NEIGHBOURS

Sarja, jossa Michelle Ang esiintyy

Sarja

Neighbours on australialainen, arkipäivisin esitettävä saippusarja. Sarjaa on esitetty jo vuosien ajan ja sen henkilöt ovat vaihtuneet useasti. Sarja on nostanut pinnalle monia ympäri maailmaa tunnettuja tähtiä. Esimerkiksi Kylie Minoque ja Holly Valance. Michelle muuten muutti Melbourneen saatuaan tämän roolin. Michelle on esiintynyt sarjassa pariin otteeseen ja hänellä on vielä halutessaan mahdollisuus palata takaisin sarjaan.

Lori Lee

Lori Lee on Michellen roolihahmo Neighbours-sarjassa. Lori Lee oli opiskelija, joka muuttaa Endsborough-nimiselle kadulle (kuvitteellinen katu, jossa sarjan hahmot asuvat) poikaystävänsä Jack Scullyn ja tään perheen luo. Jack ja Lori asuivat yhdessä Lontoossa, kun Jack pelasi siellä jalkapallojoukkueessa ja Lori työskenteli lapsenvahtina. Lori todella rakastaa Jackia ja hän jopa palaa lukioon tämän kanssa. Lori lopetti koulunkäynnin hyvin nuorena, koska lähti sitten työelämään. Lori on fiksu ja määrätietoinen. Vaikka hän voi välillä vaikuttaa ehkä hieman itsekkältä ja päällekäyvältä, hän haluaa kaikille pelkästään hyvää. Kunpa Jackin tajuaisi, miten onnekas oli saadessaan hänet. Lori ei aina ajattele ennen kuin päästää asioita suustaan ja se saattoi johtaa hänet aika ajoin ongelmiin.

Lori joutui hetkeksi pyörätuoliin erään onnettomuuden jälkeen, jossa hän menetti hetkellisetsi tunnon jaloistaan ja samalla kävelykykynsä. Michellen mielestä oli erittäin mielenkiintoista esittää pyörätuoliin joutunutta ja juuri jotain tällaista haastetta Michelle oli toivonutkin. Taustatyönä tätä varten Michelle vietti aikaa pyörätuoliin joutuneen tytön kanssa. Jack ja Lori eroavat myöhemmin kun Jack pettää Loria ja Lori poistuu hetkellisesti koko sarjasta. Tehdessään paluun sarjaan Lorilla on mukanaan suuri yllätys, nimittäin lapsi, johon Jackin on vaikea osata suhtautua oikein. Lapsi on tulos Lorin yhden illan jutusta ja lapsi ei siis ole Jackin. Lori on hyvä äiti ja ajattelee koko ajan lapsesa parasta. Lorista näkee, että hän on kavanut ihmisenä. Jack ja Lori tulevat hyvin toimeen keskenään, vaikka vauva hiema mutkistaakin suhdetta. Lori haluaa pitää huolen siitä, että lapsella on isähahmo elämässään, olipa se sitten biologinen isä tai joku muu.