ATLANTIS HIGH

Sarja, jossa monet Klaani sarjan näyttelijät esiintyvät

Sarja

Sarja on teinikomedia, joka yhdistää tuotantoyhtiönsä mukaan Austin Powersia, Onnen päiviä ja Greasea. Sarja kuvaa humoristisesti tyypillistä saippuasarjaa, filmitähtiä ja avaruusolentoja. Samalla se parodioi saippuaoopperaa hauskalla tavalla.

Sarjaa kuvattiin Uudessa-seelannissa vuosina 2001-2002. Sitä kuvattiin vain yksi tuotantokausi, joka pitää sisällään 26 jaksoa. Sitä esitettiin Channel 5:llä ja myöhemmin myös Wamilla uusintoina. Sarja on Raymond Thompsonin käsialaa ja sen on tuottanut Cloud 9.

Michael Weasley-Smith (Klaani sarjan Jack) näyttelee pääosaa sarjassa. Hänen roolihahmonsa on nimeltään Giles Gordon. Hän muuttaa uuteen rannikkokaupunkiin Sunset Coveen äitinsä ja hullun isoisänsä kanssa. Siellä ihmiset ovat kuvankauniita ja aurinko paistaa aina. Giles alkaa käydä Atlantis High'n koulua ja tutustuu koulun opettajiin ja oppilaisiin, joilla on omituisia piirteitä ja erikoiskykyjä. Osa heistä on supersankareita tai avaruusolentoja. Giles löytää myös rakkauden koulussa. Tytön nimi on Octavia, joka on salaperäinen ja musikaalisesti lahjakas sekä todella hyvä useissa kouluaineissa.

Hahmot

Kaikki sarjassa esiintyvät Klaanista tutut näyttelijät ja heidän roolihahmonsa

Michael Wesley-Smith - Giles Gordon

Giles on hyväsydäminen nörtti ja on vastikään muuttanut äitinsä kanssa uuteen kaupunkiin. Hän on tarinan kertoja ja "järjen ääni" muuten epävakaassa maailmassa. Giles on älykäs, hauska ja huolestunut - kuin kala kuivalla maalla.

Laura Wilson - Jet Marigold

Jetillä on räjähtävä luonne. Hän reagoi vahvasti pienimpäänkin vihamielisyyteen. Mahtaakohan ärtyneisyys johtua kemiallisesti valmistetusta roskaruuasta, jota hän niin rakastaa. Hän tykkää erottua tyylillään. Hänellä on vilkas mielikuvitus ja hän on välillä melko vainoharhainen. Jet keksii villejä salaliittoteorioita ja ottaa tehtäväkseen ratkaista ne. Hän ihastuu Beanie nimiseen poikaan.

Lee Donoghue - Josh Montana

Josh kilpailee Gilesin kanssa Octavian huomiosta. Josh on komea ja huoliteltu poika ja suosittu koulussa. Josh on hyvin suosittu tyttöjen keskuudessa ja tietää sen. Hän ihailee usein itseään peilistä! Hän on myös upea surffaaja. Öisin hän on supersankari, joka pukeutuu vaaleanpunaiseen viittaan.

Victoria Spence - Antonia/Anthony

Molemmat hahmot ovat Gilesin luokkatovereita. Antonia on feminiininen ja hullunkurinen. Anthony on varautunut naistenmies. Heissä on hätkähdyttävän paljon samaa näköä. He tuntevat vetoa toisiaan kohtaan ja seurustelevat. Heitä ei koskaan nähdä yhtä aikaa. Joidenkin mielestä Anthony ja Antonia ovat yksi ja sama henkilö.

Miriama Smith - Vita

Vita on latinalaisamerikkalaista syntyperää ja työskentelee koulussa rehtorin apulaisena. Vita on tyrmäävä pakkaus ja olisi varmasti suosittu poikien keskuudessa ellei kutsuisi heitä ilkeillä nimillä. Vita on älykäs ja hän keinuttaa lantiota kummallisella tavalla kävellessään. Vita sietää vain vaivoin pomonsa törkeää käytöstä. Vita on ihastunut koulun urheiluvalmentajaan Shaneen, mutta saa pomostaan Violet Profusionista kilpailijan.

Megan Alatini - Dr Leggz

Megan näyttelee sarjassa viehättävää psykiatria.

Sam Husson - Vortex

Sam Husson (Klaani sarjan Top-Hat) näyttelee Vortexia, joka on yksi kolmesta avaruusolennosta. Vortex ja hänen kaksi muuta rohkeaa avaruusolentoystäväänsä Xeron ja Nebula galaksi Fenorgista ovat saapuneet Maahan pelastaakseen ystävänsä Mr. Dorseyn, joka on Atlantis High'n tiedeopettaja. Vortex, Xeron ja Nebula törmäävät vahingossa avaruusaluksellaan maahan ja kutistuvat siinä prosessissa ja sen vuoksi joutuvat kohdakkain kaikenlaisen villielämän ja Sunset Coven asukkaiden kanssa yrittäessään löytää mr. Dorseyn. Kolmikko pitää maan asukkaita todella outoina. Hauskuutta ei puutu, kun he yrittävät sulautua massaan.

Bevin Linkhorn - Don

Bevin Linkhorn (Klaani sarjan Ned) näyttelee sarjassa Don hahmoa.

James Ordish - Inner Child

James Ordish (Klaani sarjan Andy) näyttelee Gilesin ´sisäistä lasta´.

Lisää tietoa sarjasta

Atlantis High'n oppilaat ovat omituisia ja hulluja. He tekevät kaikenlaista kummaa koulupäivän aikana kuten leikkaavat toistensa hiuksia tai tanssivat luokassa kesken opetuksen.

Opettajat käyttäytyvät aivan yhtä omituisesti. Valmentaja Shane ottaa tangotunteja Amerikkalaisen jalkapallo-ottelun aikana. Koulun ruokala on suosittu ajanviettopaikka ja ruoka on siellä itse asiassa hyvää. Eräs koulun oppilaista pukeutuu Elvikseksi ja monet uskovat häntä aidoksi.

Koulun kentällä pelataan usein amerikkalaista jalkapalloa tai cheerleaderit harjoittelevat esitystään. Kuntosali on kaikilla ahkerassa käytössä. Valmentaja Shane tarkkailee että oppilailla on myös ulkonäköpuoli kohdallaan!

Koulussa on myös teatteriryhmä, joka harjoittelee näytelmiä ja musikaaleja. Giles menee mukaan Romeo ja Julia näytelmään.

Mahtavatko huhut pitää paikkansa, että Atlantis High olisi rakennettu muinaisen Atlantiksen kaupungin päälle, joka oli olemassa tuhansia vuosia sitten? Vai onko lukio avaruusolentojen valtaama ja ylläpitämä? Miksi sotilaat kulkevat aina skannaus- ja havainnointilaitteineen lähettyvillä?

Sarjassa on mukana myös salaperäinen hahmo Mr. Quentin tai Mr. Q, joka toimii innostuneena koulukuraattorina Atlantis High´ssa. Oppilaiden joukossa hänestä liikkuu kuitenkin epäilyksiä. Uskotaan, että hän on tullut avaruudesta valloittamaan maailman ja on peiteroolissa koulukuraattorina. Huhut saavat pontta opettajan maanisesta naurusta ja pitkistä sormenkynsistä. Hän rakastaa vihreää väriä ja pitää kaulassa mitaliriipuksia. Kuka hän on oikeasti ja kelle hän työskentelee? Miksi hän tarkkailee Sunset Covea aina etäältä valvontakameroista? Ja ketä ovat mysteeriset ninjat, joita herra Q lähettää tehtäviinsä? Q:ta näyttelee Brian Sergeant.

Sunset Covella on ikioma televisiokanava, jota kutsutaan myös Evil tv:ksi ja jonka kautta juorut kulkevat todella nopeasti. Kanavan omistaa arveluttavan oloinen Lew Siffer. Tehokkailta uutisreporttereilta ei mene mitään ohi, sillä he ovat joka paikassa. Kaikki uutisreportterit näyttävät samalta, ja he saattavat olla kloonattuja. Kanavan suosituimpia ohjelmia on säätiedotus, vaikka Sunset Covessa on aina samanlainen sää.

Galleriasta löytyy paljon kuvia sarjasta!