MIKÄ KLAANI?

Mistä Klaanissa on kyse?Virus leviää ympäri maailman tappaen kaikki aikuiset. Lapset tuntevat olonsa yksinäisiksi ja pelokkaiksi. Osa heistä haluaa taistella ja purkaa vihaansa, mutta osa yrittää saavuttaa rauhan ja järjestyksen. Lapset kohtaavat monia vastoinkäymisiä. He eivät tiedä, kuinka he voivat voittaa viruksen, kuinka he selviytyvät väkivaltaisuuksien keskellä ja kuinka he löytävät itselleen ruokaa ja juomaa. Kukaan ei ole ylläpitämässä järjestystä. Kaaos valtaa maailman.

Lapset alkavat hakeutua toistensa luo, sillä ryhmässä on turvallisempaa. Ryhmiä kutsutaan klaaneiksi. Heidän tavoitteensa on selvitä ilman aikuisia ja rakentaa maailma uudelleen. Osa klaaneista haluaa vapautta ja rauhaa, jotta tulevaisuus ei toistaisi menneisyyden ongelmia. Jotkut klaaneista kapinoivat ja terrorisoivat muita klaaneja.

Sarja seuraa Ostarinrotat nimisen klaanin vaiheita ja selviämistä uudessa maailmassa. Sen jäsenet haluavat rakentaa uuden ja paremman maailman. Ostarinrotat on rauhanomainen klaani, jonka turvapaikkana toimii vanha ostoskeskus.