A TWIST IN THE TALE

Sarja, jossa monet Klaani sarjan näyttelijät esiintyvät

Sarja

William Shatner´s A Twist in the Tale sarjaa kuvattiin ja esitettiin ensimmäisen kerran vuosina 1998-1999. Ensimmäinen jakso näytettiin 6.2.1999 ja viimeinen jakso 15.5.1999. Sarjan on tuottanut Raymond Thompson. Se on sekä yhdysvaltalainen että uusiseelantilainen sarja. Sitä on kuvattu Wellingtonissa Uudessa-Seelannissa. Sarja kuuluu Cloud 9 tuotantoon. William Shatner toimii sen kertojana. Tapahtumat sijoittuvat sekä nykyisyyteen että tulevaisuuteen. Niissä tapahtuu kaikenlaista erikoista kuten kummituksia ja ihmisiä tulevaisuudesta. Sarja on suunnattu lapsille, mutta sopii kaiken ikäisille.

Jaksot

Jaksot alkavat siten, että tarinankertoja alkaa kertoa lapsijoukolle tarinaa. Lapset kuvittelevat tarinan mielessään. Samat lapset esiintyvät itse tarinassa, joka näytetään kyseisessä jaksossa. Sarjan viisitoista jaksoa ovat nimeltään Obsession in August (6.2.1999), A Crack in Time (13.2.1999), The Anchoress (20.2.1999), Charlie (27.2.1999), The Duelists (6.3.1999), Bertie (13.3.1999), The Magician (20.3.1999), A Ghost of Our Own (27.3.1999), Jessica´s Diary (3.4.1999), The Pirate 10.4.1999), The Skeleton in the Cupboard (17.4.1999), Between Life and Death (24.4.1999), Darkness Visible (1.5.1999), The Green Dress (8.5.1999) ja A Matter of Time (15.5.1999).

Hahmot

Tälle sivulle on koottu vain Klaani sarjan näyttelijöiden hahmot.

Antonia Prebble - Jem

Jaksossa A Crack in Time ukkonen aiheuttaa sen, että Jem siirtyy ajassa taaksepäin Davidin kotiin. David alkaa piilotella huoneessaan Jemiä, joka kertoo, että Davidin huone tulee olemaan hänen huoneensa sadan vuoden päästä. Jem pohtii, että joko David on kummitus tai sitten hän on mennyt ajassa taaksepäin. Hän ei tiedä, kuinka hän voisi palata takaisin omaan aikaansa. Hänestä on hienoa olla talossa, sillä se on kuin elävä museo. Jem syö salaa perheen juustokakun, jolloin David joutuu pulaan hänen vuokseen. Jemin on pakko paljastaa muullekin perheelle, että hän tulee tulevaisuudesta. Davidin vanhempien on vaikea sulattaa asiaa.

Victoria Spence - Zoe

Victoria Spence näyttelee Zoea jaksossa The Duelist.

Sarah Major - Emily Watson

Sarah Major näyttelee Emily Watsonia jaksossa The Magician.

Dwayne Cameron - Chris

Jaksossa Jessica´s Diary Chris tutkii yhdessä Jessican kanssa mystistä päiväkirjaa, joka vaikuttaa ennustavan, mitä Jessicalle tapahtuu.

Amy Morrison - Jessica

Jaksossa Jessica´s Diary Jessica ihmettelee, kuinka mystinen päiväkirja voi kertoa kaiken, mitä hänen elämässään on tapahtunut. Hän ei ymmärrä, kuinka kirjan kirjoittaja on voinut tietää kaiken etukäteen.

Beth Allen - Rose Martinelli

Jaksossa The Green Dress koulun uutta tyttöä Rosea kiusataan. Hän yrittää päästä koulun musikaaliin koe-esiintymisen kautta, jolloin kaikki vain nauravat hänen yritykselleen. Rose löytää täydellisen mekon saamaansa pieneen rooliin. Hän tapaa nuoren laulajan haamun, joka asuu mekon sisällä. Rose löytää oman äänensä yliluonnollisen avun kautta. Hän saa opetuksen, kun haamu yrittää vallata hänen ruumiinsa voidakseen elää uudestaan.

Muut hahmot

David Taylor, Joseph Crawford, Michelle Ang, Morgan Palmer Hubbard ja Ryan Runciman ovat myös näytelleet sarjassa. David näyttelee David Morgania jaksossa A Matter of Time. Josephin hahmo on Nigel Hargreaves jaksossa A Ghost of Our Own. Michelle näyttelee Messhaa jaksossa The Green Dress. Morgan esittää Bradia samassa jaksossa. Ryan näyttelee Darren Huntia jaksossa The Duelist.