta hän menee naimisiin Hayden Petersin kanssa. Viidennellä kaudella Lorettan ja hänen tyttärensä välille syntyy äiti-tytär-suhde. Hän päättää hakea Haydenin kanssa huoltajuutta.

Michelle Ang - Tracy

Michelle Ang (Klaanin Tai-San) näyttelee Tracy Hongia, joka on herra Hongin tytär. Hän on käynyt koulua ja opiskellut lakia Englannissa. Hän on hyvin kunnianhimoinen. Hän haluaa tehdä isästään vielä enemmän ylpeän itsestään. Tracy inhoaa äitipuoltaan. Hänet otetaan töihin Hoochie Mamaan. Hän haluaa, että Van West työskentelee hänelle kotoa käsin, kun Vanin kaksoisveli Jethro West työskentelee toimistossa. Tilanne on sekava. Tracy pohtii, pitäisikö hänen seurustella vain toisen vai kummankin kanssa. Hän jättää kaupungin nähtyään, kuinka Jethro lyö äitiään Cheryliä.