BEING EVE

Sarja, jossa Fleur Saville näyttelee

Sarja

Being Eve on uusiseelantilainen komedia ja nuortensarja, joka keskittyy kuvaamaan 15-vuotiaan filosofisen tytön Eve Baxterin elämää, kun hän yrittää ymmärtää, mitä teininä oleminen merkitsee 2000-luvulla. Eve haluaa tutkia asioita ja ihmissuhteita, mutta hän on liian utelias, joten asiasta on tuloksena vain huvittavat seuraukset.

Hahmot

Fleur Saville eli Klaanin Ruby näyttelee sarjan päähenkilöä Eve Baxteria, joka on viisitoistavuotias tyttö, joka saa hyviä arvosanoja ja jolla on hyvä perhe, mutta joka on epävarma ulkonäöstään ja poikaystävistään. Fleur sanoo, että Even esittäminen on unelma, joka on käynyt toteen, sillä roolia haki tuhat muutakin tyttöä. Hän joutui leikkaamaan ja värjäämään hiuksensa roolia varten. Hänen mielestään Eve on hieman nörtti, mutta cooli.

Joanna Morrisonin hahmo Sylvie Stern on Even paras ystävä ja hänen vastakohtansa. David De Lautour näyttelee Adam le Beaua, joka on komea ja hiljainen poika. Lionel Wickliffen hahmo Matt Te Ahi on puolestaan lojaali ja itsevarma breikkaajapoika.

Alison Bruce on saanut kunnian esittää Even äitiä Viv Baxteria, joka on eronnut Even isästä Timistä ja joka on kiireinen bisnesnainen. Vivillä on yhdeksänvuotias poika nimeltään Caleb, joka on kiinnostunut etenkin sammakoista ja kuoppien kaivamisesta pihamaalle. Evellä ja Calebilla on isoveli nimeltään Ned, joka soittaa kitaraa ja jolla on pakkomielle television katseluun.

Heidän naapurissaan asuva Tim-isä seurustelee Alannahin kanssa, mikä tuotta vaikeuksia koko perheelle. Tandi Wrightin esittämä Alannah Lush on kiinnostunut ulkonäöstään, lasten hankinnasta ja rahan tuhlaamisesta. Eve inhoaa Alannahin lisäksi Charlotte Tuckeria, joka on vaalea, upea ja suosittu tyttö.

Jaksot

Ensimmäisellä ja toisella kaudella on 13 jaksoa eli yhteensä 26 jaksoa. Ensimmäinen jakso on nimeltään Being In Love, jossa Eve kyseenalaistaa tosi rakkauden, mutta muuttaa mieltään tavatessaan luokan uuden oppilaan. Toisessa jaksossa Being Popular Eve on ainoa, jota ei ole kutsuttu Charlotten juhliin, joten hän alkaa pohtia suosittuna olemisen merkitystä. Kolmas jakso Being Beautiful kertoo siitä, kun Eve saa kouluesitelmän aiheeksi tutkia, millainen on täydellinen ihminen. Hänen perheensä luulee, että Evellä on syömishäiriö. Neljännessä jaksossa nimeltään Being Bad tulee aika kokeilla Even villiä puolta, kun hän kyllästyy hyviksen elämään.

Viidennessä jaksossa Being Kissed Evelle tulee tilaisuus yrittää suudella Adamia. Kuudes jakso Being Betrayed tutkitaan ystävyyden ja uskollisuuden merkitystä, kun Eve saa tietää, että Sylvie ja Adam menevät elokuviin yhdessä. Seitsemäs jakso Being Scared kertoo siitä, kuinka Eve, Sylvie ja Matt eksyvät. Kahdeksas jakso Being Just Mates saa Even pohtimaan, voivatko tytöt ja pojat olla vain ystäviä, kun Adam tulee hänen luokseen yöksi. Tapahtumat saavat uuden käänteen yhdeksännessä jaksossa Being Different, kun Matt suutelee Eveä.

Kymmenes jakso Being a Couple kertoo parin ensiaskeleista parina ja ensimmäisestä riidasta. Eve ihmettelee, miksi ihmiset kohtelevat häntä nyt erilailla kuin ennen. Seuraavassa jaksossa Being Dead pohditaan kuolemaa, kun Even luokkakaveri kuolee pitkän sairauden jälkeen. Eve katuu, että hän ei vieraillut kaverin luona. Hän oppii voittamaan hautajaispelkonsa. Kahdestoista jakso on nimeltään Being Pregnant, jossa Eve pyytää tukea Adamilta, kun Alannah yrittää tulla raskaaksi ja sabotoida asioita. Kauden viimeisessä jaksossa Being Married juhlitaan Timin ja Alannahin häitä. Eve huomaa pettävänsä sekä Adamia että Mattia, koska hän ei ole kertonut Mattille suhteestaan Adamiin.

Toinen kausi alkaa jaksolla nimeltään Being Heartbroken, jossa Adam muuttaa isänsä kanssa Australiaan. Sylvie yrittää etsiä Evelle pian uuden poikaystävän. Toisessa jaksossa Being History yritetään todistaa, että Sam on poika, jonka kanssa Eve jakoi ensisuudelmansa. Kolmas jakso nimeltään Being Famous saattaa Even tv-kameroiden ääreen, mistä seuraa vain ongelmia. Neljäs jakso Being Alien kertoo siitä, kuinka Imogen muuttaa Sylvien perheeseen, jolloin Sylvien ja Even ystävyys on koetuksella. Viidennessä jaksossa Being Individual Eve yrittää etsiä itselleen sopivaa harrastusta. Hän johtaa tiedekerhoa, mutta saakin paikan cheerleaderina.

Kuudes jakso Being Grown up kertoo Even syntymäpäiväjuhlista. Imogen sekä isoisä Ted aiheuttavat hankaluuksia. Eve ei pääse sisälle yökerhoon, koska hän näyttää liian nuorelta. Seitsemännessä jaksossa Being a Winner tyttöjä syytetään huumeiden käytöstä. Kahdeksas jakso Being Reborn kertoo siitä, kuinka Sylvie liittyy uskonnolliseen ryhmittymään, josta Eve yrittää pelastaa ystäväänsä. Yhdeksännessä jaksossa Being Upstaged tehdään koulunäytelmä, josta Eve ei kuitenkaan saa mitään kunniaa, vaikka sitä ansaitsisi. Kymmenes jakso Being Obsessed kertoo siitä, kuinka Eve haluaisi suudella Samia, mutta yrittää kieltää tunteensa. Yhdennessätoista jaksossa Being At War pelataan maalisotaa. Kahdestoista jakso Being Tested kertoo siitä, kuinka Sam joutuu pulaan ja tarvitsee Even apua. Kauden viimeisessä jaksossa Being True juhlitaan koulun päättymistä tanssiaisilla, joihin Eve haluaisi mennä Samin kanssa, mutta Sam meneekin niihin toisen tytön kanssa. Ilta päättyy kuitenkin onnellisesti.

Erikoista jaksoissa

Evellä on tapana puhua kameralle ja kuvitella asioita, esimerkiksi hän on Titanicin kannella tai yksi Spice Girls yhtyeen jäsenistä.

Muut Klaanin näyttelijät

James Napier eli Klaanin Jay esittää kiusaajaa ensimmäisen kauden jaksossa yhdeksän. Kiusaaja haluaa, että Matt menee pois koulun salista, jotta hän voi pelata kahden kaverinsa kanssa koripalloa.

Kiusaaminen jatkuu käytävällä, kun kiusaaja ottaa Mattilta hatun pois päästä. Matt suostuu siihen, että pojat selvittävät välinsä tappelemalla pihalla. Eve tulee poikien väliin, jolloin hän saa vahingossa kiusaajan nyrkistä poskeensa. Kiusaajalle huudetaan ilkeästi, koska hän löi tyttöä. Hän yrittää selittää, että syy ei ollut hänessä.

David Taylor eli Klaanin Sasha näkyy pikaisesti sarjan toisen kauden viidennessä jaksossa, kun luokka saa uuden kemianopettajan, joka näyttää upealta. Davidin näyttelemä poika nousee penkiltään seisomaan ja huoahtaa ihaillen. Myöhemmin poika puhuu lokeronsa luona tunteestaan, että joskus hän haluaa kuulua joukkoon. Jakson lopussa hän istuu muiden oppilaiden joukossa luokassa.

Michelle Ang eli Klaanin Tai-San vierailee sarjassa pienessä roolissa jaksossa Being a Winner. Hän on japanilainen oppilas Masako Even koulun ystävyyskoulusta ja tulee vierailulle Even koululle. Jakson alussa Masako nähdään videolla, jota Eve luokkatovereidensa kanssa katsoo. Jakson loppupuolella Masako on seuraamassa tilaisuutta, jossa Eve pitää puheen voittamisesta.