Kartan otsikkokuva

KARTTAINFO

Mikä tämä kartta on?

Kartta: Jeanne
Tekstit: Jeanne, Zipzu
Ulkoasu: Jeanne, Zipzu (koodit)
Päivitykset:
23.8.2010 Ostarista uusia kuvia.
10.8.2010 siirto Arkulle.

Yleistä:

Karttaa voi pitää vaan suuntaa antavana kuvauksena Klaanin maailman paikoista ja mittasuhteisiin ei voi luottaa. Kartalta on tarkoitus löytyä kaikki Klaanin tärkeimmät tapahtumapaikat, joita klikkaamalla voi lukea tietoa näistä paikoista ja nähdä kuvia. Karttasivu on yhä työn alla ja siihen on tulossa lisää paikkoja. Karttaan saatetaan tehdä muutoksia.

Sektorit-sivulla on lueteltu missä sektoreissa eri Klaanin paikat sijaitsevat. Nämä tiedot ovat ohjelmassa mainittuja ja suurelta osin muilta fanisivuilta (kuten Tribe Heaven:istä) katsottuja. Sektorit eivät välttämättä sovi yksi yhteen kartan kanssa.

Lisäyksiä?

Jos keksit jotain lisäyksiä sektoreihin, tai sinulla on jotain hyviä kuvia, niin saat toki auttaa kartan teossa. Voit laittaa viestiä vieraskirjaan tai foorumille.

Lähteet:

Tämän kartan pohjana on käytetty ”The Tribe fan book” kirjassa ilmestynyttä klaanimaailman karttaa, jota on väritetty ja muokattu, ja kartalle on lisätty myös muita Klaanissa esiintyviä paikkoja. Jeanne on muokannut kartan itse ja sen kopioiminen on ehdottomasti kielletty! Alkuperäinen kartta löytyy Tribe-Leader:in sivulta.

Kuvia ei saa myöskään kopioida! Ne ovat itse napattuja tai Abadeo sivuston kuvalähteistä otettuja. Lähteet ovat pääasiallisesti: TribeWorld, the Babblezone, Tribe Digest ja The Ultimate Tribal Picture Archive. Nämä kaikki kuvalähteet löytyvät Abadeo sivustolta krediiteistä.

Kartta on osa Abadeo sivustoa, jonne pääset avaamalla tämän linkin uuteen ikkunaan.