KLAANIEN KOKOUKSET

Klaanien yhteiset kokoontumiset

Klaanit päättävät sekasorron jälkeen tehdä yhteistyötä ja järjestävät aina tarpeen tullen yhteisen kokouksen. Yleensä Ostarinrotat ovat kokouksen koollekutsujina. Kokouksissa puhutaan koko kaupunkia koskevista asioista.

Ebonyn järjestämä kokous

Ostarinrotat odottavat rannalla järjestettävältä klaanien yhteiseltä kokoukselta uutta käännettä. He toivovat, että Ebony johtaa Hurjat oikeaan suuntaan järjestämällä kokouksen. Trudy haaveilee siitä, ettei kukaan enää taistele toisiaan vastaan. Amber taas ei halua enää piileskellä. Cloe ja Patsy iloitsevat siitä, että kokouksessa vaihdetaan tavaroita. Bray haaveilee normaalista elämästä. Ostarinrotat menevät kokoukseen. Amber haluaisi tehdä rauhan. He kuitenkin huomaavat pian, että kokous ei ole aivan sitä, mitä he olisivat halunneet. He tuntevat olonsa turvattomiksi ja pelokkaiksi. Kokouksessa myydään orjia ja järjestetään epäreilut tanssikilpailut, joissa voittaja on sovittu etukäteen. Amberista tulee Ebonyn orja, sillä hän häviää Ebonyn kanssa lyömänsä vedon. Lisäksi Lex pahoinpidellään. Ostarinrotat ehdottavat toisille, että he voisivat kasvattaa oman ruokansa ja vapauttaa orjat. He kertovat, että heillä on valtaa ja teknologiaa. Jackin valmistama tuulimylly ei kuitenkaan toimi puuttuvan osan vuoksi. Lopulta kaikki alkavat taistella toisiaan vastaan. Ostarinrotat kokoontuvat yhteen ja juoksevat karkuun. He tuntevat kokouksen jälkeen olonsa masentuneiksi. Lue lisää 1.kauden 28.jaksosta ja 29.jaksosta.

Kokous aseista

Danni, Bray ja Ebony kokoavat klaanien johtajat koolle. He sopivat aseettomasta tulevaisuudesta. Valitut saapuvat paikalle, mutta he eivät puhu mitään eivätkä ota vastaa viruksen vastalääkettä. He poistuvat paikalta, jolloin muutkin klaanien jäsenet lähtevät, vaikka Bray ja Danni yrittävät saada heitä jäämään. Lue lisää 2.kauden 7.jaksosta.

Kokous Valitut klaanista

Klaanien johtajat kokoontuvat huvimajaan keskustelemaan Valitut klaanista. Bray haluaa koota kaikkien voimat yhteen. Eräs poika arvelee, että tämä on taas yksi Ostarinrottien juoni. Danni saa Trudyn astumaan johtajien eteen. Trudy kertoo, että Valitut eivät pysähdy ennen kuin saavat haluamansa. Hän rukoilee, että he eivät aliarvioi Valittuja, ja purskahtaa hysteeriseen itkuun. Ostarinrotat palaavat takaisin ostarille. Salene onnittelee Brayta päivän saavutuksesta. Lue lisää 2.kauden 35.jaksosta.

Dannin järjestämä kokous

Danni ja Bray suunnittelevat klaanien johtajien kokouksen. Jack ja Dal tutkivat kokouspaikan ja vakuuttavat, että se on turvallinen. Bray suunnittelee kokouksen vartioinnin Lex ja Ryan apunaan. Valitut klaani tulee kuitenkin paikalle kesken kokouksen ja ottaa kaikki klaanien johtajat vangeikseen, vaikka Danni yrittää vastustella sanomalla, että kokous ei ole kaikille avoin. Valvoja haluaa tarjota kaikille yhden kaupungin Zootin nimissä. Yksi klaanin johtaja suostuu liittymään Valittuihin ja polvistuu Valvojan eteen. Kaikki muutkin johtajat seuraavat hänen esimerkkiään ja ylistävät Zootia. Valitut raahaavat klaanien johtajat pois paikalta. Myöhemmin Valvoja väittää, että kaikki johtajat on tapettu. Lue lisää 2.kauden 50.jaksosta.

Kapinallisten järjestämä kokous

Kapinalliset järjestävät kokouksen Valitut klaania vastaan, mutta vain yksi klaanin johtaja ilmestyy paikalle. Hän kertoo, että eräs kylä on poltettu maan tasalle ja johtajat ovat peloissaan. Kukaan ei halua asettua Valittuja vastaan. Pian paikalle astuu muutama muu klaanin johtaja. Bray yrittää puhua heitä puolelleen.Trudy pitää heille puheen. Hän sanoo, että Valitut käyttävät hyväkseen heidän pelkoaan. Hän toivoo, että he liittyvät yhteen, jotta kukaan ei voisi käyttää heidän pelkoaan hyväksi. Trudyn mielestä nyt on ehkä ainoa tilaisuus taistella vapaudesta ja tulevaisuudesta. Klaanien johtajat hurraavat. Lue lisää 3.kauden 29.jaksosta.

Kokous Teknoja vastaan

Klaanien johtajat kokoontuvat casinolle. Amber kertoo Teknot klaanin ihmiskokeista. Hän haluaa, että kaupunkilaisille kerrotaan asiasta, jotta he voivat valmistautua. Pride haluaa hyökätä Teknot klaania vastaan. Klaanien johtajat eivät kannata ajatusta, sillä Teknoilla on liian hyvät aseet. Amber haluaa, että kaupunkilaiset sabotoivat joka päivä jotain pientä. Hän ehdottaa, että voimalaitos suljetaan. Klaanien johtajat pitävät voimalaitosta hyvänä asiana, mutta Amber muistuttaa, että asiasta joudutaan lopulta maksamaan. Lue lisää 4.kauden 23.jaksosta.