FUTILE ATTRACTION

Elokuva, jossa Michelle Ang esiintyy

Elokuva

Elokuvassa kuvataan tosi-tv:n idealla dokumenttia parista, joka joko päätyy onnellisesti yhteen tai eroaa kyynelten saattelemana. Ongelma vain on, että Randal ja Germaine ovat hyvin erilaisia eivätkä todellakaan sovi yhteen. Tuotantoryhmä joutuu tekemään kaikkensa, jotta pari pysyisi yhdessä edes kuvausten ajan.

Futile Attraction elokuva on tehty pienellä budjetilla 2000-luvun alussa ja sen rahoituksen kanssa on ollut koko ajan tiukkaa. Elokuvan tekijä Mark Prebble teki paljon töitä saadakseen elokuvan vamiiksi ja levitykseen. Hän mm. perusti nettisivuston, jonka kautta pystyi tukemaan elokuvaa niin rahallisesti kuin muillakin tavoin. Sivulta sai myös tietoa siitä, missä Futile Attractions on nähtävillä (elokuvaa esitettiin monilla eri elokuvafestivaaleilla) ja sen pystyi tilaamaan itselleen DVD:nä. Nyt sivu on jo valitettavasti lopetettu.

Violet McKenzie

Violet on Michellen roolihahmo elokuvassa Futile Attraction. Violet McKenzie on tuottaja Howard McKenzien tytär, joka vastaa dokumentin äänipuolesta. Hän on surkea työssään ja sai sen vain isänsä takia. Hän ei ole tehnyt koskaan mitään vastaavaa. Violet sain äänityslaitteet lahjaksi täyttäessään 18 vuotta. Aikaisemmin hän ei ole vastaavia nähnytkään - saati sitten käyttänyt. Kommelluksilta ja hassuilta tilanteilta ei siis vältytä.

Muut hahmot

Lee Donoghuen (Klaanin Spike) hahmo on nimeltään Mark ja Bevin Linkhorn (Klaanin Ned) on Oscar.